Julekalendere til mænd 2020

julekalender til mænd 2020, julekalender til ham 2020, julekalender til hende 2020, pakkekalender til ham 2020, adventskalender til ham 2020, julekalender til mænd 2020, pakkekalender til mænd 2020, adventskalender til mænd 2020, voksen julekalender 2020, voksen adventskalender 2020, voksen pakkekalender 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender til voksne 2020, julekalender til voksne 2020, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2020, julekalender med chokolade 2020, økologisk julekalender 2020, julekalender med alkohol 2020, julekalender med værktøj 2020, julekalender med voksen slik 2020, julekalender til kæreste 2020, julekalender til manden 2020, julekalender til morfar 2020, julekalender til farfar 2020, julekalender til far 2020, julekalender til voksen søn 2020, julekalender til kammerat 2020, julekalender til ham der har alt 2020,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle manden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til mænd 2020.

Med en af de mange julekalendere til mænd 2020 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til mænd 2020.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, mand, far, bedstefar, ven, kollega eller en anden mand du holder af med en af disse Julekalendere til mænd 2020:

Julekalendere til mænd 2020

Haupt Lakrids Julekalender

Forkæl lakridselskeren med en luksuriøs julekalender fra Haupt Lakrids! Bag lågerne gemmer der sig gourmetlakrids i fireogtyve forskellige smage – det bliver sødt, salt og uimodståeligt chokoladeagtigt, når du tæller ned til jul med lakridskalenderen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender fra 1975 by Simon med gin og tonic

Denne dekorative julekalender byder på gin og tonic til din december måned. Den indeholder nemlig 24 gaver bestående af 5 cl gin og 200 ml tonic – forskellige varianter. Det betyder at du den 1. december får en gin med 5 cl i, mens du den 2. december får en matchende tonic. Derudover står der på flaskerne hvilket garnish og blandingsforhold der anbefales. En fantastisk måde at smage nye gin på!

Find den hos Kundetbedste.com

That Boutique-Y Gin Company Julekalender 2020

Imponerende gin julekalender med 24 unikke gin i 3 cl flasker – hele 24 forskellige smagsvarianter er i julekalenderen. That Boutique-Y Gin Company har teamet op med et par store navne herunder Hernö og Kyrö – og laver selv helt særlige gin med et twist.

Find den hos Kundetbedste.com

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2020

Den smukke reol, der folder sig ud, er nemlig fyldt med små dekorative skuffer, hvori der gemmer sig 12 forskellige slags Flowpacks. Du bliver ført igennem hele universet af lækre, bløde gourmet vingummier og lakridser- og så får du også lov at smage på Wally & Whiz’ 2 julevarianter med henholdsvis Lime m. Figen og Kvæde m. Clementiner.

Find den hos Delikatessehuset

Vespa Julekalender

Tæl hele vejen fra “uno” til “venti quattro” med julekalenderen, som hylder den klassiske italienske Vespa! Byg en modelscooter i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til alle Vespaelskere og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2020

Julen er hjerternes fest, men du stresser sikkert også over julegaverne til din brors tre børn. Derfor kan denne kaffekalender uden tvivl gøre den travle julemåned lidt nemmere at komme igennem. Den består af 24 kopper kaffe på 300 ml hver, og kan derudover gøre dig klogere på julefacts. Hver dag får du en ny historie om Julemanden, som du kan fornøje dine kolleger eller børn med. Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed. Du åbner blot den grønne pose, hælder vand på og nyder den friskbryggede lækre kaffe!

Find julekalenderen hos Coolshop

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Tæl ned til jul med sødt slik fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalender gemmer der sig Jelly Beans i 24 forskellige smage lige fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til sæsonbetonede smage som æble, polkagris og æggesnaps!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lakrids Bülow julekalender 2020

Som altid kommer den udsøgte julekalender fra Lakrids By Johan Bülow igen i år. Julekalender 2020 er blevet endnu flottere i år. Hver gave ligge i små plastikbakker, så du får en endnu bedre oplevelse når du åbner hver eneste lågen. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smags oplevelse.

