Chokolade oplevelser til den søde tand

Chokolade oplevelser til den søde tand, chokolade massage, chokoladekursus, chokolade kursus, chokolade smagning, chokoladesmagning, oplevelser med chokolade, gave til ham, gave til hende, søde oplevelser, værtindegave, alletiders gave, gaveinspiration, chokolade gaver, all you can eat chokolade, chokolade kropsbehandling, julegaver til alle, juleliv, søde oplevelser
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en person, der elsker chokolade – og som samtidig fortjener en god gave? Hvis ja, så har vi her hos Alletiders Gave fundet nogle gode forslag til chokolade oplevelser til den søde tand. 

Forkælelse af smagsløgene er altid en god gaveidé uanset alder og køn. Forkæl en du har kær med en god chokolade oplevelse han/hun sent vil glemme. 

Rom- & chokoladesmagning hos Søberg Chokolade

Der er mange gode grunde til at tage en bid af Caribien, men har du en sød tand, kan du godt se frem til denne kombination: rom og chokolade. Begge dele stammer fra Caribien og smagsmæssigt komplimenterer de to ting hinanden godt, når det søde, stærke, bitre og kraftige smelter sammen. Tag på en smagsrejse til varme himmelstrøg, når kursen er sat mod Caribiens kyster. Oplevelsen på en 2 timers oplevelse, hvor der smages på 5 forskellige rom og 10 forskellige chokolader.

Bestil oplevelsen hos Du Glemmer Det Aldrig

All-you-can-eat chokoladesmagning hos Søberg Chokolade

Dette er nok en af de chokolade oplevelser, som vi her på Alletiders Gaver selv er mest vilde med! Der er en del studier, der viser, at chokolade faktisk er sundt. I hvert fald hvis det er meget mørkt og kommer i små mængder. Men hvis vi ser bort fra den sidste del, så er her den perfekte oplevelse – 2 timer med fuld adgang til al den kvalitetschokolade, du kunne tænke dig. Og for lige at gøre godt bedre, så er der ikke kun normal chokolade. Der er både ren chokolade, fyldte chokolader, karameller, lakrids og hvad der ellers bliver fundet frem. Normalt er der 40-50 forskellige typer! 

Bestil oplevelsen hos Du Glemmer Det Aldrig

Chokoladesmagning hos Peter Beier oplevelse

Nyd en meget eftertragtet smagsoplevelse hos Peter Beier Chokolade, der producerer deres håndlavede kvalitetschokolade med kakao fra egen plantage i Caribien. Her skal du, eller gavemodtageren, opleve en chokoladesmagning, I aldrig glemmer, når forretningschefen tager jer i gennem deres Jord-til-Bord koncept med fyldte chokolader. 

Bestil oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Chokoladekursus med fransk chocolatier oplevelse

Elsker gavemodtageren at eksperimentere i køkkenet, så er dette den oplagte gave. Det kan give knas i køkkenet, hvis det klassiske knæk udebliver. Korrekt tempereret chokolade er nemlig en svær disciplin at mestre, men heldigvis behøver du ikke at være chocolatier, for at få det til at lykkes. I selskab med en anerkendt, fransk konditor kan du nemlig tage kampen op mod teknik og temperering – så venter den blanke chokoladepokal forhåbentlig for enden af målstregen.

Bestil oplevelsen hos Du glemmer det aldrig

 

Hot Chocolate kropsbehandling hos Arndal

Chokolade har en beroligende indvirkning på kroppen, og måske er det derfor, at kakaosmør er blevet så populær en del af kropsbehandlingerne. Lækkert er det i hvert fald at blive scrubbet og masseret, mens den bløde kakaosmør fugter og plejer din hud, mens du kan slappe af. Den behagelige duft fra kakaosmørret hænger heldigvis ved resten af dagen, så du kan blive ved med at blive mindet om dagens søde treat.

Bestil oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Indlægget Chokolade oplevelser til den søde tand indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!