Julekalendere til drenge 2020

julekalendere til drenge 2020, pakkekalendere til drenge 2020, adventskalender til drenge 2020, julekalendere til børn 2020, pakkekalendere til børn 2020, adventskalender til børn 2020, årets julekalendere til børn 2020
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets Julekalendere til drenge 2020.

Er på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste Julekalendere til drenge 2020?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af Julekalendere til drenge 2020 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Paw Patrol, Brandman Sam, Lego, Playmobil osv.

Julekalendere til drenge 2020

Fifa Julekalender med fodboldkort

Tæl dagene op til juleaften med en sjov FIFA adventskalender med fodboldkort til nutidens berømte spillere. Bag lågerne finder du byttekort, specialkort og Limited Edition-kort fra FIFA! Oplev en ny overraskelse hver dag. Indeholder: 6 boostere, 8 limited edition-kort og 12 specialkort.

Find julekalenderen hos Coolshop

Pokemon julekalender 2020

Nedtælling til jul med denne officielle Pokémon Julekalender! Bag hver af de 24 døre på Pokémon kalenderen er der en overraskelse i vente! Komplet med 16 awesome Pokemon figurer og ekstra festligt tilbehør du kan bruge til dit helt eget Pokémon Winter Wonderland! Du skal fange dem alle!

Find julekalenderen hos Eurotoys

John Deere Julekalender

I denne julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Sådan træner du din drage julekalender 2020

Hvad mon der gemmer sig bag alle disse lågerne? Hver dag åbner verden på drageøen op med How to Train Your Dragon julekalender fog forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2020

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, og der gemmer sig også søde hvalpe derinde! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

Jelly Belly julekalender 2020

Tæl ned til jul med sødt slik fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalender gemmer der sig Jelly Beans i 24 forskellige smage lige fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til sæsonbetonede smage som æble, polkagris og æggesnaps!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Disney julekalender 2020

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Dinosaur Dinorex julekalender 2020

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pyjamasheltene julekalender

Med denne julekalender med karakterer fra den kendte tv-serie Pyjamasheltene, er det jul hver dag i december! Her skjuler sig nemlig 24 fantastiske overraskelser bag hver låge, der hjælper de små med at tælle dagene op til jul. Julekalenderen indeholder seje karakterer, som børnene vil genkende fra showet.

Find det hos GuccaBrio julekalender 2020

Tæl ned dagene før jul med Brio Julekalender 2020. Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet. Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

Julekalender til børn med fra Aalborg Chokoladen

Her får du fra Aalborg Chokoladen en fin julekalender med 24 stykker chokolade, specielt udvalgt til børnenes smagsløg. Chokoladekalenderen har et flot design med fine julemotiver, som pynter på børneværelset i december måned. Kalenderen kan åbnes, og indeni er de 24 låger. Hver dag åbner barnet en låge og finder én af de 5 forskellige chokoladevarianter, som de er garanteret at elske. Desuden har æsken en side med en blank tegning, som barnet kan udfylde helt selv, når ventetiden op til jul skal slås ihjel. 

Find julekalenderen hos Med24

Magic slime julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

hot wheels julekalender 2020 hot wheels pakkekalender 2020 adventskalender med biler

Hot Wheels julekalender 2020

Sej Hot Wheels pakkekalender til børn med 24 låger og 24 forskellige overraskelser. Hot Wheels Julekalender giver en ny overraskelse med biler og tilbehør i 24 dage optil jul. Den første dør åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen begynder! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Den indeholder otte Hot Wheels motorkøretøjer og stk 16 tilbehør hver dag indtil jul. Kalender indeholder nu en splinterny legemåtte, så du kan begynde at læge med Hot Wheels biler og tilbehør med det samme!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Puslespilsjulekalender (300 brikker)

Den, som venter på noget godt, venter altid for længe – spørg hvilket som helst barn, der venter på juleaften! Få tiden til at gå lidt hurtigere med en puslespilkalender til børn, og lad utålmodige små nisser “pusle” hver dag frem til juleaften!

Babblarna julekalender 2020

I denne julekalender får børn både sunde snacks og lørdagsslik, hukommelsesspil, 24 små puslespil og figurer at lege med. Intet af slikket indeholder tilsat sukker eller sødestof, hvilket kan gøre denne adventskalender til den mest nyttige, der nogensinde er blevet skabt. Produktet består af en perfekt børnevenlig adventskalender med Babblarna. Kalenderen indeholder 24 låger med blandt andet tørret frugt, hukommelsesspil, gåder og figurer. Perfekt at give til børnene, når december og juletiden begynder at nærme sig.

Find den hos Partyking

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Her får du en fantastisk julekalender til dig der elsker veganske syrlige vingummier. I Julekalenderen fra Candy Kittens, finder du 24 små lyserøde kasser med 24 låger, hvor der i hver lille lyserød kasse findes 1 lækkert vingummi kattehoved. Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et fint juletræ, med små lyserøde kasser der skal forstille julepynten på træet.

