Smykkeskrin til piger

smykkeskrin til piger, smykkeskrin til børn, smykkeskrin med musik, smykkeskrin med ballerina, enhjørning smykkeskrin, gaver til piger, smykkeopbevaring til børn, topmodel smykkeskrin, hjerteformet smykkeskrin, djeco smykkeskrin til børn, børnesmykkeskrin, gaveideer til 6 årig pige, gaveide til 7 årig pige, gave til 8 årig pige, gaveideer til piger
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En oplagt gaveide til alle små prinsesser er et smykkeskrin til piger, der vil elske at have et sted hvor de kan samle de smykker de selv laver og de smykker de får i gave.

Et smykkeskrin til piger er den oplagte gave enten til fødselsdag, advent eller julegave.

Klassisk gaveide til piger

De fleste piger elsker at pynte sig, ligesom mor gøre. De fleste forældre kan helt sikkert nikke genkendende til at smykker, armbånd, ringe, hårspænder og meget andet, der ligger og roder over alt. Og er barnet samtidigt et kreativt barn, der elsker at lave smykker selv, så vokser samlingen af smykker konstant.

Et smykkeskrin er god klassisk gaveide til piger, som kan bruges til at indeholde barnets smykkesamling. Smykkeskrinene kan også bruges til at gemme hårpynt eller andre små hemmelig ting. Udover smykkeskrin er praktiske til opbevaring, så kan smykkeskrinet også bruges som en del af dekorationen på børneværelset.

Smykkeskrin til piger

Vi har samlet lidt forskellige fine smykkeskrin, som er en oplagt gaveidé til enhver lille prinsesse. Udvalget af smykkeskrin til piger består både af mere klassiske ensfarvede smykkeskrin til piger, smykkeskrin med musik, smykkeskrin med et eller flere rum, smykkeskrin med motiv osv.

Design Cardell hjerteformet smykkeskrin

Fint smykkeskrin fra Design Cardell! Skrinet der er hjerteformet, har søde detaljer på låget, og indvendigt er der rødt velourstof. En perfekt gaveide til alle små piger.

Find smykkeskrinet hos Jollyroom

Ylvi & Th Minimoomis – Smykkeskrin til børn

Forkæl barnet med dette fine smykkeskrin, som man kun kan blive glad af at se på. Smykkeskrinet er dekoreret med de nuttede Minimoomis-karakterer og farverige hjerter.

Find smykkeskrinet hos Coolshop

Unicorn smykkeskrin med musik

Forkæl barnet med dette skønne smykkeskrin, hvor hun kan opbevare sine smykker og andre småting hun har kær. Et smykkeskrin til piger i glade farver der spiller musik.

Find smykkeskrinet hos Coolshop

Frost 2 smykkeskrin

Kender du et barn der er helt vild med Anna og Elsa fra Frost filmene? Så vil dette smykkeskrin med Frost 2 motiv helt sikkert gøre lykke. Frost 2 smykkeskrin leveres med med tilbehør til håret.

Find smykkeskrinet hos Eurotoys

 

Smykkeskrin med havfrue

Har du et barn der er vild med havfruer, så vil dette smykkeskrin helt sikkert falde i smag. Smykkeskrinet har havfrue og når man åbner smykkeskrinet er der en havfrue der snurrer rundt.

Find smykkeskrinet hos Jollyroom

Djeco Smykkeskrin til børn

Herligt smykkeskrin fra Djeco til børn. Når man åbner smykkeskrinet starter spilledåsen med at spille musikken og denne lille bambi drejer rundt. En perfekt gaveide til barnet der ønsker et smykkeskrin til at holde styr på sine smykker.

Find smykkeskrinet hos Kids-world

Smykkeskrin med flamingo til børn

Fint smykkeskrin med flamingoer, der spiller musik når det åbner. Samtidig drejer et fint lyserødt hjerte med en flamingo rundt, foran spejlet inde i skrinet. Skrinet er hvidt med fine lyserøde flamingoer og blomster. En perfekt gaveide til enhver lille flamingo fan. 

Find det hos Børn i balance

Trousselier Ballerina smykkeskrin til børn

Flot smykkeskrin med spilledåse fra Trousselier med motiver fra filmen Ballerina. Skrinet har skuffer og rum så barnet kan opbevare alle sine smykker. Der er også et spejl, så barnet kan se hvordan hun ser ud, når hun prøver sine smykker. Skrinet lyser i mørket og spilledåsen kan spille Svanesøen.

Find smykkeskrinet hos Jollyroom

smykkeskrin til piger, smykkeskrin til børn, smykkeskrin med musik, smykkeskrin med ballerina, enhjørning smykkeskrin, gaver til piger, smykkeopbevaring til børn, topmodel smykkeskrin, hjerteformet smykkeskrin, djeco smykkeskrin til børn, børnesmykkeskrin

Djeco rumraket smykkeskrin

Sejt smykkeskrin til børn formet som en rumraket. Inde i smykkeskrinet er der en spilledåse, der starter så snart man åbner låget.

Find smykkeskrinet hos Kids-world

Gullbarn Smykkeskrin Spilledåse

Et fint klassisk smykkeskrin i træ fra Gullbarn. Skrinet er lyserødt og beklædt med velour. Låget åbnes med en lille metalnøgle, dekoreret med en fin kvast. Dit barn kan se den fine ballerina danse til tonerne af ”Over the rainbow”. Nederst er der er skuffe med plads til flere smykker.

Find det hos Jollyroom

Trousselier hjerteformet smykkeskrin med Peter Kanin

Et smukt hjerteformet smykkeskrin med spilledåse fra Trousselier. I dette smykkeskrin danser Peter Kanin til en dejlig melodi, hver gang du åbner låget. Skrinet har et spejl i låget og flere rum med plads til smykker og mange andre småting. Skrinets yderside er dekoreret med et Peter Kanin-motiv.

Find smykkeskrinet hos Jollyroom

Trousselier Smykkeskrin Saga

Står der et smykkeskrin på barnets ønskeseddel. Et fint smykkeskrin med spilledåse fra Trousselier. Det søde rådyr danser, hver gang du åbner låget.

Find smykkekskrinet hos Jollyroom

SE OGSÅ: Toilettasker til børn

SE OGSÅ: Forklæde til børn

 

Indlægget Smykkeskrin til piger indeholder affilliatelinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 10/15/2020

    […] SE OGSÅ: Smykkeskrin til børn […]

  2. 02/24/2021

    […] SE OGSÅ: Smykkeskrin til piger […]

error: Content is protected !!