Julekalendere til kvinder 2020

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle kvinden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til kvinder 2020.

Med en af de mange julekalendere til kvinder 2020 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til kvinder 2020.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, kone, mor, bedstemor, ven, kollega eller en anden kvinde du holder af med en af disse Julekalendere til kvinder 2020:

Julekalendere til kvinder 2020

Bolcheriet julekalender 2020

Julekalenderen er fyldt med de håndlavede bolcher og flødekarameller af højeste kvalitet. Æskerne indeholder minimum 3 bolcher eller karameller fra Bolcheriet, så i kan også dele kalenderen i familien. Luk en lille pakke op om dagen – og oplev de fantastiske smage.

Find den hos Kundetbedste.com

Puk´s delikatesser julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Baileys Julekalender 2020

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, som du gerne vil ønske en rigtig god jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kaffe Julekalender 2020 – Farm Mountain

Kom godt igennem julen med denne flotte og rigtig lækre kaffe-julekalender. Bag hver af de 24 låger, finder du en pose kaffebønner med 55 gram kaffe, hvilket svarer til ca. 8 kopper kaffe. Så en god og smagsfuld julekalender som du også kan dele med resten af huset.

Find julekalenderen hos Noru

The Mallows julekalender 2020

En fantastisk lækker og flot julekalender, med hele 25 låger, som er perfekt at dele. Du finder to lækre økologiske skumfiduser bag hver låge. I låge nummer 25 finder du dog noget ekstra specielt. 

Find julekalenderen hos Noru

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2020

Den ikoniske jule-kommode er her igen – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. Udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 440 g.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2020

Julen er hjerternes fest, men du stresser sikkert også over julegaverne til din brors tre børn. Derfor kan denne kaffekalender uden tvivl gøre den travle julemåned lidt nemmere at komme igennem. Den består af 24 kopper kaffe på 300 ml hver, og kan derudover gøre dig klogere på julefacts. Hver dag får du en ny historie om Julemanden, som du kan fornøje dine kolleger eller børn med. Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed. Du åbner blot den grønne pose, hælder vand på og nyder den friskbryggede lækre kaffe!

Find julekalenderen hos Coolshop

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru

NYX makeup julekalender

NYX PMU har lavet en skøn beauty julekalender: Diamonds & Ice. Bag de 24 låger finder du et miks af makeup og selvforkælelse. Hvem ønsker ikke at vågne op til en lille skønhedsoverraskelse hver morgen i december? Den høje kvalitet, de lækre ingredienser og det skønne look fra NYX Professional Makeup forkæler dig, en veninde eller din datter fra d. 1. december til juleaften med lækkert makeup.

Find julekalenderen hos Coolshop

Essie julekalender 2020

Dette års julekalender fra Essie, er perfekt til dig, der elsker overraskelser, hver eneste dag! Den smukke juleboks indeholder 24 negleprodukter, der sørger for at du oplever en bred palette af farver og effekter. Dette er den perfekte julekalender til hende, der elsker neglelak og skønhedsprodukter. Udover de glædelige overraskelser i julemåneden, har du bagefter super lækre og højkvalitets lakker til enhver lejlighed. Julekalenderen er en helt perfekt gave til hende, der fortjener lidt ekstra og som du gerne vil give en glædelig overraskelse.

Find julekalenderen hos Coolshop

Simply Chocolate Mega Chokoladejulekalender

Er “Go big or go home” dit motto? Overrask chokoladeelskeren med denne gigantiske chokoladekalender fra Simply Chocolate! Her er der store stykker chokolade hver dag, ja der er til og med plads til nogle ekstra stykker og i alt bliver det til over 1,3 kg chokolade, som forgylder december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Johan Bülow julekalender 2020

Som altid kommer den udsøgte julekalender fra Lakrids By Johan Bülow igen i år. Julekalender 2020 er blevet endnu flottere i år. Hver gave ligge i små plastikbakker, så du får en endnu bedre oplevelse når du åbner hver eneste lågen. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smags oplevelse.