Find julekalenderen hos Coolshop

Flæskesvær Julekalender

Lad slikgrisen tælle ned til juleaften med en svinegod julekalender! Denne kalender fra The Snaffling Pig er fyldt med udsøgt sprøde flæskesvær i lækre smage såsom Low & Slow BBQ og Marvellous Maple. Perfekt julekalender til voksne, som kan lide sprøde snacks!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru

Karamelleriet julekalender 2020

Den er dekorativ og anderledes og så er den fyldt med Danmarks lækreste håndlavede karameller! Både de populære flødekarameller i flere varianter, de hårde klippestykker, syrlige frugtkarameller, og flødekarameller drageret i et tykt lag belgisk chokolade. 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender

Med sine flotte mågevingedøre tog Mercedes-Benz 300 SL verden med storm, og her kommer der en hel julekalender som hyldest til den klassiske bil! Byg en modelbil i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Gourmet popcorn julekalender

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs. Popcorn er måske ikke det du forbinder med en julekalender, men hvorfor ikke. Denne julekalender er fantastisk god og meget smagsfuld. Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i blandt andet vinderune og døren finder de forskellige låger.

Find julekalenderen hos Noru

MyMuesli Økologisk Grødkalender

Forgyld hver decembermorgen frem til jul med en god morgenmad! MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i femten forskellige smage – hvad med grød med smag af chokoladekager, vaniljeboller eller julede ristede mandler?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lyko pakkekalender til mænd 2020

Det er jo intet mindre end skønt at tælle ned til jul med denne lækre pakkekalender fra Lyko, hvor du får en lille skønhedsoverraskelse hver dag frem til jul. Hvem elsker ikke overraskelser? Det er intet mindre end sjovt at prøve helt nye og spændende produkter – og hvor smart er det ikke lige med produkter i rejsestørrelser, til når du i fremtiden skal på ferie? PLUS en stor og lækker beauty bag, der næsten kan bruges som weekendtaske. En vanvittigt lækker og sjov investering i din fremtidige skønhedsrutine! Mærker, der findes i kalenderen: Arran, Babor, Beard Monkey, Carl&Son, Creightons, Jorgobé,  Lea, Luxe de Provence, Lyko, Maria Åkerberg, Masque Bar, Morgan´s, No Hair Crew, Nuberu, Paste del Capitano 1905, Raw Naturals, Rituals, Sebastian Man,  Urtekram og Zlatan Sport.

Find julekalenderen hos Lyko

Whisky Julekalender – 24 Amazing Whisky 2020

Du skal ikke forvente små chokoladefirkanter bag lågerne i denne adventskalender. I stedet ligger der 24 af de mest lækre og eksklusive whisky, der blandt andet inkluderer: Single maltssingle grainsblends og blended malts. Du kan læse en beskrivelse af hver whisky-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige whisky kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Sikke en måde nedtælle til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolshop

Julekalender med strømper

Trip trap, trip trap! Bliv nissen, som tripper rundt i nye, flotte strømper hver dag frem til jul! Vores strømpekalender er en sjov julekalender til mænd fyldt med 24 par herrestrømper, der gør fødderne farveglade i decembermørket!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Økologisk chokolade julekalender

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find julekalenderen hos Noru

Haynes DIY Retro Camera Julekalender

Forvandl december til en rigtig højtidsstund for den fotointeresserede: med denne julekalender bygger du et fuldt fungerende analogt kamera! Hver låge indeholder en ny del, og i rette tid før juleaften kan du forevige festen med dit selvbyggede kamera. Kalenderen er et must for alle, der kan lide analoge fotos og retrokameraer!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Popcorn Shed Vegansk Popcorn Julekalender

Pop dig gennem december måned hele vejen frem til jul med en popcornkalender! Bag lågerne i kalenderen fra Popcorn Shed gemmer der sig seks spændende smage på lækre og veganske popcorn.

Find julekalenderen hos Coolstuff

A.H. Riise julekalender 2020

I år har A. H Riise lanceret denne kasse specielt skabt til “24 oplevelser” og præsenterer sig med smukke detaljer og atmosfæriske billeder af den gamle apotekersal i St. Thomas. Der er kræset for hver detalje, og med de historier, der er præsenteret inde i kassen, er dette virkelig en oplevelse i smag fra A.H. Riise-universet. Kassen leveres med en fleksibel mavebælte-løsning. Julemuffen til julesæsonen og et neutralt mavebælte til en smagsoplevelse resten af året.

