Smykkeskrin til piger

En oplagt gaveide til alle små prinsesser er et smykkeskrin til piger, der vil elske at have et sted hvor de kan samle de smykker de selv laver og de smykker de får i gave.

Et smykkeskrin til piger er den oplagte gave enten til fødselsdag, advent eller julegave.

Smykkeskrinene kan også bruges til at gemme hårpynt eller andre små hemmelig ting.

Vi har samlet lidt forskellige fine smykkeskrin, som er en oplagt gaveidé til enhver lille prinsesse:

Djeco smykkeskrin

Et  bedårende smykkeskrin fra Djeco formet som en karet og med mange fine detaljer. Smykkeskrinet ligner en karet og er dekoreret med prinsesse og hendes lille kat, der kigger ud gennem vinduet. Inde i smykkeskrinet er et stort rum med fint spejl – her er plads til masser af smykker og nips. Åbn låget og se den søde prinsesse danse rundt, mens musikken spiller. Måler 17,4 x 14,5 x 8,2 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin med enhjørning

Et  bedårende smykkeskrin fra Djeco formet som en sky og med mange fine detaljer. Smykkeskrinet er i dekoreret med enhjørninger, stjerner og regnbue i smukke pastelfarver. Nederst har smykkeskrinet en lille skuffe og indeni er et stort rum med fint spejl – her er plads til masser af smykker og nips. Åbn låget og se den søde enhjørning danse rundt, mens musikken spiller. Måler 14,7 x 14,2 x 8,2 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin, slot

Et virkeligt bedårende smykkeskrin fra Djeco, hvor der er kræset om alle de fine detaljer. Smykkeskrinet er udformet som et slot, hvor taget er lavet som låget. Dekoreret med fine pastelfarver og prinsessen der sidder i vinduet under slottets tag. Indeni sidder et rundt spejl og rum, hvor der er rigelig plads til hårspænder, smykker og fingerringe. Nederst har smykkeskrinet en skuffe. Åbn låget og se den lille pige danse rundt, mens musikken spiller. Måler 10,6 x 17 x 8,2 cm.

Find det hos Børnenes kartel

Konges Sløjd smykkeskrin

Virkelig bedårende smykkeskrin fra Konges Sløjd med smukt motiv af en påfugl i Konges Sløjds karakteristiske streg og pastelfarver. Smykkeskrinet har en lille skuffe, der kan rumme alskens smykker, hårspænder og nips, og åbner du smykkeskrinets låg finder du endnu et stort rum til endnu flere smykker. I låget er et fint lille spejl hvor en solgul citron danser rundt til en lille melodi. Mål: 15 x 12 x 10 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Smykkeskrin med ballerina

Et  bedårende smykkeskrin fra Djeco med mange fine detaljer. Smykkeskrinet er fin pastel lyseblå og dekoreret med ballerina der danser på scenen. Åbn låget og se den smukke ballerina, der nærmest dansker på en sky til musikken. Der er masser af skuffer, hvori de fine nips kan gemmes.

Find det hos Børnenes Kartel

Trousselier smykkeskrin

Smukt smykkeskrin i fine rosa farver og dekoreret med ballerina på låget. Åbn låget og ballerinaen indeni danser rundt, mens musikken spiller.

Find det hos Børnenes Kartel

Smykkeskrin med kat

Et yndigt smykkeskrin i glade farver fra Djeco med skønne detaljer. Smykkeskrinet har en lille skuffe foran og et fint spejl indeni formet som et hjerte- hér er masser af plads til spænder og smykker. Åbn låget og se den søde kat danse rundt mens musikken spiller.

Find det hos Børnenes Kartel

Hjerteformet smykkeskrin

Smykkeskrin til hemmeligheder og små ting, åben låget og se den lille figur danse, og hør den søde musik.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin til børn

Et  skønt smykkeskrin fra Djeco med mange fine detaljer. Smykkeskrinet er illustreret med harlekintern i flotte farver, har en lang skuffe foran, små rum indeni og et fint spejl – hér er masser af plads til spænder og smykker. Åbn låget og se den søde panda danse rundt mens musikken spiller. Måler 18 x 12 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Topmodel smykkeskrin

Flot pinkfarvet smykkeskrin med fint billede af Top Model havfrue på låget. Når låget åbnes, lyser fine små lamper rundt om det indvendige spejl. Der er masser af indvendige rum, hvor alle smykker kan få sin egen plads.

Find det hos Børnenes Kartel

Topmodel smykkeskrin med kode

Flot smykkeskrin med smukt billede af TOPModel isprinsesse. På forsiden sidder et taldisplay, hvorpå ens egen kode skal trykkes. Når den rigtige kode er trykket, spiller smykkeskrinet musik og kan åbnes. Med koden er man sikker på, ingen kommer ind i smykkeskrinet. Masser af indvendige rum, hvor alle smykker kan få sin egen plads. Måler 12 x 20 x 14 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Enhjørning smykkeskrin

Dette fine smykkeskrin fra Rice er fremstillet i keramik og udsmykket med en enhjørning på toppen. Her kan du opbevare småting og smykker, som ikke skal blive væk. Udover det er praktisk er det også superfint at have stående på værelset.

Find det hos Jollyroom

SE OGSÅ: Toilettasker til børn

SE OGSÅ: Forklæde til børn

 

Indlægget Smykkeskrin til piger indeholder affilliatelinks

 

error: Content is protected !!