Børnekuffert – kuffert til de mindste

børnekuffert kuffert til barn kuffert til at side på retro børnekuffert spiderman kuffert frost kuffert lego kuffert (1)
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En børnekuffert er en skøn gave til børn. En kuffert symboliserer rejser og ferier og børn elsker det! Skal junior på tur i nær fremtid, så er en børnekuffert en fantastisk gaveidé. 

En børnekuffert har selvfølgelig ikke de store rummelige rum med tonsvis af plads. En børnekuffert kan indeholde barnets egendele på ferien. Det gode ved en børnekuffert er at det er barnets. Det fylder barnet med stolthed af at have sin egen kuffert på rejsen. 

 En anden god egenskab ved en børnekuffert, er at en kuffert til børn er et fantastisk stykke legetøj. ALLE oplevelser og situationer skal leges igennem og gentages via rollelege og en rejse-leg er bare mere fuldendt, når kufferten kan pakkes med legesager og oplevelsen i lufthavnen kan kopieres ned til mindste detalje. 

Der findes et godt udvalg af børnekufferter til børn og vi har naturligvis kigget på og udvalgt de bedste bud på en børnekuffert til de mindste.

 

Kuffert til børn – de bedste børnekufferter

 

børnekuffert kuffert til de mindste kuffert til barn kuffert til børn trunki kuffert børnekuffert med hjul kuffert man kan sidde på alletidersgave gave til børn gave til barn 4 år

Trunki børnekuffert

Skøn kuffert til familiens mindste. Trunki kufferterne er super oplagte til gave, uanset årstid og anledning. Super smart børnekuffert fra mærket Trunki, der fokuserer på kvalistet og funktionalitet. Udstyr barnet med en Trunki børnekuffert og rejsen bliver en sjov oplevelse. Ikke nok med kufferterne er fine og farverige, så er de lavet så smarte at barnet kan sidde på kufferten og blive trukket af forældrene. Samtidig med kan de små opbevare deres legetøj i kufferterne. Kufferten er forholdsvis let og vejer kun 1,7 kg. Materialet er slagfast plast. Det anbefales at kufferten tages med som håndbagage ved flyrejse, hvilket også gør det sjovere for barnet. Men ellers er kufferten kraftig nok til at kunne blive checket ind. Der er integreret kuffertmærke til barnets navn. Trunki børnekuffert kan indeholde 18 liter og fås i mange forskellige designs. 

Find flere modeller hos Kids-World

 

samsonite dreamrider kuffert til barn alletidersgave børnekuffert alternative til trunki spiderman kuffert frost kuffert

Samsonite Dreamrider kuffert

Dreamrider serien fra solide Samsonite er fine og seje kufferter med motiv af Spider-Man fra Marvel Avengers, Anna & Elsa fra Disney Frost eller af et afrikansk dyr. Kom op og rid på ryggen af en Zebra med Samsonites Dreamrider kufferter. Barnet kan selv køre med kufferten, på de 4 hjul, men barnet kan også hvile benene og blive trukket afsted. Denne kuffert er stor nok til barnets ting, men samtidig lille så den kan komme med håndbagage i flyet. Børnekufferten har også en praktisk skulderrem, så den kan bæres over skulderen. Kufferten er udrustet med en god lås, har fire store letrullende hjul og er fremstillet af slidstærk polypropen. En perfekt rejsekammerat til børn.

Find Samsonite Dreamrider hos Jollyroom

 

børnekuffert disney børnekuffert mulan kuffert til barn alletidersgave

Mulan kuffert

Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. Dette er i udgangspunktet ikke en kuffert til børn, men en mindre kvalitetskuffert af mærket American Tourister Diney Deluxe Spinner i en mindre udgave. Kufferten indeholder 36 liter og har en god indretning. 

Find Mulan kuffert hos Jollyroom

 

captain america kuffert barn børnekuffert marvel kuffert avengers kuffert

Captain America kuffert

Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Marvel kuffert, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. Dette er i udgangspunktet ikke en kuffert til børn, men en mindre kvalitetskuffert af mærket American Tourister Marvel Avengers  i en mindre udgave. Kufferten indeholder 36 liter og har en god indretning. 

