Gave til 4 årig dreng – gaveinspiration

gave til 4 årig dreng gave 4 år dreng gaveinspiration hvad ønsker en 4 årig dreng sig
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en 4 årig dreng og er du på jagt efter gaveinspiration eller en særlig gave til ham?

Læs med her, hvor vi hjælper dig med at forstå, hvad en god gave til 4 årig dreng, kunne være. 

En 4 årig dreng er et børnehavebarn. Bleen er smidt og man føler sig stor, når man er 4 år. Færdighederne er også mange og alligevel er der stadig rigtig meget han stadig skal lære. 

De fleste 4 årige drenge kan bruges det hele i en legetøjsbutik. Jo større og vildere, jo bedre. Det kan være svært at begrænse sig som 4 årig, da han i den alder, har travlt med livet, at lære, at lege og helst det hele på samme tid. 

4 årige drenge har ofte rigtig mange interesser og vil spejler sig i alt fra farmand til Spiderman. Og så kender han ikke rigtig virkelighed fra fiktion. Drager, dinoer, superhelte og nisser er alt sammen meget virkeligt for en 4 årig. Derfor er hele verden, én stor legeplads! Og det er så skønt!

En god gave til 4 år gammel dreng, er legetøj eller oplevelser. De fleste drenge på år, bliver ikke specielt begejstret for tøj. Legetøjsgave til en 4 årig dreng skal være alderssvarende. Baby legetøj er ikke populært – omvendt må legetøjet ikke være for svært at lege med. Dvs. legetøj der kræver flere kompetencer eller forståelse, end hvad en 4 årig kan mestre. Dertil kommer at legetøj gerne må være indenfor hans ynglings hobbyer. De fleste 4 årige har mange ynglingsbeskæftigelser, men er han særlig vild med dinosaur, Paw Patrol, gravemaskiner, tog eller superhelte, så er det oplagt at finde en gave, indenfor hans interesse. 

Oplevelsesgaver til 4 årig er oftes hjemmelavet oplevelsesgaver, da de skal have den 4 årige i centrum. En god oplevelsesgave til en 4 årig dreng, kunne være en tur i svømmehallen, en shoppetur til legetøjsbutikken, en tur i legeland eller ud og sejle kanalrundfart eller i kano. 

I dette indlæg har vi fokus på legetøjsgaver, men også nogle få praktiske gaver til drenge på 4 år. Savner du stadig inspiration, så kig med nedefor – hvor du finder en god dage til 4 årig dreng.

Gave til 4 årig dreng

 

elektrisk tandbørste til børn gave til 4 årig jack n jill tandbørste til barn

Elektrisk tandbørste til børn

En elektrisk tandbørste som er på batteri og i genbrugsplast til børn, med særlige funktioner, som talende hjælp, musik og automatisk stop efter 2 minutter. Tandbørsten er specielt udviklet til børn fra 3 år og opefter (kan også bruges af voksne). Tandbørsten har bløde børstehår og har en blid rotation. Tandbørsten er uden BPA, PVC, og selvfølgelig fri for ftalater. 

Find gaveidéen hos Med24

 

trampolin gave til 4 årig

Trampolin som gave

En trampolin er mest en forældregave. Den er dyr og så er den en beslutning om i ønsker at have den stående i haven. Vores erfaring er at en trampolin er en investering i mange timers leg og rigtig mange år. Som 4 årig hopper junior løs, som 6 årig laver han tricks og endnu ældre vil han have tilføje mål til basketball. Husk at der findes stående trampoliner (som vist på billedet), men også trampoliner gravet ned i græsplæne højde. Bedste råd herfra er at I ikke må købe en lille trampolin og sørg for net (og eventuelt trappe). 

Find et stort udvalg i trampoliner hos moreland

 

Løbehjul med 3 hjul gult løbehjul 2-12 år gave til 4 årig

Løbehjul til 2-12 årige

Løbehjul med 3 hjul og lys i hjulene. Dette er det helt rigtige løbehjul til 4 årige. Drenge på 4 år er vilde med at drøne rundt og de lærer meget hurtigt at manøvre løbehjulet, der styres ved hjælp af kropsbevægelse (lidt ligesom på ski). Dette løbehjul fås i flere farver og så kan de anvendes i mange år. 

Find gaveidéen hos Legehjulet

 

 

spiderman høretelefoner gave til 4 år dreng gaveinspiration alletidersgave høretelefoner med nedsat lyd høretelefoner til barn

Spiderman høretelefoner

Er junior begyndt at se Youtube eller Netflix på iPad eller spiller han med høj lyd? Så kunne et par seje Spiderman høretelefoner være en god idé (både får ham og resten af selskabet). Høretelefoner til børn skal være udstyret med “nedsat lyd” så de små ører ikke skades. Spiderman høretelefoner kan klappes sammen og bruges til alle mobile enheder, uanset mærke. 

