Gaveinspiration – Find gaven til 3 årige drenge

gave til 3 år dreng gaveidéer til 3 årig dreng gaveinspiration 3 års fødselsdag hvad ønsker en 3 årig sig
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er junior 3 år og er du på udkig efter en gave til en 3 årig dreng? Find gaveinspiration til 3 årig dreng liger her. Vi har netop holdt 3 års fødselsdag og har friske idéer til hvad der er en god gave, når man er en 3 årig dreng.

Som 3 årig åbner der sig en verden af legetøj og oplevelser. Rigtig meget legetøj er fra “3 år og opefter”. Det er oftest fordi at legetøjet indeholder små dele og derfor ikke kan anvendes af børn under 3 år. 

I 3 års alderen har drenge i den grad fået interesser! De svæver ofte mellem mange og flere interesser på en gang. Så hvis du spørger en dreng på 3 år hvad han interesserer sig for, eller kan li’ at lege med, så er svarene ofte mange. Og heldigvis for det. Svaret kunne være biler, dinoer, Pyjamasheltene og gravkøer. Det kunne også være noget med superhelte eller andre rollespil, hvor han øver sig i at kopiere, det som han oplever. Det kunne være at lege køkken, lege læge eller superheltelege. 

I 3 års alderen har de fleste drenge også fået øjnene op for figurer og karakterer som findes på tv. Det kan være superhelte, men også velkendte figurer fra ramasjang og Netflix. F.eks. Alfons Åberg, Gurli Gris, Pyjamasheltene, Paw Patrol, Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea. Disse figurers serier eller programmer kunne kører på repeat, hvis det stod til den 3 årige. Gentagelse er nemlig en rigtig dejlig ting, når man er 3 år. Jo flere gentagelser, jo flere detaljer forstår og lagres i den 3 øriges forståelse. En god gave til en 3 årig dreng kunne sagtens være merchandise med den figurer fra tv, som han synes bedst om. En Alfons Åberg bamse, en Paw Patrol vil med Chase, en Kaj hånddukke eller en bog med Gurli Gris. 

Har du brug for mere inspiration til gaveidéer til en 3 årig? Kig med nedenfor

 

trehjulet cykel med lad cykel til 3 årig gave til 3 årig

Trehjulet cykel med lad

Vi husker den kendte Winther cykel med lad. Dette er en opgraderet udgave. EnTricykel til 2-5 årige. Vores erfaringer er at ungerne først har muskler nok i benene som 3 årig. Der er dette en oplagt lave til junior på 3 år. 

Find cyklen hos LegeHjulet

 

 

badelegetøj gave til 3 årig

Badelegetøj til 3 årige

Der leges hele tiden, når man er 3 årig – og i badet er ingen undtagelse. Med dette fiskenet og fisk og havdyr, er der rig mulighed for at fange noget godt, mens mor eller far, vasker håret. 

Find badelegetøj hos Legebutikken

 

abus cykelhjelm til 3 årig gave til 3 årig dreng

Cykelhjelm til 3 årig

Det er ofte i 3 års alderen at børn begynder at cykel, enten på løbecykel, cykel med støttehjul, løbehjul eller trehjulet cykel. Uanset hvad han kører på, er det oplagt at passe på ham, med en cykelhjem. Dette er en “abus” som har vundet tests flere gange.

Find et stort udvalg af cykelhjelme til 3 årige drange – hos ecykelhjelm

 

T rex dino til 3 årge gave til 3 år dreng

T rex dinosuar som gave til 3 årig

Er junior bidt af en gal dinosaur? Så overvej en sej T rex som gave til ham. Denne T rex er håndmalet og tåler lidt af hvert. Den kan f.eks. komme med i bad og på stranden – og så kan den nemt være i rygsækken.

