Gaveidéer – Find gave til 10-11 årige piger

gave til 10 årig pige gaveideer til 10 år pige gave til 11 årig pige
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Synes du (også) det er svært at finde på en god gave til en 10 – 11 årig pige?

Det er den svære alder, midt i mellem, hvor hun ikke rigtig leger mere, men også er for ung eller lille ting teenagegaverne. På alletidersgave redaktionen findes forældre til 10 årige og derfor har vi et par gode bud på en god gave til en 10 årig pige

En 10 årig pige er i fuld gang med at finde ud af hvem hun er. Både i forhold til sig selv og resten af verdenen. Den 10 – 11 årige verden, består typisk af et nærmiljø af familie, skole, venner, en hobby og et socialt liv på nettet. 

Den mest oplagte ting at tage fat i, når der skal vælges en gave, er at tage udgangspunkt i hendes hobby. Hvis hun f.eks. går til svømning eller håndbold, kunne sportsudstyr, sportstaske eller sportstøj være oplagt som gaveidé. 

Et andet udgangspunkt er hendes telefon/iPad/computer. De fleste 10 årige har fået sig en telefon eller iPad og adgang til nettet og sociale medier. Måske er der en spirende YouTube eller TikTok stjerne? Eller en gamer måske? Tilbehør til telefonen, kunne være oplagt som gave. Det kunne være et cover, et sleeve, høretelefoner, ekstern mikrofon eller keyboard.

Gave til “in between” pige

Som 10 – 11 årig er hun “in between” (derfor den store gaveudfordring). Hun leger ikke rigtig mere, men samtidig er hun heller ikke teenager endnu. Selvom hun er for lille til make up og parfume osv., så går piger på 10 – 11 år alligevel op i sit udseende og her er der også gode gaveidéer at finde. F.eks. En toilettaske, lipglos eller hårprodukter, til styling af håret.

Er det en kreativ pige, kan det kreative univers være nøglen til en personlig og god gave til den 10 – 11 årige pige. Hvis hun tegner kunne lækre tegnematerialer være oplagt. Er hun typen der laver bulet journal, så vælg nogle gode caligrafi tuscher og en journal. 

De fleste piger elsker et fint smykke. Og der findes heldigvis mange søde smykker, der er passende til en 10 årig pige. En sød halskæde eller en ring i sølv er gode bud på et smykke til 10 årig.

Den 10 årige pige har typisk et pigeværelse og efterhånden som legetøjet pakkes væk, eller gives bort, så er der færre og færre ting på værelset, eller i hvert fald mindre ting på værelset, der før var et børneværelse. Hjælp med indretningen på pigeværelser med en magnet tavle, et sengetæppe eller hyggebelysning. 

Gave til 10 – 11 årig

 

makeup spejl med lys gave til teenager

Spejl med lys

Spejl med lys er oplagt til pre-teenagere der har fokus på udseende. Spejlet har forstørrelse på den ene side og normalt spejl med lys på den anden side. Bemærk at lyset er justerbart. 

Find gaveidéen hos Coop

 

sportstaske til teenager sportstaske gave til 11 år pige

Sportstaske som gave til 11 årig

Er den unge pige til sport og dyrker hun fritidsinteresser indenfor sport, kunne en sportstaske være oplagt. Denne smarte sportstaske er fra Design Letters og består af ét stort rum, der åbnes med en sort lynlås på toppen. Indeni tasken er der en lille lynlåslomme med plads til småtingene. Tasken har to store hanke, der let svinges over skulderen ellerkan sættes fast bag på cyklen.

Find gaveidéen hos Kids-World

 

speedo badedragt til pige sort badedragt 10 år sort baddragt 12 år gave til 11 årig

Badedragt til svømning i skolen og til ferietid

I 10 års alderen har børnene svømning i skolen og derfor er en badedragt et godt bud på en gave til den unge pige. Hertil kommer ture til svømmehallen, ferietid og sommer i Danmark, hvor der er mulighed for at bade. Den viste model er en ndurance+ medalist til piger – i sort. 

Find gaveidéen hos Watery

 

høretelefoner til 10 årig høretelefoner til 11 årig gave til ung pigeHøretelefoner som gave til 10 – 11 årig

Høretelefoner er oplagt tilbehør til iPad eller telefonen. Vælg nogle med god lyd og gerne trådløse, så ledningen ikke kommer i vejen. 

