Børnekuffert – kuffert til de mindste

børnekuffert kuffert til barn kuffert til at side på retro børnekuffert spiderman kuffert frost kuffert lego kuffert (1)
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En børnekuffert er en skøn gave til børn. En kuffert symboliserer rejser og ferier og børn elsker det! Skal junior på tur i nær fremtid, så er en børnekuffert en fantastisk gaveidé. 

En børnekuffert har selvfølgelig ikke de store rummelige rum med tonsvis af plads. En børnekuffert kan indeholde barnets egendele på ferien. Det gode ved en børnekuffert er at det er barnets. Det fylder barnet med stolthed af at have sin egen kuffert på rejsen. 

 En anden god egenskab ved en børnekuffert, er at en kuffert til børn er et fantastisk stykke legetøj. ALLE oplevelser og situationer skal leges igennem og gentages via rollelege og en rejse-leg er bare mere fuldendt, når kufferten kan pakkes med legesager og oplevelsen i lufthavnen kan kopieres ned til mindste detalje. 

Der findes et godt udvalg af børnekufferter til børn og vi har naturligvis kigget på og udvalgt de bedste bud på en børnekuffert til de mindste.

 

Kuffert til børn – de bedste børnekufferter

 

børnekuffert kuffert til de mindste kuffert til barn kuffert til børn trunki kuffert børnekuffert med hjul kuffert man kan sidde på alletidersgave gave til børn gave til barn 4 år

Trunki børnekuffert

Skøn kuffert til familiens mindste. Trunki kufferterne er super oplagte til gave, uanset årstid og anledning. Super smart børnekuffert fra mærket Trunki, der fokuserer på kvalistet og funktionalitet. Udstyr barnet med en Trunki børnekuffert og rejsen bliver en sjov oplevelse. Ikke nok med kufferterne er fine og farverige, så er de lavet så smarte at barnet kan sidde på kufferten og blive trukket af forældrene. Samtidig med kan de små opbevare deres legetøj i kufferterne. Kufferten er forholdsvis let og vejer kun 1,7 kg. Materialet er slagfast plast. Det anbefales at kufferten tages med som håndbagage ved flyrejse, hvilket også gør det sjovere for barnet. Men ellers er kufferten kraftig nok til at kunne blive checket ind. Der er integreret kuffertmærke til barnets navn. Trunki børnekuffert kan indeholde 18 liter og fås i mange forskellige designs. 

Find børnekufferten hos Børnenes Kartel

eller

Find flere modeller hos Kids-World

eller

Find Trunki kufferterne hos Rejsegear

 

samsonite dreamrider kuffert til barn alletidersgave børnekuffert alternative til trunki spiderman kuffert frost kuffert

Spiderman Dreamrider kuffert

Dreamrider serien fra solide Samsonite er fine og seje kufferter med motiv af Spider-Man fra Marvel Avengers, Anna & Elsa fra Disney Frost eller af et afrikansk dyr. Kom op og rid på ryggen af en Zebra med Samsonites Dreamrider kufferter. Barnet kan selv køre med kufferten, på de 4 hjul, men barnet kan også hvile benene og blive trukket afsted. Denne kuffert er stor nok til barnets ting, men samtidig lille så den kan komme med håndbagage i flyet. Børnekufferten har også en praktisk skulderrem, så den kan bæres over skulderen. Kufferten er udrustet med en god lås, har fire store letrullende hjul og er fremstillet af slidstærk polypropen. En perfekt rejsekammerat til børn.

Find Samsonite Dreamrider hos Jollyroom

 

 

gurli gris børnekuffert peppa pig børnekuffert gurli gris kuffert til børn

Gurli Gris kuffert til barn

Findes der en lille Gurli Gris fan der snart skal på ferie eller ud og rejse? Gurli Gris børnekuffert fra taskeproducenten “Heys” er en letvægtskuffert til femiliens mindste. Kuffert til barn i polycarbonat, der er yderst holdbar og let. Rejsen starter når kufferten skal pakkes… og den kan pakkes mange gange. Gurli Gris kuffert indeholder 13 liter og vejer under 2 kilo. 

Find Gurli kufferten hos Rejsegear

 

børnekuffert kuffert til børn paw patrol kuffert lyseblå kuffert til barn lille kuffert rejsetaske til børn børnekuffert med hjul børnekuffert hård skal alletidersgave

Paw Patrol børnekuffert

Findes der en lille Paw Patrol fan der snart skal på ferie eller ud og rejse? Paw Patrol børnekuffert fra taskeproducenten “Heys” er en letvægtskuffert til femiliens mindste. Børnekuffert i polycarbonat, der er yderst holdbar og let. Rejsen starter når kufferten skal pakkes… og den kan pakkes mange gange. Paw Patrol kuffert indeholder 13 liter og vejer under 2 kilo. 

Find Paw Patrol børnekuffert hos Rejsegear

 

børnekuffert disney børnekuffert mulan kuffert til barn alletidersgave

Mulan kuffert

Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. Dette er i udgangspunktet ikke en kuffert til børn, men en mindre kvalitetskuffert af mærket American Tourister Diney Deluxe Spinner i en mindre udgave. Kufferten indeholder 36 liter og har en god indretning. 

