20+ Gaveideer til gravide – gaver til gravid

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forsød ventetiden med en gave til den gravide. Find inspiration til gaver til gravide i alle prisklasser.

Gaveideer til gravide er en samling af lækre gaveideer, som du kan forkæle den gravide med under den søde ventetid.

Vil du være ekstra sød mod din kæreste, veninde, søster, kollega mv. og forkæle hende med en dejlig gave under graviditeten? Find inspiration til gode gaveideer til gravide. Graviditet er en gave i sig selv, men det er også en begivenhed, der skal fejres med en gave til den gravide. Men hvad giver man i gave til en gravid? Skal man købe en ting til den baby der venter, eller skal man købe en ting til den gravide selv? Der findes ikke noget rigtigt eller forkert og den gravide vil helt sikkert blive glad for en gave til baby, for det er ikke helt billigt med alt det der skal købes til babys ankomst.

Vi har dog valgt primært at ligge fokus på gaver til den gravide. For selv om graviditeten er en magisk tid, så kan den også være hård for den gravide både fysisk og psykisk og derfor mener vi at den gravide skal forkæles under graviditeten. At forkæle en gravid kan både være en fysisk gave, men det kan også være forkælelse i form af en oplevelse. De fleste gravide vil sætte stort pris på en lækker hjemmelavet middag eller lidt hjælp i det daglige med praktiske ting, særligt jo længere hen de kommer i graviditeten.

At give gave til en gravid er ikke let, og alle gravide er forskellige. Vi har samlet en masse forskellige bud på gaveideer til gravide, vi håber du finder en der passer.

Gaveideer til gravide

Burt’s Bees Mama Bee Belly Butter

Forkæl den gravide med denne ekstra rige mave smør specielt blandet for at nære og fugte huden under den ni måneder graviditet. Denne naturlige duft-fri formel indeholder en kombination af Cocoa, Shea og Jojoba Butters, der vil holde maven lækker blød.

Find cremen hos Helsebixen

Fodbad til den gravide

Under graviditeten er det normalt at fødderne hæver og er hårdt belastede. Og derfor er det også vigtigt at den gravide får lidt ekstra selvpleje. Et forfriskende fodbad er en stor nydelse for den kommende mor, men er også noget hun kan nyde glæde af som nybagt mor. Hvis den gravide ikke allerede har et fodbad, er det en oplagt gave at give hende. Et afstressende fodbad øger blodcirkulationen, blødgør huden og giver nyt liv til smertende fødder. 

Find et lækkert fodbad hos Coolstuff

Graviditetsmassage

At være gravid er en magisk tid, men det er også en tid der er fyldt med mange gener og en del smerter for mange kvinder. En oplagt gaveide til den kommende mor er en omgang graviditetsmassage, hvor kroppens ømme punkter bliver løsnet op, er derfor noget, de fleste gravide vil takke ja til uden tøven.

Forkæl den gravide med graviditetsmassage hos Truestory

Gavekurv til gravide

Alle gravide har brug for lidt ekstra forkælelse. En oplagt gaveide er at forkæle den gravide med en lækker gavekurv, som hun kan nyde under den søde ventetid. Der findes et hav af forskellige lækre gavekurve til kvinder i forskellige prisklasser hvad det skal være en alkoholfri gavekurv, vegansk gavekurv eller en gavekurv fyldt med en masse lækre specialiteter.

Find den perfekte gavekurv hos Delikatessehuset

Fårking gravid af Sofie Linde

FÅRKING GRAVID giver med humor og indsigt en anderledes fortælling til gravide kvinder og de folk, der omgiver den. Det er ikke en graviditetsbog i gængs forstand, men snarere en fortælling om de livsforandringer, der følger med, når man som kvinde bliver gravid, stifter familie og skifter bane i livet. Omdrejningspunktet er Sofie Lindes ærlige, lattervækkende og nogle gange tåkrummende pinlige dagbogsnotater fra et liv med stor mave. FÅRKING GRAVID er en sjov fortælling om glæde sig til at blive mor, men at hade den graviditet, der følger med – og at turde sige det højt.

