Gaveideer til baby shower

gaveideer til baby shower, gaveinspiration til babyshower, gave til babyshower, gaveideer til babyshower, barselsgave, pynt til babyshower, baby shower gaver, gaveideer til mor og baby, babyshower gave 2022, gave til gravid, gave til baby
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en god gaveide til baby shower for den kommende mor?

Gaveideer til baby shower er en samling af lækre gaveideer, som du kan forkæle den gravide og baby med under den søde ventetid.

Hvad er baby shower?

Baby shower er en amerikansk tradition, som efterhånden har vundet godt frem i Danmark.  Begrebet baby shower opstod i USA og selve ordet ”shower” henviser til den gaveregn, den gravide oplever i forbindelse hermed. Særligt de senere år er interessen for baby showers i Danmark steget markant. Babyshower er betegnelsen for en fest, der afholdes for at fejre en graviditet, sædvanligvis en måned eller to inden den forventede fødsel.

Traditionen, som vi kender den i dag, er meget præget af USA og deres baby shower traditioner. Her bliver baby shower fejret sammen med de tætteste veninder og kvinder i familien.

Formålet med et baby shower er både at forkæle den gravide og overdynge hende med en masse opmærksomhed, inden hun skal dele denne med den lille, nye baby men også at have en hyggelig dag med sjove aktiviteter og at fejre det lille, spirende liv.

En baby shower kan være fuld af spas og sjov, afslappet og elegant, eller en kombination. Det handler i virkeligheden om hvad den kommende mor er til, så husk at have hende i tankerne når du planlægger.

Pynt, dekoration og festartikler til baby shower 

Til en baby shower skal der selvfølgelig pyntes fint op. Typisk pyntes der op med den farve som indikerer det kommende barn, lyserød for piger eller blå for drenge. Men man kan også få meget neutralt babyshower pynt, hvis den kommende mor f.eks. ikke kender kønnet. At pynte op til et baby shower minder rigtig meget om at pynte op til barnedåb – bare meget mere uformelt.

 Find alt du skal bruge til pynte op til babyshower hos Temashop eller Her hos PartyKing

Gave til babyshower

Hvad giver man i gave til babyshower og hvor meget skal man give for? Det er helt op til den enkelte hvor meget de har lyst til at give for. Der er ingen faste rammer for hvad en baby shower gave skal koste. Der er heller ikke noget krav om at du skal medbringe en gave – for den gravide er det helt sikkert nok i sig selv at du kommer og fejrer hende. Men derfor er det vel set at medbringe en gave, som en hjælp til den kommende mor. For at skulle ud at investere i alle de mange ting man skal bruge til babys ankomst, kan hurtigt blive en dyr affære.

Gode gaveideer til baby shower er gaver til den kommende mor, gave til børneværelset, mindre babyudstyr samt praktisk gaver til baby. Undlad at købe legetøj baby til baby shower, der vil gå tid før han/hun har brug for det og der skal nok komme nok anledninger til at forkæle barnet med legetøj.

Vi har samlet en masse gode bud på gaveideer til baby shower, som du kan for forkæle den kommende mor og baby med.

Gaveideer til baby shower

baby milepælekort

Milepælekort

I de senere år er baby milepæle kort blevet et stort hit hos nybagte forældre! Baby milepæle kort gør det nemmere at huske de mange “første gang” oplevelser. Baby milepæle kort er en perfekt gaveidé til kommende forældre, der skal forberedes på deres nye liv med baby.  Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser, som forældrene ville ønske de kunne huske for altid. 

Se det store udvalg af milepælekort hos Børnenes Kartel

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide

 

Graviditetsmassage

At være gravid er en magisk tid, men det er også en tid der er fyldt med mange gener og en del smerter for mange kvinder. En oplagt gaveide til den kommende mor er en omgang graviditetsmassage, hvor kroppens ømme punkter bliver løsnet op, er derfor noget, de fleste gravide vil takke ja til uden tøven.

Forkæl den gravide med graviditetsmassage hos Truestory

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide

Gavekort til babyudstyr

Som kommende mor er der meget babyudstyr der skal købes, hvilket hurtigt kan løbe op i en masse penge. Hjælp hende med et gavekort til babyudstyr, så kan hun selv købe det hun mangler. Med et gavekort fra BabySam giver du en gave til Danmarks største udvalg af udstyr til gravide, babyer og børn. Med 29 fysiske butikker fordelt over hele landet er vi aldrig langt væk fra gavemodtageren.

Køb gavekort til Babysam her

Sjov bodystocking med citat

Forkæl den kommende mor med en sjov bodystocking til den barnet.Du kan vælge imellem en række bodystockings med forskellige, sjove og finurlige citater, som med garanti vil give babys forældre et smil på læben.

Se udvalget af sjove babystockings hos Citatshop

Barnets bog

Barnets Første Bog er typisk forudfyldt med alle de vigtige og hyggelig ting fra din første tid sammen med barnet. Alt fra fødsel til gæster og personlighed. En skøn gaveide som forældrene kan bruge tid på at udfylde i barnets første tid og som de kan nyde glæden af at genlæse fremadrettet.

