Smykkeskrin til piger

smykkeskrin til piger, smykkeskrin til børn, smykkeskrin med musik, smykkeskrin med ballerina, enhjørning smykkeskrin, gaver til piger, smykkeopbevaring til børn, topmodel smykkeskrin, hjerteformet smykkeskrin, djeco smykkeskrin til børn, børnesmykkeskrin

En oplagt gaveide til alle små prinsesser er et smykkeskrin til piger, der vil elske at have et sted hvor de kan samle de smykker de selv laver og de smykker de får i gave.

Et smykkeskrin til piger er den oplagte gave enten til fødselsdag, advent eller julegave.

Smykkeskrinene kan også bruges til at gemme hårpynt eller andre små hemmelig ting.

Vi har samlet lidt forskellige fine smykkeskrin, som er en oplagt gaveidé til enhver lille prinsesse:

Djeco smykkeskrin

Et  bedårende smykkeskrin fra Djeco formet som en karet og med mange fine detaljer. Smykkeskrinet ligner en karet og er dekoreret med prinsesse og hendes lille kat, der kigger ud gennem vinduet. Inde i smykkeskrinet er et stort rum med fint spejl – her er plads til masser af smykker og nips. Åbn låget og se den søde prinsesse danse rundt, mens musikken spiller. Måler 17,4 x 14,5 x 8,2 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Konges Sløjd smykkeskrin

Virkelig bedårende smykkeskrin fra Konges Sløjd med smukt motiv af en påfugl i Konges Sløjds karakteristiske streg og pastelfarver. Smykkeskrinet har en lille skuffe, der kan rumme alskens smykker, hårspænder og nips, og åbner du smykkeskrinets låg finder du endnu et stort rum til endnu flere smykker. I låget er et fint lille spejl hvor en solgul citron danser rundt til en lille melodi. Mål: 15 x 12 x 10 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Smykkeskrin med ballerina

Et  bedårende smykkeskrin fra Djeco med mange fine detaljer. Smykkeskrinet er fin pastel lyseblå og dekoreret med ballerina der danser på scenen. Åbn låget og se den smukke ballerina, der nærmest dansker på en sky til musikken. Der er masser af skuffer, hvori de fine nips kan gemmes.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin til børn

Et  skønt smykkeskrin fra Djeco med mange fine detaljer. Smykkeskrinet er illustreret med harlekintern i flotte farver, har en lang skuffe foran, små rum indeni og et fint spejl – hér er masser af plads til spænder og smykker. Åbn låget og se den søde panda danse rundt mens musikken spiller. Måler 18 x 12 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Konges Sløjd børnesmykkeskrin

Virkelig kært smykkeskrin fra Konges Sløjd med smukt motiv af vilde dyr i Konges Sløjds karakteristiske streg og pastelfarver. Smykkeskrinet har en lille skuffe, der kan rumme alskens smykker, hårspænder og nips, og åbner du smykkeskrinets låg finder du endnu et stort rum til endnu flere smykker. I låget er et fint lille spejl hvor en solgul citron danser rundt til en lille melodi. Mål: 15 x 12 x 10 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco rumraket smykkeskrin

Smykkeskrinet ler lavet i klassiske røde, hvide og blå farver, hvor den lille astronaut kigger ud gennem vinduet. Inde i smykkeskrinet er et stort rum med fint spejl – her er plads til masser af hemmeligheder og nips. Åbn låget og se den søde astrnaut danse rundt, mens musikken spiller. Måler 14,5 x 17,5 x 7,8 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin med musik

Et virkelig smukt smykkeskrin fra Djeco med fine detaljer, som alle er kræset for. Det er i flotte douce farver og med små billeder på æsken med et strejf af Østen. Smykkeskrinet er med spejl i låget formet som en lilje, skuffe foran og opdelte rum indvendig, hvor der er rigelig plads til hårspænder, smykker og fingerringe.

Find det hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin til piger

Et virkeligt bedårende smykkeskrin fra Djeco, hvor der er kræset om alle de fine detaljer. Smykkeskrinet er lavet i en fin mint farve dekoreret med blomster, sommerfugle og en pige på låget. Indeni sidder et hjerteformet spejl og rum, hvor der er rigelig plads til hårspænder, smykker og fingerringe.

Find smykkeskrinet hos Børnenes Kartel

Djeco smykkeskrin med kanin

Et ualmindelig smukt smykkeskrin fra Djeco, hvor der er kræset om detaljerne. Smykkeskrinet er i smukke pastelfarver, har en lille skuffe foran og et fint spejl indeni formet som en blomst- hér er masser af plads til spænder og smykker. Åbn låget og se den søde kanin danse rundt mens musikken spiller. 

Find det hos Børnenes Kartel

Pink Topmodel smykkeskrin

Flot smykkeskrin med TOPModel der er perfekt opbevaring til dine smykker. Smykkeskrinet er indrettet med et stort rum og med indsat skuffe delt i 3 rum. Åbn låget og se hvordan lamperne lyser. Måler 14 x 18 x 13 cm.

Find det hos Børnenes Kartel

SE OGSÅ: Toilettasker til børn

SE OGSÅ: Forklæde til børn

 

Indlægget Smykkeskrin til piger indeholder affilliatelinks

 

error: Content is protected !!