Find julekalenderen hos Coolshop

Wera Julekalender med værktøj

Giv handymanden den ultimative decembergave: Wera Værkstøjskalender! 24 låger stoppet med bits og skrueværktøj med smarte funktioner. Du kommer aldrig mere til at bande over, at der mangler bits i den rigtige størrelse, og alle værktøjerne kan være i det tilhørende etui.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Almuegaardens Bolche Julekalender

Her får du den hyggeligste julekalender hvor du ikke kun får gode smagsoplevelser fra bolcherne der gemmer sig bag de 24 låger, men hver dag får du også en sød lille historie om bolchets tidsrejse. En julekalender der både designmæssigt, smagsmæssigt og historiemæssigt giver en oplevelse for hele familien. Du finder minimum 4 bolcher bag hver låge – så du kan rigtig kan dele den. 

Find den hos Noru

Man Stuff Julekalender

Lad dig ikke blive forvekslet med selveste julemanden på grund af et vildtvokset skæg! Med vores Man Stuff Julekalender soignerer du dig ren og pæn samtidig med, at du tæller dagene ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender til Sofakartofler

Gen julestressen væk med træning i december! Denne julekalender til sofakartofler er en træningskalender, som hver dag foreslår tre forskellige øvelser. Lav en af dem og lad op til julen ved at få lidt bedre kondition og nogle ekstra muskler, før tiden er inde til at kaste sig over julemaden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Baileys Julekalender

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, som du gerne vil ønske en rigtig god jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Carstensens te julekalender

En skøn og smagsfuld julekalender til 2 personer. Bag hver låge finder du 2 tebreve, så der både er et til dig og din partner. Hver dag får du en ny smag at prøve, så du kommer igennem 24 lækre smage. Du finder både grønne, hvide, sorte, røde, urte og chai teer.

Find julekalenderen hos Noru

Gin Julekalender – 24 Amazing Gin 2020

Denne julekalender med gin har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar. Bag hver låge gemmer sig 24 gin-varianter, der er nøje udvalgt af eksperter. Du vil dykke ind i et univers af markedets førende gin-producenter, nye genistreger og eksklusive gin, der er svære at få fat i andre steder. Gin julekalenderen 2018 har alt det, du ønsker og begærer. Du kan læse en beskrivelse af hver gin-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige gin kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.

Find julekalenderen hos Coolshop

Volkswagen Beetle Julekalender

Volkswagen Beetle er en af verdens mest elskede biler, og her kommer der en hel julekalender som hyldest til bilmodellen! Byg den klassiske folkeboble i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Popcorn julekalender

I denne popcorn-julekalender gemmer der sig en pose med dit yndlingsslik bag hver låge. Man kan vist godt sige, at nedtællingen til juleaften bliver bedre end nogensinde!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Chili Klaus julekalender 2020

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen her hos Coolstuff

The Mallows julekalender

En fantastisk lækker og flot julekalender, med hele 25 låger, som er perfekt at dele. Du finder to lækre økologiske skumfiduser bag hver låge. I låge nummer 25 finder du dog noget ekstra specielt. Skynd dig ind og forudbestil denne herlighed af en julekalender, inden d. 21 september, så er du helt sikker på at få fingrene i den.

Find julekalenderen hos Noru

MyMuesli Økologisk Myslikalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli Myslikalender forgylder morgenmaden med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage – hvad med sprød mysli med smag af chokolade, mango eller julekrydderier?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Volkswagen Julekalender

Et perfekt miks af nostalgi og hjulstemning! I Volkswagen-julekalenderen bygger du det ikoniske folkevognsrugbrød T1 i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Estate Coffee Kaffekalender

Nyd en kop velsmagende espresso hver dag frem til jul! Kaffekalenderen fra Estate Coffee indeholder 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage. Kapslerne passer til Nespresso-maskiner og denne julekalender til voksne er en perfekt gave til din kaffeelskende ven!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Porsche Julekalender

Øg julestemningen med en Porsche Adventskalender! Bid for bid samler du en Porsche 911 i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche og en bundplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, som man kan have stående fremme hele året!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Luksuriøs Marmelade Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med den perfekte start på dagen: luk din marmeladekalender op til morgenmaden! Kalenderen fra franske Les Confitures a l’Ancienne er fyldt med marmelade i flere gode smage, som forgylder hver decembermorgen frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Tekst Julekalender