Find julekalenderen hos Noru

Schleich pakkekalender Bondegård 2020

I den nye Farm World-julekalender gemmer 24 skønne overraskelser sig bag lågerne, så ventetiden frem til juleaften bliver sjov! Julekalenderen indeholder mange sjove dyr og masser af tilbehør til mange timers leg. Alle tingene passer naturligvis perfekt til den farverige bondegårdsverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Pakkekalender Dinosaurer 2020

I den nye Dinosaurs-julekalender gemmer 24 skønne overraskelser sig bag lågerne, så ventetiden frem til juleaften bliver sjov! Julekalenderen indeholder seje dinosaurfigurer og masser af tilbehør til unge dino-forskere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Bog julekalendere til børn 2020, julekalender med bøger 2020, pakkekalender med bøger 2020, adventskalender med bøger 2020, disney julekalender 2020, pixu julekalender 2020, boldens julekalender 2020, alletiders gave, julekalender til børn 2020, læselig julekalender 2020, årets julekalender 2020, gave inspiration

Nissernes julekalender

Nissernes julekalender er til alle, der vil have en julekalender med høj julehygge-faktor.
Bag de 24 låger gemmer sig 24 små bøger, der alle indeholder en lille nissehistorie eller andet, der kan fordrive den søde juleventetid. Julekalenderen er tosidet med 12 låger på hver side.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Simon Coll julekalender med chokolade

En dejlig chokoladejulekalender, hvor du bag hver af de 24 låger finder en skøn kvalitets-mælkechokolade formet som små figurer. En julekalender som vil glæde til både børn og voksne i december måned.

Find julekalenderen hos Noru

Gurli Gris julekalender 2020

Glædelig Gurli Gris jul! Hver dag optil jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Genskab dine favorit-scener, og slip legen fri i december. Kalenderen indeholder 24 overraskelser. Alder 24m+.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Saxo

Vegansk Popcorn Julekalender

Pop dig gennem december måned hele vejen frem til jul med en popcornkalender! Bag lågerne i kalenderen fra Popcorn Shed gemmer der sig seks spændende smage på lækre og veganske popcorn.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Playmobil julekalender krybespil

Ikke chokolade, men 24 søde PLAYMOBIL 1.2.3-figurer og -dele omkring emnet Julekrybbe gemmer sig i denne julekalender. Stjernen over krybben stråler i al sin glans, og de yngste børn kan lege julehistorien. Med denne eventyrlige julekalender går tiden hurtig, mens børnene venter på, at det skal blive jul.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender 2020 – skattejagten i piratbugten

Op til juleaften opstår der et lille piratunivers med piratkaptajn, kanon, ekstra båd, skelet, skattekort, sabel, gevær og selvfølgelig en værdifuld skat. Der er også en kæmpestor blæksprutte, der kan skifte farve. Med denne julekalender går tiden hurtig, mens børnene venter på, at det skal blive jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Tilbage til fremtiden julekalender

Også i år gør de populære PLAYMOBIL-julekalendere ventetiden inden juleaften lidt sjovere. Selvfølgelig vil også familiens yngste lære mere om, hvad julen betyder. Det kan de gøre med julekalenderen tilbage til fremtiden fra PLAYMOBIL.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Bog julekalendere til børn 2020, julekalender med bøger 2020, pakkekalender med bøger 2020, adventskalender med bøger 2020, disney julekalender 2020, pixu julekalender 2020, boldens julekalender 2020, alletiders gave, julekalender til børn 2020, læselig julekalender 2020, årets julekalender 2020, gave inspiration

Min Store julekalender

Denne kæmpestore julekalender indeholder 24 søde minibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Børnene vil elske at åbne en låge hver dag og høre den hyggelige historie. Bogen er i hårdt pap og i stort format, så den kan stå på reolen eller i vindueskarmen på børneværelset i december.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Børnejulekalender m. mælkechokolade – Plant et træ

En sød og dejlig børnejulekalender med 24 økologiske mælkechokolader fra danske Økoladen. Ved køb at julekalenderen doneres 5 kr. til organisationen Plant et træ.

Find julekalenderen hos Noru

LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med denne magiske LEGO® Harry Potter™ julekalender (75981). Bag hver af de 24 låger gemmer sig et nyt legetøj eller en figur fra Harry Potter-serien. Efterhånden som den store dag nærmer sig, kan børn genskabe Hogwarts™ julescener – bl.a. det fantastiske julebal! Sæt fra LEGO Harry Potter og Flammernes Pokal Børn kan kombinere de 24 julekalendergaver for at genskabe yndlingsscener fra Harry Potter-filmene og udspille deres egne historier og eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2020