Find bogen hos Bog & Ide

Hvor lagde jeg babyen?

En ærlig og meget personlig beretning om at være kvinde, kæreste og nybagt mor fra en virkelig kvinde i dagens Danmark. Den stritter af liv og lykke og angst og er en fantastisk gave til alle os kvinder, der ikke fatter, hvordan alle andre tilsyneladende får alt til at hænge sammen. For hemmeligheden er: At det gør de (måske) heller ikke. Hvor lagde jeg babyen? blev med sine ærlige og personlige fortællinger en bestseller.

Find bogen hos Bog & Ide

Den gravide plakat

Forkæl den gravide med denne plakat med 9 herlige citater, som hun helt sikkert kan nikke genkendende til at hun har sagt en eller flere gange i løbet af graviditeten.

Find plakaten hos Citatplakat

Middag for 2

Uanset om du er på jagt efter en gave til den gravide kæreste, søster, veninde eller kollega, så vil en middag for 2 helt sikkert falde i god smag. Du kan enten vælge at forkæle hende med en lækker hjemmelavet middag derhjemme, så hun slipper for at lave mad selv eller tage hende med ud på en lækker restaurant. Når først baby er kommet, kommer der en lang periode hvor der ikke er tid eller overskud til at sidde og nyde en god middag, så det er med at få gjort det inden.

Find et kæmpe udvalg af middage for 2 hos Truestory

Forkælelse til den gravide

De fleste gravide er præget af både hud og hår der reagerer på de mange graviditetshormoner der kører rundt i kroppen. Derfor vil forkælelse til enten hud eller hår i form af en lækker gaveæske helt sikkert også falde i god jord.

Find det stort udvalg af lækre gaveæsker hos LYKO

Graviditetspude

Mange gravide kæmper med at få en ordentlig søvn i takt med at maven vokser. Det kan være svært at finde den rigtige sovestilling, hvilket resulterer i nogle lange udmattende dage med manglende energi. Ønsker du at give den gravide den optimale søvn, så skal du forkæle hende med en lækker graviditetspude. Puden kan efter fødslen med fordel også bruges som en ammepude.

Find graviditetspude hos Mammashop

Mammabox – gaveæske til gravide

Forkæl den gravide med en lækker Mammabox. Det er muligt at få forskellige bokse til gravide, både til de forskellige trimestre og til efter fødslen. Med en Mammabox får du 100% forkælelse til den gravide, samlet i en flot æske. Fin og klar til at give i gave. En nemmere- og bedre gave finder du ikke.

Find mammabox hos Mammashop

Photoshoot til gravide

Forkæl den gravide med et photoshoot, som et kærligt minde om hendes tid som gravid. I kan enten gøre det uformelt og du selv hopper bag kameraet og tager nogle fine billeder eller du kan forkæle hende med et photoshoot for gravide hos en professionel fotograf. Du kan enten tage kontakt til en af byens fotografer eller søge lidt rundt på Instagram, hvor der de seneste år hvor det er muligt at finde fotografer der har fokus på gravide. Det er ikke alle gravide der bryder sig som at skulle stå foran et kamera, så inden du booker tid til fotograf, så vær sikker på om det er noget for hende.

Varme hjemmesko til den gravide

Har den gravide svært ved at holde varmen? Så forkæl hende med et par lækre sutsko, som hun både kan bruge under fødslen og lang tid bagefter. Alle sætter pris på lækre sutsko og det er sjældent noget man går ud og køber til sig selv.

Find et stort udvalg af lækre sutsko hos Magasin

Gavekort til babyudstyr

Som kommende mor er der meget babyudstyr der skal købes, hvilket hurtigt kan løbe op i en masse penge. Hjælp hende med et gavekort til babyudstyr, så kan hun selv købe det hun mangler. Med et gavekort fra BabySam giver du en gave til Danmarks største udvalg af udstyr til gravide, babyer og børn. Med 29 fysiske butikker fordelt over hele landet er vi aldrig langt væk fra gavemodtageren.