Find gaveidéen hos EuroToys

 

hot wheels pariserhjul gave til 4 årig

Hot Wheels til bilglade 4 årige drenge

Er han til biler, så er hot Wheels et sikkert hit. Kender du ikke Hot Wheels, så skal du vide at man kan bruge Hot Wheels sæt sammen og bruge bilerne på kryds og tværs. Det betyder at der er leg fra første pakke med Hot Wheels, men at nye sæt er ligeså værdsat. Du skal også vide at der findes 2 størrelser af Hot Wheeels baner og biler. Der findes de almindelige biler (som på banen vist på billedet) og så findes der Moster Truck biler og tilhørende baner. Stor anbefaling herfra, hvor Hot Wheels kun overgås af LEGO. 

Find Hot Wheels hos Legetøjseksperten

 

 

rygsæk 4 årig hummel navy blå rygsæk til børnehavebarn gave 4 år dreng

Rygsæk til børnehavebarnet

Som 4 årig, er han startet i børnehave og så er det en god idé at have en god rygsæk. Den er god til smpting og til når han skal på tur i weekenden. Vælg en rygsæk med god støtte og en rygsæk der er alderssvarende, så han ikke får ondt i ryggen allerede inden skolestart. 

Find rygsæk hos Kids-World

 

green-jungle-anuky-hjelm-fra-abus cykelhjelm 4 årig cykelhjelm grøn dreng

Cykelhjelm til nye trafikanter

Det er i 4 års alderen at mange drenge og priger, kommer ud i trafikken og derfor er det en god idé at skabe gode vaner fra start. Cykelhjelm er et must og denne smarte model fra Abus er prisvindende og så har den indbygget lys. 

Find cykelhjelmen hos ecykelhjelm 

 

 

fjernstyret bil gave til 4 årig

Fjernstyret bil til 4 årig

Som 4 årig er ALT fjernstyret helt vildt fantastisk. Og der er nok at vælge imellem. Det kan være fjernstyret bil, båd, gaffeltruck, helikopter, en drone og alt muligt andet. Hvis du overvejer en fjernstyret bil, så sørg for at den er alderssvarende. Det er svært at styre for en 4 årig og derfor er en fjernstyring som vist på dette billede – et oplagt valg. Den fjernbetjening er nemlig nemmere at håndtere end de klassiske modeller. 

Find fjernstyret bil hos Coop

 

fjernstyret kran gave til dreng 4 år julegave 4 år dreng

Fjernstyret kran 

Det er sejt at kunne flytte ting rundt på byggepladsen med en kæmpehøj kran. Denne kran er højere end en 4 årig og derfor er den MEGA stor i hans øjne. 

Find gaveidéen hos Legetøjseksperten

 

 

snurk sengetøj 4 år gave dreng

Sejt sengetøj

Sengetid er nemmere hvis dynen er betrukket med sejt sengetøj. Snurk laver de sejeste og fineste sengetøj til både junior og voksendyne. 

Find et stort udvalg af SNURK sengetøj hos Kids-World  

 

gravemaskine legetøj man kan sidde på

En gravemaskine han kan sidde på

Det er årets ønske hos vores 4 årig. Der findes et meget stort antal legetøjsgravemaskiner på drengeværelset, men at kunne sidde på én og lege fører af en gravko er åbenbart det største der findes. 

Find gravemaskiner hos Legehjulet

 

ninja kostume til 4 årig

Ninja kostume til leg

Kostumer er vigtig del af legetøjet, da kostumer er rolleleg og sjovt at lege med, både alene og sammen med venner. 

Find kostumet hos Temashop

 

godnat historier 4 årig

Godnatlæsning for 4 årige

En oplagt gave til 4 årige dreng, der har alt for meget legetøj. Højtlæsning for børn er noget af det hyggeligste, der findes! En god historie stimulerer barnets fantasi og sproglige udvikling og lærer barnet en masse om sin omverden og om sig selv. “Historier for 4-årige” består af tre nøje udvalgte historier, som passer perfekt til 4-årige. De er valgt med øje for den gode og sjove læseoplevelse.Sidst i bogen finder du to skægge rim, som afrunder bogen.

Find bogen hos Saxo

 

LÆS OGSÅ: Gave til 3 årig dreng

LÆS OGSÅ: Forklæde til børn

 

Indlægget Gave til 4 årig dreng – gaveinspiration indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

4 Responses

 1. 01/30/2021

  […] SE OGSÅ: 30+ Gurli Gris gaveideer til børn […]

 2. 06/18/2021

  […] Læs også: Gave til 4 årig drenge […]

 3. 06/23/2021

  […] Læs også: Gave til 4 årig drenge […]

 4. 07/02/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til 4 årig dreng […]

error: Content is protected !!