Find gaveidéen hos My Phoneshop

 

cover til mobil gave til 10 årig gave til 11 årig

Cover til telefonen

Som 10 – 11 årig pige er det at have sin egen telefon, en forholdsvis ny ting og det er vigtigt at der ikke sker noget med telefonen. Unge piger er glade for covers og skifter dem ud, oftere end vi ældre gør det. Det er ikke unormalt at unge piger har 2-4 covers til sin telefon, som skiftes efter lyst. Find ud af hvilken telefon hun har og find et stort udvalg af covers hos My Phoneshop.

Find gaveidéen hos My Phoneshop

 

powerbank gave til 10 årig gave 11 årig

Powerbank til unge på farten

Sker det at telefonen dør for strøm, så er det oplagt at give den unge pige en powerbank, så hun altid har strøm til telefonen eller tablet. 

Find gaveidéen hos ProShop

 

glattejern gave til 10 årig gave til ung pige

Gave til ung pige: Glattejern

Den unge pige der går op i sit udseende, vil elske et glattejern, en hårtørrer og pleje- og stylingsprodukter til håret. Det er i denne alder at pigerne sætte hår på hinanden og øver sig i smarte frisurer, når de tilbringer en eftermiddag på pigeværelset. 

Find gaveidéen hos Nicehair

 

toilettaskesæt gave til ung pige

Samling af neglelak, hårprodukter, cremer og lipgros vil fra 10-11 års alderen, kun stige. Derfor er det oplagt med et toilettaskesæt til alle de fine små skatte, som den unge pige værdsætter højt. 

Find gaveidéen hos Nicehair

eller

Find gaveidéen hos Kids-World

 

skoletaske til 10 årig skoletaske pige 11 år

Skoletaske til 10 årig – 11 årig

Skolen fylder det meste af den unge piges liv og derfor er en god skoletaske, en rigtig god investering og derfor en oplagt gave til den 10 / 11 årige pige. En Herschel rygsæk er et oplagt bud på en lækker skoletaske. 

Find gaveidéen hos Kids-World

sengetæppe gave til 10 årig gave til 11 årig

Sengetæppe som gave til ung pige

Pigeværelset er både et soveværelse og et værelse hvor hun har veninder på besøg. Derfor er det oplagt med pyntepuder og et pænt sengetæppe til sengen. Det viste sengetæppe fra Mette Ditmer og findes i flere størrelser og farver. 

Find gaveidéen hos Bahne

 

flødebollerkursus for børn oplevelsesgave for ung pige

Flødebollekursus for børn og unge

Er din unge pige glad for at bage? På dette kursus lærer hun hvordan hun laver sine egne flødeboller, og få lækkerier med hjem. På flødebollekurset laves der flødeboller fra bunden, med bund, fyld, overtræk og pynt. 

Find gaveidéen hos Oplevelsesgaver

 

oplevelsesgave til ung pige gave til 11 årig gave til 10 årig

Prøv Virtual Reality

En fantastisk og sjov oplevelse i en anden verden. Prøv Virtual Reality, et fantastisk unikt univers og en oplevelse for livet. En sjov gave som en ung pige, sent vil glemme. Dette er en anderledes men god oplevelsesgave til en 10-11 årig pige.

Find gaveidéen hos Oplevelsesgaver

 

Rulleskøjter som gave til 10 årig pige

Impala tulleskøjter er de eneste rigtig rulleskøjter når man er 10-11 år gammel. De er fine og så har de gode hjul og super behagelige at have på. De findes i flere forskellige farver og både som disse “side by side” og som “inliners”

Find gaveidéen hos Kids-world

 

Ur til ung pige

Når hun er 10-11 år gammel, er det ikke længere lyserøde og lilla farver, der vælges, når der vælges tøj, tilbehør, skoletaske mv. Nu må alle ting gerne være mere klassiske og “voksent”. I 10 års alderen er det en god idé med et klassisk ur, dog med dato, tal og sekundviser. Det er fortsat for tidligt med et ur uden tal. Vælg et klassisk ur i en afdæmpet farve og gave til 11 årig pige er fundet!

Find gaveidéen hos Ditur

 

dougnut maskine gave til 10 år pige

Donut maskine til efter skoletid

Vores 11 årige elsker sin dougnutmaskine. Dette er en oplagt gave til unge bageglade piger med hang til søde sager. Oplagt til brug efter skoletid, hvor der skal bruges et par timer hjemme. En god gave til en 11 årig pige.

Find gaveidéen hos Coolstuff

 

LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenagere

LÆS OGSÅ: Om endnu flere skoletasker

LÆS OGSÅ: Om endnu flere badedragter 

 

Indlægget Gave til 10 – 11 årige piger – gaveinspiration indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

error: Content is protected !!