Børn kan vågne op til en gave hver dag frem mod juleaften med julebyggesættet LEGO® Star Wars™ julekalender (75279) for 2020. Bag hver af de 24 låger gemmer sig en LEGO Star Wars minifigur, LEGO figur, et bygbart rumskib, fartøj eller sted. Hold også udkig efter en kode til at låse op for spilindhold i Star Wars: The Skywalker Saga. Hurtige modeller, ubegrænset kreativt sjov Der er 6 LEGO minifigurer og 6 LEGO figurer at opdage, f.eks. Darth Vader med julesweaterudsmykning og D-O med festlig hovedbeklædning, samt en udfoldelig legemåtte med et billede af Tusindårsfalken med julelys, der kan inspirere til kreativ leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2020

Den fantastiske LEGO® City julekalender (60268) er fyldt med festligt sjov og vil med garanti bringe juleglæde til drenge, piger og fans af tv-serien LEGO City Adventures. Ud over minimodeller med juletema og en snedækket legemåtte med bymotiv, hvor børn kan bygge deres egne julescener, får de også 6 LEGO City tv-minifigurer, nemlig Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler, komplet med julemandskostume! Sjovt og nemt at bygge.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Super Wings julekalender

Julekalenderen med Super Wings der indeholder 24 skønne overraskelser, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney Adventskalender 2020

En sjov og underholdende adventskalender for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn. Bøgerne er gemt bag hver sin låge, og det er tiltænkt at de kun må åbnes, når det er henholdsvis 1. søndag i advent, 2. søndag i advent, 3. søndag i advent og 4. søndag i advent.

Find julekalenderen hos Gucca

Chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find julekalenderen hos Noru

Halfdan Rasmussen julekalender

Halfdan Rasmussen er kendt for sine børnerim- og remser, som florerer i de fleste danske børnehjem.
“Julekalender for børn” er en af de bøger, der er oplagte at have stående, for det er jul hvert eneste år, og Halfdal Ramussen holder aldrig op med at være sjov. Julekalenderen rummer 24 historier til ungerne, og handler om nisser, trolde, børn og andet godtfolk. Den er hyggelig, sjov og illustreret af Ib Spang Olsen.

Find julekalenderen hos Saxo

Gurli Gris julekalender med bøger

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find julekalenderen hos Saxo

Hama julekalender 2020

En sjov julekalender fra Hama. Bag de 24 låger gemmer der sig 5000 perler, 5 perleplader og 24 skabeloner. der medfølger også instruktioner og strygepapir. Perfekt til at udfolde sine kreative evner med. Ventetiden til jul bliver slet ikke lang, med denne sjove julekalender. Anbefalet alder: Fra 5 år.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Julekalender med modellervoks

Tæl ned til jul med 24 anderledes minigaver. Hver dag helt frem til jul er der en ny overraskende gave med dej eller bagetilbehør (Inkluderer: Juletræsform, julegaveform, bageværktøj (2 forskellige), 8 skabeloner med julemotiver, 2 dejsprøjter, 2 pakker med ca. 28 gram dej, 6 skåle med ca. 28 gram dej, 3 farvekort med julemønstre, en julemandsform, en snemandsform, en rensdyrform).

Find julekalenderen hos Wupti

Magasin chokolade julekalender til børn 2020

Den fineste chokolade julekalender til børn og barnlige sjæle. Denne fine chokolade julekalender fra Magasin Chokolade, er en eventyrlig julekalender til børn med 24 stykker hvid-,mørk- og mælkechokolade. Små chokolader med forskellige julemotiver, så det små hoveder kommer i julestemning.

Find den hos Kundetbedste.com

Summerbird økologisk børnejulekalender  2020

Har du ledt forgæves rundt efter en kvalitetsjulekalender til dit barn? Skal julekalenderen i år være fri for unødvendige tilsætningsstoffer og økologisk? Og skal julekalenderen tilmed smage forrygende? Så er Summerbirds økologiske børnejulekalender svaret! Bag det søde ydre gemmer der sig 24 stykker økologisk luksuschokolade af 8 forskellige slags.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade økologisk julekalender 2020

Kalenderen indeholder forskellige typer af Ankers Chokolade, som selvfølgelig er i børnevenlige udgaver til lejligheden. Der er anvendt primært økologiske ingredienser. Forsød børnenes jul med denne chokoladekalender af højeste kvalitet.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender til børn

Sød lille julekalender fra danske Xocolatl med fyldt mælkechokolade. Helt perfekt til de mindste i familien, både på grund af størrelsen, men også de milde smage. Mælkechokoladen er fyldt med henholdsvis nougat og saltkaramel.

Find den hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender til børn 2020

De små fortjener også god kvalitet. Valrhona laver klassisk chokolade af høj kvalitet. Julekalenderen til børn er sammensat af forskellige lyse chokolader, så børnene også kan være med. Find blandt andet den populære karameliserede hvide chokolade Dulcey. Der er også mælkechokolade bag lågerne.

Find den hos Kundetbedste.com

Listen med julekalendere til drenge 2020 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020

SE OGSÅ: Rasmus Klump julekalender

SE OGSÅ: Vegansk julekalender 2020

Indlægget Julekalendere til drenge 2020 indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 11/10/2017

    […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

  2. 02/12/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge […]

error: Content is protected !!