Find et stort udvalg af dinoer hos Børnens Kartel

 

 

gravemaskine til at sidde på Gravemaskine til sandkassen

Gravemaskine som gave

Mange 3 årige ønsker sig en gravko man kan sidde på. Er fascinationen af de store maskiner helt enorm – så er dette en luksus ynglingsgave for junior. Gravemaskine er af den type som junior kan sidde på. Og så kan den nå 360 grader rundt i sandkassen og dermed fuld kontrol over graveprojektet. 

Find gravemaskinen hos Legehjulet

 

legetøjskran træ gave til 3 årig kran

Legetøjskran til 3 årig

Kran i træ til drengen der drømmer om at bygge store huse med seje maskine. Legetøjskran legesæt fra Hape er helt perfekt. 

Find gaveidéen hos Coop

 

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, lego duplo, duplo

Duplo byggesæt

Duplo er oplagt som gave til 3 årig. Klodserne fra LEGO er vanvittig populære blandt børn mellem 2 og 5 år, fordi de inviterer både til fanatasi og leg og byggeprojekter. 

Find mange Duplo æsker hos Coop

 

brio togbane gave til drang 3 pr

BRIO togbane

Sej togbane med havnesæt fra BRIO, som illustrerer, hvordan containerskibet ankommer til havnen, hvorefter det batteridrevne lokomotiv kommer med den last, som skal med videre på containerskibet. Havnekranen gør det nemt, at få lasten læsset fra lokomotivet og over på containerskibet. Husk at åbne havnebroen, når skibet skal sejle videre.

Find BRIO togbane hos Barnets Verden

 

memory spil gurli gris gave til 3 årig

Gurli Gris huskespil

Det klassiske memory spil er et af de første spil og junior kan være med til – og have en reel chance for at finde. Huskespil er godt for koncentrationen og hukommelsen og så er det ekstra sjovt at spille, hvis motiverne er velkendte. 

Find spillet hos EuroToys

 

politimand kostume gave til 3 årig

Politibetjent kostume til leg derhjemme

Rollelegen er i fuld gang og det bedste ved sådan en leg er at kunne leve sig 100% ind i legen. Derfor er kostumer altid et hit, når det gælder børnehavebørn.

Find et stort udvalg i kostumer hos PartyKing

 

 

kasseapperat legetøj gave 3 år gammel drang

Skal vi lege købmand?

Er fascinationen af penge og hvad de kan bruges til, indtruffet hos den 3 årige? Så er kasseapperatet oplagt som gave til den 3 årige dreng.

Find gaveidéen hos Børnenes Kartel

 

værkstedsbænk træ legetøj 3 årige gave

Værkstedsbænk i træ

Super flot værkstedsbænk med garanti for mange timers sjov leg. Uanset om der skal snedkereres eller bilen skal repareres er værktøjsbænken lige til at gå til. 

Find gaveidéen hos Børn i Balance

 

 

insektglas gave til 3 årig

Insektglas

Insektglasset er den perfekte gave til de nysgerrige minimennesker. Send den lille i haven, parken eller på stranden efter biller, snegle, edderkopper, myg, larver og tanglopper. 

Find insektglasset hos loukrudt

 

høretelefoner 3 årig

Høretelefoner til 3 årig

Er juniors lyd fra Ipad nogle gange irriterrende høj? Så skal han måske have nogle høretelefoner med nedsat lyd? iFrogz Bunny hovedtelefoner med ører, er perfekte til både at nyde favoritmusik, spil, tv eller lydbøger. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn fra 3 år, og dermed beskytter mod høreskader.

Find høretelefonerne hos my Phoneshop

 

LÆS OGSÅ: Om flere superheltekostumer til børn

LÆS OGSÅ: Om flere Gravemaskiner til børn

LÆS OGSÅ: Gaveinspiration til 2 årig dreng

 

Indlægget Gaveinspiration – Find gaven til 3 årige drenge indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

2 Responses

  1. 11/30/2020

    […] SE OGSÅ: Gaveinspiration – Find gaven til 3 årige drenge […]

  2. 12/09/2020

    […] LÆS OGSÅ: Gave til 3 årig dreng […]

error: Content is protected !!