Juletrøje til mænd

julesweater til mænd, jule sweater til mænd, juletrøjer til mænd, julebluse til mænd, maskulin julesweater, unisex juletrøje, unisex julesweater, sjove julesweaters, klassisk julesweaters, julesweater til hele familien, julesweater mand, juletrøje til mænd
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af eller dig selv med en flot juletrøje til mænd. En julesweater er oplagt til julefrokosten, julehygge og årets julefoto.

Iført en juletrøje til mænd bliver julemåneden straks lidt sjovere.

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til mand til kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

Juletrøje til mænd

Jule Sweater Blå

Når det er koldt udenfor er der bare intet bedre end en varm striktrøje. Bliv klar til de kolde måneder på året, med denne bløde julesweater med en kane og andre fine motiver.

Find den hos Temashop

Julesweater med rensdyr

Herlig julesweater med rensdyr som man ikke kan blive andet end glad af at kigge på. Juletrøjen er perfekt til julehygge i december, julefrokost og juleaften.

Find den hos Pakkekalender

You miss you drink julesweater til mænd

Rammer du ved siden af, skal du drikke! Ja, hvem havde troet, at du skulle blive et omvandrende festspil til julefesten? Takket være et vildt motiv af et rensdyr og en målskive, som man kan kaste bolde efter, bliver du en sand legende til julefrokosten. Der medfølger 6 bolde sammen med trøjen, der også har LED-pærer, som lyser og blinker. Du får her en fantastisk juletrøje med motiv af et rensdyr, LED-pære, målskive samt teksten: “You Miss You Drink”.

Find den hos Partyking

Julesweater med juleklokker

Sjov julesweater som uden tvivl vil sikre mange sjove stunder. Julesweateren har motiv på begge sider og findes i flere størrelser.

Find den hos Pakkekalender.dk

Jule Sweater Rød

Rød lækker jule sweater med sødt rensdyr motiv på maven. Super smart julejumper til julefrokosten eller bare december måned, hvor du tuller rundt og elsker julehyggen.

Find den hos Temashop

Sjov Julesweater til mænd

Sjov og anderledes julesweater i rød, med en trippende alf og teksten “Don’t Eat Yellow snow”. Sweateren er fremstillet i et blødt materiale og er helt perfekt til de kolde vintermåneder eller måske julefrokosten.

Find den hos Temashop

I’m Sexy and I Snow It Julesweater

Årets måske festligste julesweater? Nu kan du endelig være stolt af din sexede udstråling ved hjælp af denne trøje, og hvis det ikke var nok, så er sweateren LED-belyst, hvilket gør dig til et vandrende juletræ!
I’m Sexy and I Snow It Rød LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul.

Find den hos Partyking

ChristMyAss Jule Sweater 

Ho, ho, ho og Merry ChristMyAss, som man siger på Nordpolen. Er du én af dem, der fryser rigtig meget, så er denne julesweater helt perfekt. Er du samtidig vild med både jul og numser, ja så bliver det ikke meget bedre. Denne jumper er både dejlig blød og holder dig varm hele vinteren igennem. Iklæd dig denne grønne sweater, med numse og julesæk foran og bliv klar til misundelige blikke fra alle dine venner.

Find den hos Temashop

Superman julesweater

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman… Og han kommer dig til undsætning og hjælper til enhver tid – også når det er juletid ;). Men opfører du dig ikke ordentligt, ja så får du altså kul til jul…
Forkæl din far eller måske morfar med denne super fede og lækre Jumper. Julesweateren har verdens bedste superhelt foran og et ”S” bagpå. Eller hvad med dig selv? Har du en superhelt gemt i maven, er denne jumper lige sagen! “There is a superhero in all of us, we just need the courage to put on the sweater.” – Superman.

Find den hos Temashop

Pac-Man Jule Sweater

Haps, haps kan man næsten høre Pac-Man sige, når han spiser de små oste, alt imens han løber rundt i labyrinten og forsøger at flygte fra spøgelserne. Elskede du også at spille dette spil, da du var barn? Så er denne sweater lige noget for dig! Nu kan du tage Pac-Man med dig overalt med denne super fede jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Waka, waka, waka!

Find den hos Temashop

Harry Potter: Hedwig Jule Sweater

Nu kan du mindes Harry Potters elskede ugle Hedwig med denne flotte og lækre Jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan! “Very smart owl you’ve got there. Arrived about five minutes after you did – wearing a beautiful sweater.” – Tom, The Leaky Cauldron.

Find den hos Temashop

Harry Potter: Hogwarts Express Jule Sweater

Er du kæmpe fan af Harry Potter og alle hans venner, er denne Jumper lige sagen. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Du finder Hogwarts Express foran og 9 ¾ på ærmerne. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan!
“I mean, it’s sort of exciting, isn’t it, breaking the rules… while wearing a Christmas jumper?” — sagde Hermione Granger i “Harry Potter og Fønixordenen”. Det var muligvis ikke helt, det hun sagde, men det var klart det, hun mente. 

Find den hos Temashop

Julesweater – To Hell With Christmas

Elsker du også at hade jul? Så er denne jumper lige noget for dig! Du får den mørkeste af alle farver, nemlig sort, med et sejt dødningehoved foran og det flotteste julemønster, du nogensinde har set. Og ikke nok med det, så står der ”To Hell with Christmas”, så alle kan se, hvor meget du elsker at hade julen. Denne julesweater er af den blødeste kvalitet og vil uden tvivl holde dig varm hele julen – måske endda hele vinteren.

Find den hos Temashop

Reinbeer juletrøje

Hvad synes du er julet? Juleøl… ikke? Et rensdyr? Ja selvfølgelig. Hvad får man med de to ting? Ja, man får da en REINBEER! Lidt sjov skal man vel have i julen, ikke? Reinbeer Rød LED Julesweater forestiller en øl og et rensdyr, det vil sige en “Reinbeer”.

Find den hos Partyking

Husk også at tjekke det store udvalg af julekalendere til hele familien.

Indlægget Juletrøje til mænd indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 11/01/2019

    […] SE OGSÅ: Juletrøje til mænd […]

  2. 09/24/2020

    […] SE OGSÅ: Juletrøje til mænd […]

error: Content is protected !!