Find julekalenderen hos Coolshop eller her hos Delikatessehuset

Karamel Kompagniet julekalender 2020

Glæd dine kære med en gourmetjulekalender, der er fyldt med julelækkerier til 2 personer – hvis man altså nænner at dele den! Uanset om du elsker dine karameller søde, salte, stærke eller friske, så er alle karamellerne ægte håndværk – lavet med omhyggelighed, passion og kærlighed.

Find julekalenderen hos Wistore

MyMuesli Økologisk Grødkalender

Forgyld hver decembermorgen frem til jul med en god morgenmad! MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i femten forskellige smage – hvad med grød med smag af chokoladekager, vaniljeboller eller julede ristede mandler?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Haupt Lakrids Julekalender

Forkæl lakridselskeren med en luksuriøs julekalender fra Haupt Lakrids! Bag lågerne gemmer der sig gourmetlakrids i fireogtyve forskellige smage – det bliver sødt, salt og uimodståeligt chokoladeagtigt, når du tæller ned til jul med lakridskalenderen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Estate Coffee Kaffe julekalender

Nyd en kop velsmagende espresso hver dag frem til jul! Kaffekalenderen fra Estate Coffee indeholder 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage. Kapslerne passer til Nespresso-maskiner og denne julekalender til voksne er en perfekt gave til din kaffeelskende ven!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2020

Dansk julekalender fyldt med gourmet vingummi og lakrids (+2 smagsprøver). Den smukke reol, der folder sig ud, er nemlig fyldt med små dekorative skuffer, hvori der gemmer sig 12 forskellige slags Flowpacks. Du bliver ført igennem hele universet af lækre, bløde gourmet vingummier og lakridser- og så får du også lov at smage på Wally & Whiz’ 2 julevarianter med henholdsvis Lime m. Figen og Kvæde m. Clementiner.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Karamelleriet Julekalender 2020

Den er dekorativ og anderledes og så er den fyldt med Danmarks lækreste håndlavede karameller! Både de populære flødekarameller i flere varianter, de hårde klippestykker, syrlige frugtkarameller, og flødekarameller drageret i et tykt lag belgisk chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Økologisk chokolade julekalender

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find julekalenderen hos Noru

Jelly Belly julekalender 2020

Tæl ned til jul med sødt slik fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalender gemmer der sig Jelly Beans i 24 forskellige smage lige fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til sæsonbetonede smage som æble, polkagris og æggesnaps!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Simply Chocolate Chokoladejulekalender Til To

Saboterer skænderierne om chokoladekalenderen julestemningen? Beskyt julefreden med Simply Chocolates store Chokoladekalender Til To! Hver låge indeholder naturligvis to stykker – og som bonus har kalenderen nogle ekstra låger for at forgylde nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Økologisk Myslikalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli Myslikalender forgylder morgenmaden med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage – hvad med sprød mysli med smag af chokolade, mango eller julekrydderier?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Summerbirds lille julekalender 2020

Julekalender fra Summerbird – med dansk økologisk luksus-chokolade. Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 235 g.

Finde julekalenderen hos Delikatessehuset

Tea & taste julekalender 2020

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre små smagsprøver fraTeacups udvalg. Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. Giv dig selv en dejlig julekalender eller glæd en du holder af. 