Køb gavekort til Babysam her

Moby bump & beyond bære t-shirt

Forkæl den gravide med en t-shirt der både sikrer komfort til den kommende mor og efter. Moby Bump & Beyond er designet til graviditet og moderskab og giver komfort og støtte til gravide maver og ømme rygge i 2. og 3. trimester.

Find t-shirten hos Mammashop

Ansigtsbehandling til den gravide

Forkælelse er altid en oplagt gaveide til den gravid og en ansigtsbehandling er helt sikkert noget hun ikke ofrer på sig selv. Forkæl den kommende mor med en lækker ansigtsbehandling, hvor der for noget tid er fokus på hende.

Se det store udvalg af ansigtsbehandlinger hos Truestory

40 uger inden – alt det du i virkeligheden skal vide om din graviditet

Cana Buttenschøn har stor erfaring med graviditet og nyfødte fra sin praksis som jordmoder, og ikke mindst som mor til to drenge. I “40 uger inden” deler hun beroligende ud af sin store viden, og giver mange brugbare informationer om alt fra nakkefoldsscanninger til din forandrede krop og psyke samt meget mere.

Find bogen hos Saxo

40 uger efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre

I “40 uger efter” tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård som den er rosenrød og babyduftende. “40 uger efter” er en kærlig og uhøjtidelig bog fyldt med gode råd og opbakning til nybagte mødre. Bogen er skrevet af en mor til to drenge, der er uddannet jordemoder og til daglig arbejder som blogger, hvor hun skriver varmt og ærligt om livet med børn.

Find bogen hos Saxo

Robot støvsuger til den gravide

Denne gaveide er en af de dyrere. Men er I flere der går sammen eller vil du som partner give den kommende mor ekstra hjælp i hverdagen, så vil en robot støvsuger helt sikkert fald i god jord. Før fødslen kan det være hårdt for mange gravide at svinge støvsugeren og efter fødslen er den en god hjælp til de daglige gøremål. Med mindre rengøring, får den kommende mor mere tid til sig selv.

Forkæl hende med en iRobot

 

plaid uld tæppe gave farmor gave mormor gaveinspiration plaid 100% uld dansk plaid

Plaid / hyggetæppe som gave til mor

En lækker plaid er en ting, de fleste ikke går ud og køber til sig selv. Derfor er det noget der skal gives i gave. Plaider er oplagt  til hygge på sofaen på en mørk vinteraftenen. Altså en oplagt gave!

Find 100% uld plaid hos Magasin

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Den ultimative oplevelse til den kommende mor. Havet slår dovent sine bølger ind mod strandbredden, klukker et par gange og bliver suget tilbage i strømmen. Det gentager sig igen og igen, og lyden af den rolige bevægelse forplanter sig i gangene på det gamle strandhotel. Det er ikke svært at forestille sig, hvordan den lyd har været grundtonen på Marienlyst siden begyndelsen i 1861, for stedet emmer af ro og afslapning. Særligt i spaafdelingen mærker hun det, for her er udsigten over havet også tilstede, både når hun sidder i de boblende varme bade eller småblunder i saunaen efter saltterapi og svømmeture.

Book oplevelsen hos Truestory

 

Blomster til den kommende mor

Smukke blomster går aldrig af mode. Forkæl den kommende mor med smukke farverige blomster. Kan du ikke selv give hende dem, så bestil blomsterne online og sørg for de bliver leveret hjem til hende eller til hendes arbejdsplads.

Bestil blomster til den kommende mor hos Bloomit

Elektrisk varmetæppe

Gør de kølige aftener behagelige og opgrader sofahyggen for den kommende mor med dette varme og skønne tæppe! Tæppet kobles til stikkontakten med den medfølgende ledning, og derefter skal du bare sætte dig til rette og nyde det! På ledningen er der en fjernkontrol med display, som lader dig styre tæppets temperatur i ni trin, så du altid kan være behageligt varm.

Find det elektriske tæppe hos Coolstuff

Listen med gaveideer til gravide opdateres løbende…

SE OGSÅ: 25+ gaveideer til mor

SE OGSÅ:  Hjemmesko til kvinder – forkælelse til forfrosne fødder

Indlægget Gaveideer til gravide – gaver til gravid indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!