Giv en anderledes og personlig decembergave – her er adventskalenderen, hvor du selv skriver en besked under hver låge! Overrask din partner med 24 romantiske beskeder, skriv dine bedste filmtips til vennen, eller fyld kalenderen med sjove aktiviteter til hele familien!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Porsche Traktor Julekalender

Der bliver hjulstemning til Porschefantasten med denne Julekalender, som indeholder en smukt højrød vintage-traktor! I denne Porsche Traktor-Julekalender bygger du en model af den klassiske Porsche-Diesel-traktor i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2020

Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade. Så er du til ultimativ chokolade-forkælelse, så er du landet det helt rigtige sted. Som kalenderen afbilleder, møder du de forskellige chokolader i sortimentet. Farverne angiver hvilken chokolade det er, på samme måde som i chokoladens originale design.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade voksen julekalender 2020

Denne kalender indeholder 24 stykker dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender. Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger. Anker Chokolade bruger nemlig ikke kun nougat, karamel, marcipan og vanilje – men også ingredienser, som man ikke så ofte ser i chokolade-fremstillingen. Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl sort julekalender 2020

Flot sort julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen indeholder et stykke fyldt chokolade bag hver låge, i mange forskellige smagsvarianter. Der er både hvid-, mørk- og lys chokolade i. Af fyld i de forskellige chokolader er blandt andet mint, nougat, karamel, café latte, orange og lakrids.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl juletræ julekalender 2020

En jule-æske som kan fungere både som dessert æske og som julekalender. Æsken kan nemlig lukkes op som to døre, og indeni gemmer der sig 24 unikke fyldte chokolader. Chokoladerne er ikke nummereret, så der er frit valg på alle hylder, hvis man vælger at anvende den som julekalender.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl – Julekalender med fyldt mørk chokolade

Xocolatls’ “lille” julekalender med fyldt chokolade. Kalenderen foldes ud, og bag hver låge finder du et stykke fyldt mørk chokolade. Der er to forskellige smagsvarianter: en med mint og en med saltkaramel.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender 2020

Bag hver låge i kalenderen gemmer der sig små carréer af chokolade. Det er små individuelt indpakkede stykker chokolade på 5g hver. Julekalenderen her byder på både mørk- og mælkechokolade. Prøv eksempelvis bestselleren Guanaja 70%. Derudover indeholder kalenderen også Jivara (mælkechokolade) og Manjari (mørk).

Find den hos Kundetbedste.com

Sv. Michelsen julekalender 2020

Find Sv. Michelsens klassiske, fairtrade dessertchokolader i 2020 julekalenderen. Der er mange forskellige smage gemt i julekalenderen, de traditionelle stykker med marcipan – men også moderne dessertchokolader med passionsfrugt. Sv. Michelsen laver håndlavet chokolade baseret på fairtrade kakaobønner.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender med fyldte chokolader 2020

Denne flotte julekalender fra Xocolatl indeholder 210g fyldte chokolader – 1 stk bag hver låge. I et flot mørkeblåt julemotiv. En smuk julekalender, som er enkelt men dekorativt pyntet med snefnug.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,

Xocolatls dele julekalender 2020

Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Dette kan være alt fra Xocolatls fyldte chokolader, over dragéer og stykker af chokolade. Herudover er der et lille juleeventyr med. Del kalenderen med en du holder af – eller bliv dobbelt så forkælet i december. 

Find den hos Kundetbedste.com

Get Boring Stuff Done Julekalender

Al ære og respekt for julerengøring, men julefreden indfinder sig hurtigere, hvis du fordeler rengøringen over hele december! Med denne sjove julekalender skraber du en rengøringsopgave frem, som du garanteret ellers ville have udskudt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Pakkekalender til ham

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Listen med julekalendere til mænd 2020 opdateres løbende

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2020

SE OGSÅ: Gaver til pakkeleg under 50 kr.

Indlægget Julekalendere til mænd 2020 indeholder affiliatelinks

 

13 Responses

 1. 09/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 2. 09/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 3. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 4. 10/05/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 5. 10/07/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 6. 10/08/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2019 […]

 9. 10/16/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2020 […]

 10. 11/01/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pakkekalender til mænd […]

 11. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 12. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 13. 11/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

error: Content is protected !!