Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig?

gave til 3 årig pige gave pige 3 år gaveinspiration hvad giver man 3 årig pige julegave fødselsdagsdage til pige 3 år
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er prinsessen 3 år og er du på udkig efter en gave til 3 årig pige? Find gaveinspiration til 3 årig pige lige her. Vi har netop holdt 3 års fødselsdag og har friske idéer til hvad der er en god gave, når man er en 3 årig pige.

Som 3 årig åbner der sig en verden af legetøj og oplevelser. Rigtig meget legetøj er fra “3 år og opefter”. Det er oftest fordi at legetøjet indeholder små dele og derfor ikke kan anvendes af børn under 3 år. 

I 3 års alderen har piger i den grad fået interesser! De svæver ofte mellem mange og flere interesser på en gang. Så hvis du spørger en pige på 3 år hvad hun interesserer sig for, eller kan li’ at lege med, så er svarene ofte mange. Og heldigvis for det. Svaret kunne være noget med dukker, feer eller enhjørninger. Det kunne også være noget med deres helte eller andre rollespil, hvor hun øver sig i at kopiere, det som hun oplever. Det kunne være at lege køkken, lege læge eller superheltelege. 

I 3 års alderen har de fleste piger også fået øjnene op for figurer og karakterer som findes på tv. Det kan være superhelte, men også velkendte figurer fra ramasjang og Netflix. F.eks. Alfons Åberg, Gurli Gris, Pyjamasheltene, Paw Patrol, Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea. Disse figurers serier eller programmer kunne kører på repeat, hvis det stod til den 3 årige. Gentagelse er nemlig en rigtig dejlig ting, når man er 3 år. Jo flere gentagelser, jo flere detaljer forstår og lagres i den 3 øriges forståelse. En god gave til en 3 årig pige kunne sagtens være merchandise med den figurer fra tv, som hun synes bedst om. En Alfons Åberg bamse, en Paw Patrol vil med Chase, en Kaj hånddukke eller en bog med Gurli Gris. 

Har du brug for mere inspiration til gaveidéer til en 3 årig? Kig med nedenfor

 

 cykel 3 årig pige trehjulet cykel med cykelkurv lyserød cykel 3 år tricykel

Trehjulet cykel med lad

Vi husker den kendte Winther cykel med lad. Dette er en opgraderet udgave. EnTricykel til 2-5 årige. Vores erfaringer er at ungerne først har muskler nok i benene som 3 årig. Der er dette en oplagt lave til pigen på 3 år. 

Find cyklen hos LegeHjulet

 

 

 

badelegetøj pige 3 år gave til 3 årig

Badelegetøj til 3 årige

Der leges hele tiden, når man er 3 årig – og i badet er ingen undtagelse. Med dette andevæddeløb, er der rig mulighed for at lege, mens mor eller far, vasker håret. 

Find badelegetøj hos Kids-World

 

abus cykelhjelm gave til 3 år pige cykelhjelm med jordbær lyserød cykelhjelm

Cykelhjelm til 3 årig

Det er ofte i 3 års alderen at børn begynder at cykel, enten på løbecykel, cykel med støttehjul, løbehjul eller trehjulet cykel. Uanset hvad hun kører på, er det oplagt at passe på ham, med en cykelhjem. Dette er en “abus” som har vundet tests flere gange.

Find et stort udvalg af cykelhjelme til 3 årige piger – hos ecykelhjelm

 

dukkehus gave til 3 årig dukkehus i træ legetøj til pige 3 år gaveinspiration

Dukkehus som gave til 3 årig

Et dukkehus er oplagt til en 3 årig pige da det både er en sjov rolleleg og mulighed for at lege de oplevelser, som barnet har oplevet. En anden god grund til at dukkehus er en oplagt gave til den 3 årige, er at det styrker fin motorikken og øje-til-hånd motorikken – da altid er småt og hun skal koncentrerer sig om at få tingene på plads.

Find et stort udvalg af dukkehuse her hos Monito

 

 

løbehjul 3 år gave til 3 årig pige løbehjul lyserød med 3 hjul løbehjul med lys i hjulene

Løbehjul med tre lysende hjul

Som 3 årig er er løbehjul er oplagt muligt til leg med veninder. Løbehjul med 3 hjul, gør at der ikke skal bruges kræfter på balancen, men i stedet kan energien bruges på at styre og holde fart. Dette løbehjul kan klappes sammen og styret kan let lukkes ned så det er let at have med. Det har 3 højde indstillinger: 69, 73 og 77 cm. Barnet drejer ved at læne styret ud til siderne. Løbehjulet med med metal bund og hjul der lyser, når de er i bevægelse. Kan anvendes til 2-6 årige.