Se det store udvalg af Barnets første bog hos Bog & Ide

Blekage

En blekage (Diaper cake eller Nappy cake) er en imponerende og praktisk gave at forære ved et babyshower. Den består af baby bleer, der er sat sammen, så de ligner en kage. Det er sjov, flot og helt unik gave, hvor pyntet faktisk er brugbar til den lille nye baby. Blekagen er som en blomst, der først kan nydes og bagefter bruges, når baby er født. Du kan selv give dig i kast med at lave en flot blekage eller du kan bestille en færdiglavet. Det er muligt at få blekager i forskellige størrelser og både til drenge og piger.

Find blekager hos Babyshower

Gavepakke til baby

Denne gavepakke til baby er oplagt til det kommende baby shower. Pakken findes både som neutral, lyserød eller lyseblå. Pakken indeholder 10 stk hvide vaskeklude, Diinglisar bamserangle fra Teddykompaniet, som måler 15 cm og kan vaskes på 40 grader samt stofble.

Bestil babypakke hos Babyshower

Personligt babytæppe

Hvis forældrene allerede har bestemt for navn til det kommende barn, så forkæl dem med et lækker personligt babytæppe med navn. Vælg dit foretrukne design, et foto og / eller navn, eller upload dit eget design. Tæppet er lavet af det blødeste fleece materiale, så det er lækkert varmt og hyggeligt.

Lav et unikt babytæppe med navn hos Yoursurprise

Personlige sutter med navn

Igen en oplagt gaveide, hvis forældre har bestemt navnet til det kommende barn. Du kan gøre sutterne personlige med barnets navn og give din overraskelse et unikt præg. Sutterne fås i flere farver og i sæt med to og findes til både drenge og piger. En oplagt gaveide både til baby shower og som barselsgave.

Design dine personlige sutter hos Yoursurprise

Gavekurv til baby

Forkæl den kommende mor (og far) med denne lækre gavekurv til baby. Kurven består af en foldekurv fra Aykasa, som er rigtig god til f.eks puslebordet, Lolli Bunnies kanin nusseklud fra Teddykompaniet, body med korte ærmer fra Pippi, natdragt med lange ærmer og fod fra Pippi, fod- og håndaftryk sæt fra Pearhead, som med Clean-Touch ink pad kan bruges til skabe et unikt minde for livet samt 1 stk assorteret babylegetøj, f.eks. en sansebold. Gavekurven findes både i neutral, lyserød og lyseblå.

Bestil gavekurv til baby hos Babyshower

Babyuro

I den første tid af barnets levetid, er det ikke nødvendigt med legetøj. Men det kan være en fordel at have en babyuro hængende over puslebordet eller tremmesengen til når barnet begynder at opfange mere. Har den kommende mor ikke allerede investeret i en babyuro, så forkæl hende og barnet med en lækker en af slagsen.

Hos Mammashop finder du et stort udvalg af skønne babyuroer

Sød natlampe til børneværelset

Denne herlige natlampe til børn passer ind på ethvert baby- og børneværelse. Blød LED hval lampe fra Filibabba. Når du klapper Christian som den venlige hval er døbt, skifter den mellem fine rolige farver.Sød lampe som er lavet i super blød materiale så den er behagelig at røre ved.

Find den hos Sovedyret

Pusletaske

En pusletaske er uundværlig for de fleste børneforældre, særligt for mødrene som gerne vil holder overblikket over alle babyudstyret som er nødvendigt når hjemmet forlades. Der findes et hav af gode bud på lækre pusletasker.

Se det lækre udvalg af pusletasker hos Mammashop

Babynest

En babynest er de senere år blevet det store hit hos rigtig mange nybagte forældre. En babynest omfavner barnet, giver tryghed , varme og bedre søvn. En babynest eller en babyrede, som de også kaldes, kan bruges som en sengeformindsker i barnevognen, i vuggen eller gøre tremmesengen mindre. Men den kan også bruges på gulvet, som legetæppe eller i sofaen, hvis barnet skal ligge og slappe af.

Se det store udvalg af babynests hos Mammashop

Badekar til baby

En klassisk gaveide til babyshower et badekar, som er en praktisk gaveide der vil skabe stor glæde hos forældrene. Kombiner evt. badekar med et babysvøb, badetermometer eller badelegetøj.

Find badekar til baby og udstyr hos Mammashop

Babysengetøj

Baby skal have det godt lige fra begyndelsen og derfor er en lækker dyne og tilhørende babysengetøj også et must. Der findes et hav af lækkert babysengetøj både til drenge og piger og det er lækkert af have forskellige sæt at skifte imellem.

Se det store udvalg af babysengetøj hos Mammashop

Listen med gaveideer til baby shower opdateres løbende

Læs også: Baby shower guide

SE OGSÅ: 20+ Gaveideer til den gravide

Indlægget Gaveideer til baby shower indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!