20+ gaveideer til den lille kok

gaveideer til den lille kok, gaveideer til den lille bager, børne kogebøger, børnekniv, gave til barnet, gaveinspiration, gave til 3 årig, gave til 4 årig, gave til 5 årig, kogebøger til børn, køkkenudstyr til børn, børn med i køkkenet, køkkenkniv til børn, forklæde til børn, gave til mini kok, køkkengave til børn, julegave til den lille kok
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du – eller har du, et barn der viser interesse for at være med i køkkenet?

Søger du inspiration til gaveideer til den lille kok, så læs med her:

Mange børn viser tidligt interesse for at komme med i køkkenet, en interesse som vi her hos Alletiders Gave mener kun skal i mødekommes. Giv børnene forklæde på og lad dem starte i det små, men vigtigst at alt: Sørg for at invitere dem med i køkkenet. Der er stor forskel på, hvad dit barn kan bidrage med i køkkenet, afhængig af dets alder.

Alt afhængig af barnets alder og kundskaber, kan du f.eks. lade barnet vælge farven på glasuren til kagen, hvilken opgave han/hun helst vil lave, eller måske hvad aftensmaden skal bestå af. På den måde føler børnene, at maden er deres projekt og engagementet og glæden ved at lave mad, vil automatisk blive større – ligesom stoltheden vil vise sig, når maden serveres.

Tiden i køkkenet bliver også sjovere når barnet har sit eget køkkenudstyr og kogebog til børn. Vi har samlet en masse gode gaveideer til den lille kok, bestående af køkkenudstyr, kogebøger til børn, madoplevelser for børn mm.

Gaveideer til den lille kok

Junior-kogebogen fra Mad og kærlighed

Juniorkogebogen er til dig, der elsker mad. Til store og små, som gerne vil i køkkenet og lave mad. Maria har sammen med sin datter Josefine på 10 år udvalgt nogle af deres hverdagsfavoritter, som de nyder at lave sammen. Bogen er fyldt med en masse inspirerende, farverig og skøn mad til os alle sammen. Den er udviklet med det for øje både at inspirere børn til at lave mad alene og sammen med deres forældre. Nogle opskrifter skal laves sammen med en voksen, mens andre kan laves alene af de lidt større børn.

Find kogebogen hos Saxo

børnekniv, gave til barnet, gaveinspiration, gave til 3 årig, gave til 4 årig, gave til 5 årig

Kinderkitchen børneknive – sæt med 2 stk
Børneknivene fra KinderKitchen er udformet som små hunde med øjne, ører, næse og mund, samt en bevægelig gummihale. Forenden og bagenden af håndtaget er lavet flade, så kniven kan stå af sig selv.
Kinderkitchen børneknive er perfekte til at udskære både hårde emner, så som gulerødder, æbler og pærer, samt bløde emner, så som bananer, avokado og æg. Børneknivene er konstrueret således, at de kun akkurat kan skære. Dette er blevet gennemtestet af den schweiziske producent, som netop har udviklet børneknivene med henblik på sikkerhed. Med en køkkenkniv til børn gør du det nemmere for dit barn at håndtere rigtige køkkenknive i fremtiden. Det skaber en absolut stolthed hos børnene og der skabes en lille succes, hver gang de har kréeret i køkkenet, uden hjælp.
OyOy cirkus kagedåse m.forme og kagerulle

Tag børnene med i køkkenet og sæt gang i kreativ leg og bageri med dette fine bagesæt med kagedåse fra OYOY. Rul dejen ud med kagerullen i træ og stik massevis af lækre småkager ud med de 5 kageudstikkere i forskellige sjove former. Når kagerne er færdigbagte og dekorerede, kan de opbevares i den fine kagedåse, ind til de skal spises. Kagedåsen er formet som et cirkustelt og er sødt dekoreret med sjove cirkusdyr.

Find sættet hos Børnenes Kartel

Mumi troldene målesæt

Et tredelt målesæt i hvid melamin med alle Mumifigurerne i farve rundt om på måleskålene. Volumeangivelserne er 0,5 dl, 1 dl og 2 dl, og skålene er udstyret med praktisk hældetud. Perfekt til at måle ingredienserne, når barnet bager eller laver mad!

Find sættet hos Jollyroom

Design Letters forklæde og viskestykke

Sæt bestående af forklæde og viskestykke fra Design Letters. En perfekt gave til barnet, der gerne vil hjælpe til i køkkenet.

Find sættet hos Kids-world

Børn i køkkenet – kogebog til børn
Skøn børnekogebog med trin for trin opskrifter som ved hjælp af letforståelige fotografier og letlæst tekst gør det nemt for børnene at starte deres rejse i køkkenet. Bogen advarer også på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Gør madlavning til en god fællesbeskæftigelse, ikke mindst ved at lade børnene stå for tilberedningen og få sjove, spændende, velsmagende retter på bordet.
Patisse Profi børnebagesæt 3 dele

Børnebagesæt fra Patisse til barnets første køkken eller som supplement til de voksnes bageudstyr. Sættet er holdbart og kan tåle at blive brugt. De 3 forskellige dele gør madlavningen alsidig og der er mange muligheder for at udfolde sig. Sættet indeholder: springform, rugbrødsform og kagerulle.