Find Avengers kuffert hos Jollyroom

 

trolley til barn børnetrolley kuffert med hjul til børn lilliputiens alletidersgave rejseudstyr til børn

Lilliputiens kuffert til børn

En børnekuffert med hjul fra Lilliputiens. Børnetrolley i rosa med tropisk print af flamingoer og blade. Rejsetaske til børn lukkes med lynlås og indeholder et forrum med lynlås og et stort foret rum med praktiske remme. Rejsetrolley til børn har hjul og en solid rem, så kufferten kan køres på rejsen. 

Find børnetrolley hos Kids-World

 

lilliputiens drengekuffert pirat børnekuffert trolley til børn gave til 4 årig dreng børnekuffert med hjul kuffert barn

Lilliputiens børnetrolley

En børnekuffert med hjul fra Lilliputiens. Børnetrolley i blå med pirattema. Rejsetaske til børn lukkes med lynlås og indeholder et forrum med lynlås og et stort foret rum med praktiske remme. Rejsetrolley til børn har hjul og en solid rem, så kufferten kan køres på rejsen. 

Find børnetrolley hos Kids-World

Paw Patrol kuffert til børn

Paw Patrol er et stort hit hos de fleste børn En praktisk kuffert med motiv fra Paw Patrol. Kufferten er fremstillet af slidstærk plastik, har rullehjul og et trækhåndtag. Indeni kufferten er der et stort rum med to remme, der kan holde bagagen på plads. Kufferten lukkes med en lynlås og hare et udtrækkeligt håndtag, der kan låses. Det er også muligt at få Paw Patrol kufferter i drengefarver.

Find kufferten hos Jollyroom

Unicorn kuffertsæt til børn

Et sød sæt med tasker fra Heys, dekoreret med enhjørninger! Sættet består af en rejsekuffert på 13,8 L og en matchende rygsæk på 3,4 L. Kufferten er fremstillet i slidstærk plastik med trækkehåndtag og to rullehjul. Den har et stort rum indvendigt og to stropper, der holder bagagen på plads.

Find sættet hos Jollyroom

Babyshark børnekuffert

Er Babyshark det helt store hit hjemme hos jer, så vil denne kuffert helt sikkert falde smag hos familiens mindste. En rejsetaske på 28 liter til børn. Rejsetasken har to hjul, en foret inderside, en inderlomme i net og et håndtag, der kan hives op ved tryk på en knap. Med rejsetasken følger elastiske PVC-bånd, der sikrer, at rejsetasken holdes lukket. 

Find kufferten hos Jollyroom

Samsonite Sammies mariehøne kuffert til børn

En sød rullekuffert med mariehønemotiv fra Samsonite-serien Happy Sammies! Mariehønen er et af de nye familiemedlemmer i Happy Sammies familien og de er ekstra gode mod miljøet. Den bløde kuffert er fremstillet af 100 % R-PET Polyester. Den har let rullende hjul og et indvendigt rum med god plads til tøj og et udvendigt rum til mindre snacks, legetøj og andre småting! I Sammies serien findes der flere skønne kufferter og matchende rygsække med dyremotiv.

Find Samsonite Sammies børnekufferter hos Jollyroom

Fodbold kuffert til børn

Har du et barn der er vild med fodbold? Så er denne kuffert lige sagen. Rejsekuffert fra Heys i et sporty 3D-design, fremstillet af slidstærk plastik med trækkehåndtag og rullehjul. Tasken har et stort rum med to stropper, der holder bagagen på plads og en lynlås.

Find kufferten hos Jollyroom

Samsonite Spiderman børnekuffert

Spiderman kuffert fremstillet af 100 % slidstærkt polypropen og er hård, så den kbeskytter dit barns sager på rejsen. Kufferten har fire, frit rullende hjul så den er let for barnet at trække omkring. En perfekt rejseven til dit barn!

Find kufferten hos Jollyroom

Gurli Gris børnekuffert

En rigtig fin kuffert fra Heys dekoreret med Gurli Gris. Kufferten er let og rummelig, den ultimative rejsetaske til børn. Kufferten er lavet af slidstærk plastik, har rullehjul og et stort rum med to remme til at holde indholdet på plads og en lynlås til at adskille det forskellige indhold.

Find kufferten hos Jollyroom

Fandt du den helt rigtige børnekuffert?

kuffert til barn rejsetaske til barn gave til 4 årige alletidersgave sommerferiegave til barn

 

Læs også på AlletidersDisney.dk: Disney børnekufferter

Læs også: Gave til 4 årig drenge

Læs også: Cykelhjelm til børn

 

Indlægget Gaveinspiration – Børnekuffert – kuffert til de mindste – indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

error: Content is protected !!