Find Mulan kuffert hos Jollyroom

 

captain america kuffert barn børnekuffert marvel kuffert avengers kuffert

Captain America kuffert

Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Marvel kuffert, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. Dette er i udgangspunktet ikke en kuffert til børn, men en mindre kvalitetskuffert af mærket American Tourister Marvel Avengers  i en mindre udgave. Kufferten indeholder 36 liter og har en god indretning. 

Find Avengers kuffert hos Jollyroom

 

minnie mouse kuffert disney børnekuffert American tourister alletidersgave

Minnie Mouse kuffert

Tag eventyret med på rejsen i form af denne mellemstore Minnie Mouse kuffert, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. Dette er i udgangspunktet ikke en kuffert til børn, men en mindre kvalitetskuffert af mærket American Tourister Alfatwist Monnie Mouse i en mindre udgave. Kufferten indeholder 36 liter og har en god indretning. 

Find Minnie Mouse kuffert hos Jollyroom

 

lego kuffert today I feel børnekuffert minifigures børnekuffert blå børnekuffert blå kuffert til drenge alletidersgave lego rejseartikler

Blå LEGO Minifigures 

Skån LEGO hardcase kuffert til børn i blå med minifigures LEGO ansigter og teksten “Today I feel”. Kufferten kan indeholde 30 liter og køres på 4 dobbelthjul og vejer kun 2 kilo. Åbn kufferten med solid lynlås, til et stort foret rum, stropper og mindre netlomme. 

Find LEGO kufffert hos Kids-World

 

hey play date kuffert børnekuffert pige kuffert barn LEGO pink kuffert lego friends kuffert børnetrolley alletidersgave

Pink LEGO Hey, Play Dates kuffert

Skån LEGO hardcase kuffert til børn i pink med minifigures LEGO ansigter multifarvet, med pink sider. Kufferten kan indeholde 30 liter og køres på 4 dobbelthjul og vejer kun 2 kilo. Åbn kufferten med solid lynlås, til et stort foret rum, stropper og mindre netlomme. 

Find LEGO kufffert hos Kids-World

 

 

lego kuffert børnekuffert til lidt større børn lego kuffert blå lego kuffert rød legokuffert sort børnekuffert stor

LEGO børnekuffert

Skøn kuffert fra LEGO Friends. børnekuffert formet som en legoklods. Kufferten er en stor børnekuffert (kan indeholder 35 liter) og består af et stort rum med stropper og lynlåslomme og netlomme. LEGO kuffert lukkes med lynlås og kan køres på 4 solide dobbelt hjul og styres med trækstang. Kufferten har en kombinationslås med 3 cifre, så bagagen er sikret på rejsen. 

Børnekuffert fra LEGO findes i blå, rød og sort. 

Find LEGO børnekuffert hos Kids-World

 

trolley til barn børnetrolley kuffert med hjul til børn lilliputiens alletidersgave rejseudstyr til børn

Lilliputiens kuffert til børn

En børnekuffert med hjul fra Lilliputiens. Børnetrolley i rosa med tropisk print af flamingoer og blade. Rejsetaske til børn lukkes med lynlås og indeholder et forrum med lynlås og et stort foret rum med praktiske remme. Rejsetrolley til børn har hjul og en solid rem, så kufferten kan køres på rejsen. 

Find børnetrolley hos Kids-World

 

lilliputiens drengekuffert pirat børnekuffert trolley til børn gave til 4 årig dreng børnekuffert med hjul kuffert barn

Lilliputiens børnetrolley

En børnekuffert med hjul fra Lilliputiens. Børnetrolley i blå med pirattema. Rejsetaske til børn lukkes med lynlås og indeholder et forrum med lynlås og et stort foret rum med praktiske remme. Rejsetrolley til børn har hjul og en solid rem, så kufferten kan køres på rejsen. 

Find børnetrolley hos Kids-World

 

børnekuffert med hjul lassig kuffert barn børnetrolley trolley barn rejsetaske til barn børnetaske med hjul

Lässig børnetrolley “Vombat”

Nuttet og fin børnetrolley på hjul med ører, siderum, forrum og fint “Vombat” motiv. Børnetrolley fra Lässig har skønne farve, fint motiv og god rumfordeling. Kufferten køres på 2 hjul og styres med trækstangen. 

Find børnetrolley hos Børnenes Kartel

 

olli ella børnekuffert retro børnekuffert retro trolley barn kuffert med remme børnetrolley alletidersgave

Retro kuffert fra Olli Ella

Retro kuffert er en skøn og solid børnekuffert i letvægtsmateriale med hjul og håndtag, så den kan trækkes rundt. Kufferten er ideel til steder, hvor barnet selv skal gå med kufferten og til leg derhjemme. Husk at rejsen begynder når kufferten skal pakkes. På forsiden sidder et par brede elastikstropper, hvor for eksempel barnets bamse kan sidde. Størrelsen passer til at kunne have med som håndbagage i flyveren. Kufferten er også smart til opbevaring på børneværelset, hvor den vil være et flot element som dekoration og opbevaring. Olli Ella børnekuffert findes i to farver.

FInd retro kuffert til børn hos Børnenes Kartel

 

Fandt du den helt rigtige børnekuffert?

kuffert til barn rejsetaske til barn gave til 4 årige alletidersgave sommerferiegave til barn

 

Læs også på AlletidersDisney.dk: Disney børnekufferter

Læs også: Gave til 4 årig drenge

Læs også: Cykelhjelm til børn

 

Indlægget Gaveinspiration – Børnekuffert – kuffert til de mindste – indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

error: Content is protected !!