Find løbehjulet hos Legehjulet

 

gurli bamse gave til 3 år pige

Gurli bamse med lyd og bevægelse – gave til 3 årig pige

Er prinsessen er Gurli Gris fan? Så synes hun at Gurlis skøre univers er det bedste på TV. Bamsen er som taget ud fra tegneserien i forstørret størrelse. Hun har nemlig den samme fine, røde kjole på, så Gurli er nem at genkende for prinsessen. Med bamsen Gurli har man altid en ven, der griner og er glad. Og så er hun verdens bedste puttemakker. Hun kan indgå i alle lege, hvor det er helt oplagt at lege rolleleg. Og det vil samtidig være meget udviklende, da det er her empati, sociale kompetencer samt sprog- og sprogforståelse udvikles. Og så er det også bare sjovt at have det, man har set i fjernsynet. Det vil være ret stort at have Gurli Gris hjemme i stuen.

Find gaveidéen hos Gucca

 

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, lego duplo, duplo

Duplo byggesæt

Duplo er oplagt som gave til 3 årig. Klodserne fra LEGO er vanvittig populære blandt børn mellem 2 og 5 år, fordi de inviterer både til fanatasi og leg og byggeprojekter. 

Find mange Duplo æsker hos Coop

 

elsa dukke gave til 3 årig gave 3 år pige frost dukke frozen dukke

Frost 2 – elsa dukke

Hvis prinsessen er fan af Disneys fantastiske Frost univers, så er en Elsa dukken et klart oplagt bud på en gave til 3 årig pige. Flot Disney Frozen II dukke, som forestiller den smukke Dronning Elsa af Arendal i lilla kjole og sko samt frisure, som kan genkendes fra Disney filmen “Frost 2”. Dukken har bevægelige led i arme, ben og hoved og så har hun kjole og sko kan tages af og på og hår der skal ordnes. 

Find gaveidéen til 3 årig pige hos Kids-World

 

legekøkken gave til 3 år pige

Legekøkken og mad

Hape legesættet er oplagt til en 3 årig pige (og dreng), da der er mange timers leg i form af rollespil. Køkkenet kan indgå i mange former for lege og så inviterer det til fantasi og sjov. Legekøkkenet fremstillet i en god kvalitet med sjove funktioner, som gør legen mere realistisk. Når der tændes for kogepladen, vil der komme forskellige lyde, og med den indbyggede ventilation, vil det se ud som om at maden bobler og syder. Salt- og peberkværnene har låg med drejefunktion og kliklyde (husk batterier). 

Find gaveidéen til 3 årig hos Kids-World

 

udklædning 3 år prinsesse kjole luksus gave 3 årig pige

Prinsesse kostume til leg derhjemme

Rollelegen er i fuld gang og det bedste ved sådan en leg er at kunne leve sig 100% ind i legen. Derfor er kostumer altid et hit, når det gælder børnehavebørn.

Find et stort udvalg i kostumer hos Abeungen

 

 

kasseapperat legetøj gave 3 år gammel drang

Skal vi lege købmand?

Er fascinationen af penge og hvad de kan bruges til, indtruffet hos den 3 årige? Så er kasseapperatet oplagt som gave til den 3 årige pige.

Find gaveidéen hos Kids-World

 

smykkeskrin til 3 årig gave 3 år pige gaveinspiration

Smykkeskrin til piger

Det er helt sikkert ikke de vildste guldsmykker der findes på den 3 åriges værelset, men hjemmelavet smykker, legetøjssmykker og de første øreringe og armbånd, skal have en særlig plads på pigeværelset. 

Find gaveidéen hos Kids-World

 

 

insektglas til børn gave til 3 årig pige udeliv med børn

Insektglas

Insektglasset er den perfekte gave til de nysgerrige minimennesker. Send den lille i haven, parken eller på stranden efter biller, snegle, edderkopper, myg, larver og tanglopper. 

Find insektglasset hos Kids-World

 

frost høretelefoner til 3 årig høretelefoner til barn høretelefoner til pige

Høretelefoner til 3 årig

Er prinsessens lyd fra Ipad nogle gange irriterrende høj? Så skal hun måske have nogle høretelefoner med nedsat lyd? iFrogz hovedtelefoner med diadem og glimmer, er perfekte til både at nyde favoritmusik, spil, tv eller lydbøger. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn fra 3 år, og dermed beskytter mod høreskader.

Find høretelefonerne hos Gucca

 

LÆS OGSÅ: Om flere Gurli ting til den 3 årige

LÆS OGSÅ: Om gaver til børne kokken

LÆS OGSÅ: Gaveinspiration til 3 årig dreng

 

Indlægget Find gave til 3 årige pige – hvad ønsker prinsessen sig? indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

3 Responses

  1. 01/24/2021

    […] SE OGSÅ:  Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig? […]

  2. 05/15/2021

    […] SE OGSÅ:  Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig? […]

  3. 07/02/2021

    […] LÆS OGSÅ: Gave til 3 årig pige  […]

error: Content is protected !!