Gaveideer til sushi-elskeren

gaveideer til sushi-elskeren, gaver til sushi elsker, sushi gaveideer, sushi gaver, sushi udstyr, sushi bøger, sushi oplevelser, sushi for begyndere, sushi for øvede,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sushi… Mmm… Her løber tænderne i vand bare af at tænke på et lækkert stykke sushi.

Vi har samlet en masse gode gaveideer til sushi-elskeren.

Det er japanernes nationalret og der findes talrige regionale variationer. Sushi er en traditionel japansk ret, der normalt består af rå fisk og ris tilført riseddike sat sammen med friske og spændende råvarer som f.eks. tang, avocado, agurk eller andet. Mulighederne er næsten uendelige.

Gode gaveideer til sushi-elskeren

Er gavemodtageren helt vild med sushi? Og ved ikke noget bedre end at tage ud at spise sushi eller tage sushi så med hjem? Har gavemodtageren snakket om at han eller hun godt kunne tænke sig at eksperimentere mere med at prøve at lave sushi, men har bare ikke fået gjort noget ved det?

Udvalget af gaveideer til sushi elskeren, består både af oplevelser som vedkommende kan tage på alene eller I kan tage på sammen, sushi bøger, samt sushi udstyr til ham/hende der drømmer om at lave sushi derhjemme. Udvalget af gaver er både for begyndere og for øvede.

Sushi – smag og teknik bog

Forkæl sushi elskeren med en sushi bog.Bogen forklarer på en overskuelig og enkel måde, hvordan du trin for trin tilbereder sushi-ris, parterer og klargør fisk og skaldyr og ikke mindst, hvad du skal bruge af basale redskaber og ingredienser. I bogen finder man også viden omkring sushi og få råd til, hvordan sushi skal spises, hvad der skal drikkes til, og hvad der kan serveres, hvis ens gæster er nye indenfor sushi.

Find den hos Saxo

Sushi – lidenskab, videnskab & sundhed

Baggrunden for sushi i kulturhistorisk og videnskabeligt lys, beskrivelse af råvarerne og anvisninger på tilberedning af forskellige former for sushi samt hvordan de kombineres med tilbehør og andre retter. 

Find den hos Saxo

Sushi måtte

Skal gavemodtageren lave sushi derhjemme, får han/hun brug for en sushi måtte. Bambus måtte til at lave sushi ruller.

Find Sushi måtten hos Helsehelse

Sushi Maker – Maki Master

Maki Master er praktisk at bruge og perfekt til at lave Sushi derhjemme. Bliv en professionel sushikok med Maki Master. I et par enkle trin kan du lave de smukkeste sushiruller med dine valgte ingredienser. Maki Master er meget holdbar, fordi den er lavet af 100% bambus og derfor let kan rengøres efter brug.

Find den hos Coolshop

Riskoger

En riskoger er et must til når der skal sushi i hjemmet. Riskogere findes i flere størrelser og forskellige prisklasser og gør risene lidt ekstra lækre. 

Find en riskoger til gavemodtageren hos KitchenOne

MAC chef Sushikniv

Udstyret skal være iorden når der skal laves sushi i hjemmet. Forkæl gavemodtager med en kniv som er særligt beregnet til sushi. En BF-HB-85 sushikniv fra MAC med teflonbelægning på bladet, hvilket betyder at ris for eksempel ikke klæber. Chef serien har ekstra hårdt stål med blandt andet molybdæn, wolfram og vanadium, hvilket gør kniven ekstra holdbar og rustfri.

 

Find den hos KitchenOne

Tomorrow´s kitchen køleplade

Hold sushien kølig med en køleplade. Med det indbyggede køleelement skaber kølepladen den ideelle løsning til at holde kød, fisk eller fjerkræ køligt. Det gennemsigtige låg er perfekt til picnicer og grillaftener. Kølepladen kan også bruges til salater, ost, kage, pålæg og sushi.

Find den hos KitchenOne

Kitchen Craft Sushi Maker

Gavemodtageren kan nemt lave perfekt sushi, som man får det på restauranter ved hjælp af den smarte Sushi Maker fra Kitchen Craft. Sushiformen måler 23 cm. i længden, 6 cm. i bredden og 7 cm. i højden.

Find den hos KitchenOne

Bitz Spisepinde, to sæt – messing

Med de smukke, stilrene spisepinde fra Bitz kan selv take-away komme til at se eksklusiv ud. Spisepindene er fremstillet i satin-finished 18/8 stål med et indgraveret Bitz-logo og kommer á to sæt med keramikholdere.

Find dem hos KitchenOne

Giv en Sushi oplevelse i gave

Sushiskole hos Sushi Saiko

Sushikursus for begyndere med undervisning i både praktiske og teoretiske færdigheder omkring sushi. En ægte sushikok står klar til at give gavemodtageren professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi. Få fingerfærdighederne til at rulle dine egne makiruller på bambusmåtte, sammensæt dine nigirier, som du allerbedst kan lide dem og hør hemmeligheden bag de gode, sunde ingredienser. Oplevelsen er for 1 person. 

Book oplevelsen hos GO Dream

Sushi for 2 middag

Forkæl gavemodtageren med en sushi middag for 2. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg. Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami.

Book oplevelsen hos GO Dream

Luksus sushi oplevelse hos Karma sushi

Få en udsøgt sushi-oplevelse hos Karma Sushi. Med denne menu smager gavemodtageren på noget af det bedste Karma Sushi har at tilbyde. Start måltidet med at snacke lækre edamamebønner og tempurasalat. Herefter står den på en duet af laks og trøffel samt en Roll Premium Selection, der består af et stort udvalg af de lækreste sushi-bider. Hele herligheden afsluttes med en dejlig petit fours til dessert.

Book oplevelsen hos GO Dream

SE OGSÅ: 15+ Gaver med indgravering

SE OGSÅ: 25+ kaffe gaveideer – gaver til kaffe entusiasten

Indlægget Gaveideer til sushi-elskeren indeholder affiliatelinks

 
 
 
 
 

Skriv et svar

error: Content is protected !!