Gave til skolestart – gave til første skoledag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En oplagt gave til skolestart er selvfølgelig en skoletaske. En skoletaske som gave til første skoledag – til skolebarnet der skal starte i skole. 

Som kommende skoleelev er det megt spændende at skulle starte i skole. Der er nye venner, nye forhold, nye regler og så meget der skal læres. Spændingen over alt det nye er ofte blandet med stolthed over at være så stor at skolen nu er en realitet. Og det skal da fejres at skolebarnet nu skal begynde i skole. Der er massere af gode gaver til skolestart og vi har fundet dem frem til dig, der er på jagt efter skolestart gaveinspiration. 

Den oplagte gave til skolestart er en skoletaske

En god skoletaske er vigtigt, både for ryggen og for skoleelevens hverdagen. Nogle af de bedste skoletasker på markedet er Beckmann skoletasker. 3 ud af 4 skolebørn i Norge, har en Beckmann skoletaske på ryggen og Beckmann har indtaget det danske marked. Beckmanns er nogle af de bedste skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Og det er sket i samarbejde med børnene.

beckmann skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg

Værd at vide om Beckmann skoletaske

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen.

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til de mindste skolebørn.

 • Solide polstringer i ryg og på skulderremme.
 • Brystrem og hoftebælte
 • Rum til drikkeflaske
 • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne.
 • Reflekser på alle sider
 • Regnovertræk i toppen af tasken
 • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen.
 • Anatomisk formet rygstykke
 • Rum til madkasse
 • God ventilation på ryggen
 • Rødt Blinklys
 • Aftagelige kletties
 • Indvendig lomme til tablet

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

robot space skoletaske beckmann rumraket skoletaske nasa skoletaske fra beckmann

Beckmann Space invation – Gave til skolestart

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint rummotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

Find Space skoletasken hos Jollyroom

 

 

 

beckmann skoletaske ninja skoletaske sort skoletaske tiger skoletaske 0 klasse

Ninja skoletaske fra Beckmann

Mange børn forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti. Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage. Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

Find Ninja skoleetaske hos Jollyroom

 

 

beckmann blå dinosaur skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år

Blå dinosaurus skoletaske

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Så er der vist ingen tvivl om at skoletaske skal være en sej en af slagsen med dinosaurus på. Beckmann dinosaur skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.

 Find dinosaur skoletaske til skolestart hos Jollyroom

 

 

beckmann lilla unicorn skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år enhjørning skoletaske lilla skoletaske unicorn skoletaske

Lilla unicorn skoletaske – perfekt gave til skolestart til pigen der elsker unicorns

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at denne Unicorn skoletaske er et stort hit blandt eleverne til årets skolestart.

Find unicorn skoletaske til skolestart hos Jollyroom

 

gave skolestart gave til skolebarn skoletaste til skolestart gave til skoleelev blå fodboldskoletaske beckmann skoletaske til dreng 0 klasse

Blå fodbold skoletaske – perfekt gave til skolestart til fodboldspilleren

Skal Jeres egen lille Messi eller Ronaldo klar til skolestart. Så skal han da have en fodboldskoletaske fra Beckmann. Fodboldskoletasken er populær bland små fodboldspillere og deres forældre.

Find gaven til skolestart hos Jollyroom

 

 

 

beckmann skoletaske gave til skolestart gave til første skoledag lilla skoletaske med palietter

Skoletaske med palietter – skoletaske til prinsessen

En smuk og fin skoletaske fra Beckmann med tilnavnet “Dream” Den stærke og solid Beckmann skoletaske er her i en lilla udgave med mange gode detaljer – ikke mindst en regnbue af palietter.S Skoletasken er oplagt som gave til første skoledag og passer børn i 0. klasse – 2. klasse. 

Find Dream skoletaske hos Jollyroom

 

 

 

 

SE OGSÅ: Gave til gamer

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge

SE OGSÅ: Gave med Gurli Gris

 

Indlægget Gave til skolestart – gave til første skoledag indeholder affiliatelinks til troværdige webshops

 

 

error: Content is protected !!