Find sættet hos Kitchenone 

Den klamme kogebog
Kogebogen er fyldt med de lækreste opskrifter på rigtig ulækre sager. Her er kogebogen som er for de modige børn som elsker at overraske vennerne med noget nyt.
Alle opskrifterne er nemme at gå til og de fleste ingredienser er nogle man har i køkkenet i forvejen. Retterne ser virkelig ulækre ud, men smager fantastisk. Lav f.eks. geleorme som ligner regnorme, med jord af Oreo kiks eller ulækre (undskyld udtrykket) kattebæ i kattebakke, som i virkeligheden er lækre chokolade kager i kiksefad. Børnene vil helt sikkert elske både at være med til at lave maden og til at spise det.
KiddiKutter Børnekniv 

Kniven fra KiddiKutter er en sikker børnekniv designet til børn fra 3 år og opefter. Med denne kniv kan man skære alt det som en skarp kniv kan skære, bare uden at skære fingrene. Savtakkerne på bladet er rundede og det betyder at man kan skære uden at skære sig. KiddiKutter kniven er en sjov og sikker måde at lære børnene at deltage i køkkenet på. Kniven fås i blå, pink, lilla, grøn og rød.

Find den hos Legebutikken

Mickey Mouse kogebog

En rigtig klassisk kogebørn for børn. Gode klassiske opskrifter som børnene vil elske at lave og indtage.
Bogen indeholder en masse nyttig viden omkring hygiejne i køkkenet, køkkenredskaber og måleenheder.
Der er både opskrifter på kager, middagsretter, supper, sandwich, desserter, salater og lækre drikkevarer.

Find kogebogen hos Legebutikken

Piskeris til børn

Dette silikone piskeris til børn er helt perfekt i størrelsen til små børnehænder. Det har en silikone flade på selve piskeriset som gør at dejen og f.eks. flødeskum ikke hænger fast når det piskes. Håndtaget er af træ og rart at røre ved.

Find det hos Legebutikken

Opinel Le Petit Chef 3-dele sæt
Et sæt med sikre, børnevenlige produkter, bestående af en kniv, en skræller og en fingerbeskyttelse. Kniven har et blad i rustfrit stål, som er 10 cm langt med en rundet spids. Det, som gør kniven og skrælleren ekstra praktiske for barnet, er den lille gummiring, hvor skaftet slutter. Det medvirker, at barnet får et solidt og sikkert greb, og at fingerne ikke glider. Opinel har også tænkt på at beskytte barnets fingre. Via en fingerbeskyttelse i plastic, som sættes på fingerspidserne, mens barnet skærer, undgår man diverse skæreskader. 
Ailefo Stempler til småkager

Med disse stempler fra Ailefo kan barnet lave de flotteste småkager med savannens dyr motiver. Ailefo stemplerne er lavet af fødevaregodkendt silikone og er nemme at rengøre.

Find dem hos Kids-world

Mumi troldene dejskraber

Dejskraber med hvidt silikoneblad og motiv af Mumitroldene på begge sider. Skaftet er i træ, og højest oppe på skaftet er der et hul, så du let kan hænge dejskraberen på en krog. På den ene side af skaftet står der ”Can we eat what we already have in our mouths?” – Sniff.

Find den hos Jollyroom

Sunny life bagesæt til børn

Med dette bagesæt er der lagt op til flere timers sjov i køkkenet. Sættet indeholder både en dejskraber til børn og forskellige kageform i flotte farver.

Find sættet hos Kids-world

We Might Be Tiny Silikoneform

Skøn bageform med dyremotiver oplagt til de mange projekter i køkkenet. Formen kan både tåle at komme en tur i ovnen og i fryseren. 

Find formen hos Kids-world

Madoplevelser for børn

Hotdogkursus for børn og voksne

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog. Oplevelsen inkluderer 3,5 times hotdogkursus.

Find oplevelsen hos Truestory

Bagekursus for børn & voksne

Fingrene bliver fedtede, når dejene skal æltes, men når det dampende resultat kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Tag med på opdagelse i mel- og korntyper, bliv glad når surdejen står øverst i opskriften og sæt hjemmebagt kage på eftermiddagsbordet. Der er lagt i ovnen til en dag, hvor ingen går brødflove hjem.

Book oplevelsen hos Truestory

Flødebollekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

En børnefødselsdag uden flødeboller er næsten utænkeligt. De små lækre kager kan få både børn og voksnes tænder til at løbe i vand. Hos Madskolen Karoline Trier kan I komme på flødebollekursus, hvor I kan lære at bage sprøde bunde, piske en perfekt cremet skum og temperere chokoladen så den får det perfekte knæk. Kurset er for både børn og voksne, der vil lære at lave en sublim flødeboller, som roligt kan serveres på et fladt flødebollefad.

Book oplevelsen hos Truestory

SE OGSÅ: Forklæde til børn

SE OGSÅ: Oplevelsgave til børn

SE OGSÅ: Gaveinspiration – Find gaven til 3 årige drenge

Indlægget 20+ gaveideer til den lille kok indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

2 Responses

  1. 12/08/2020

    […] LÆS OGSÅ: Om gaver til børne kokken […]

  2. 02/12/2021

    […] SE OGSÅ: 20+ gaveideer til den lille kok […]

error: Content is protected !!