Friends julekalender 2020

friends julekalender 2020, friends pakkekalender 2020, friends adventskalender 2020, friends gaveideer, friends gaver, friends brætspil, friends julekalender til voksne, friends julekalender til teenager, friends julekalender til kvinder 2020, friends julekalender til mænd 2020

Friends julekalender 2020 er en julekalender til ham/hende eller dig der bare ikke kan få nok af komedieserien Friends.

Med en Friends julekalender bliver nedtællingen til juleaften hurtigt meget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

En af de mest populære julekalendere i 2020, er uden tvivl en Friends julekalender. I perioden 1995-2005 kunne man følge med i komedieserien Friends og Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Joeys eventyr på Manhattan. Og selvom det er 15 år siden at filmoptagelserne stoppede og de 6 venner gik hver til sit, så er serien stadig utrolig populær. Serien er da også blevet genudsendt flere gange hen over de seneste 15 år. 

Friends julekalender

Friends Julekalender

Ligesom en Holiday Armadillo er Friends Julekalender her for at indramme dine julefest i guld. Bag lågerne gemmer der sig blandt andet små skriveblokke, som ser ud nøjagtigt som Rachels blok fra Central Perk, duftviskelæder i form af kaffekopper, magneter og sjove småting til Vennerfans. Som en ekstra gave i juletiden gemmer hver låge citater og billeder fra serien for et godt grin, når lågen åbnes. Garanteret en påskønnet kalender både til nyligt frelse og langvarige Venner-fans.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Friends gaveideer

Friends kop

Kombiner julekalenderen med en Friends kop, perfekt uanset hvad der yndlingsdrikken. På fronten står “Friend Forever” i den ikoniske, øjeblikkeligt genkendelige skrifttype fra den enormr populære serie “Friends”.

Find den hos Temashop

Friends julepynt

Forkæl samtidig gavemodtageren med dette dekorationssæt. Perfekt til fejringen af højtider uanset om du er begejstret for jul, Hanukkah eller lignende.

Find sættet hos Temashop

Trivial Pursuit Friends

Spillet indeholder hundrede kort med i alt 600 spørgsmål, som strækker sig cirka fra det øjeblik, hvor replikken “There’s nothing to tell!” falder i det allerførste afsnit og hele vejen frem til det øjeblik, hvor vennerne går ud af Monicas lejlighed for sidste gang.

Find det hos Coolstuff

Friends Monopoly

Klassisk brætspil møder kultserie i denne underholdende Venner-version af Monopoly! Spil som en af de seks venner, svar på spørgsmål, som vedrører serien og vis hvilke felter du ejer ved at anbringe Central Perk-sofaer i stedet for hoteller!

Find spillet hos Coolstuff

Friends puslespil

Blandt de detaljerede illustrationer gemmer sig klassiske situationer, herunder en kikset danserutine, et lidt spontant Vegas-bryllup og en kalkun klædt i fez og solbriller. Puslespillet involverer de seks venner i mange forskellige situationer sammen med blandt andet Mike, Gunther og Chandlers far. Og når vi ser Janice med hænderne i luften, kan vi virkelig høre hendes “OH. MY. GOD. “-ekko gennem stuen!

Find det hos Coolstuff

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020

SE OGSÅ: Julesok med navn

 

error: Content is protected !!