Find julekalenderen hos Teacup

Niederegger Glamour Marcipankalender

Når du tænker på julens søde sager, tænker du så på små blege nisser og grise overtrukket med mørk chokolade, snarere end karameller og barnlig mælkechokolade? Så er denne luksuriøse marcipankalender fra Niederegger som skabt til dig!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med strømper 2020

Giv fødderne lidt ekstra kærlighed og omsorg til jul. Vores julekalender med stilrene og pastelfarvede strømper kvikker trætte fødder op hver dag frem til juleaften! Indeholder 24 par strømper i størrelse 37-40.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Marmelade Julekalender 2020

Forkæl dig selv eller en du holder af med den perfekte start på dagen: luk din marmeladekalender op til morgenmaden! Kalenderen fra franske Les Confitures a l’Ancienne er fyldt med marmelade i flere gode smage, som forgylder hver decembermorgen frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Vegansk Popcorn Julekalender

Pop dig gennem december måned hele vejen frem til jul med en popcornkalender! Bag lågerne i kalenderen fra Popcorn Shed gemmer der sig seks spændende smage på lækre og veganske popcorn.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Make-up Julekalender 2020

Sæt liv i decembermørket med make-up i glade og julede farver! Vores Make-up Julekalender indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, som får julestressen til at forsvinde og lader dig nusse om dig selv hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Her får du en fantastisk julekalender til dig der elsker veganske syrlige vingummier. I Julekalenderen fra Candy Kittens, finder du 24 små lyserøde kasser med 24 låger, hvor der i hver lille lyserød kasse findes 1 lækkert vingummi kattehoved. Du finder forskellige lækre frugtige smagsvarianter så du kan få prøvet alle de forskellige slags de har. Alle vingummierne er veganske, så alle kan være så heldige ta få en smagsprøve.

Find julekalenderen hos Noru

Popcorn julekalender

I denne popcorn-julekalender gemmer der sig en pose med dit yndlingsslik bag hver låge. Man kan vist godt sige, at nedtællingen til juleaften bliver bedre end nogensinde! Hvad mener du om popcorn som Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder eller måske klassisk Butterscotch med karamel og havssalt? Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalendere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Summerbirds Julekalender Classic 2020

Julekalender fra Summerbird – med dansk økologisk luksus-chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele, hvis man er sådan en type. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 470 g.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Keep Calma Llama Spa-Julekalender

Skip julestressen og dramaet – her er julekalenderen med badebomber og sæber, som får dig til at geare ned! At slappe af er ganske enkelt no prob-lama, når du åbner lågerne i den søde kalender Keep Calma Llama!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender (til 2 personer) Wally & Whiz vingummi 2020

Dansk julekalender (til 2) fyldt med gourmet vingummi og lakrids (+2 smagsprøver). Særligt for denne kobber-kalender er, at hver skuffe indeholder hele 2 flowpacks, hvilket gør den særdeles dele-venlig. Oplagt til par. Den smukke reol, der folder sig ud, er nemlig fyldt med små dekorative skuffer, hvori der gemmer sig 12 forskellige slags Flowpacks. Du bliver ført igennem hele universet af lækre, bløde gourmet vingummier og lakridser- og så får du også lov at smage på Wally & Whiz’ 2 julevarianter med henholdsvis Lime m. Figen og Kvæde m. Clementiner.

Simon Coll julekalender 2020
En dejlig chokoladejulekalender, hvor du bag hver af de 24 låger finder en skøn kvalitets-mælkechokolade formet som små figurer. En julekalender som vil glæde til både børn og voksne i december måned.
 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Pakkekalender til hende

Forkæl din kæreste, kone, kollega eller en anden du holder af, med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Se det pakkekalenderens indhold her på Pakkekalender.dk

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Gen julestressen væk og tag julebad hele december! Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender Neglelak 2020

Kurer juleuroen i maven ved at male neglene i en ny farve hver dag frem til jul. Julekalenderen med Neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Almuegaardens Bolche Julekalender

Her får du den hyggeligste julekalender hvor du ikke kun får gode smagsoplevelser fra bolcherne der gemmer sig bag de 24 låger, men hver dag får du også en sød lille historie om bolchets tidsrejse. En julekalender der både designmæssigt, smagsmæssigt og historiemæssigt giver ne oplevelse for hele familien. Du finder minimum 4 bolcher bag hver låge – så du kan rigtig kan dele den.

Find julekalenderen hos Noru

English Tea Shop Grøn Te Julekalender

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop. Alt teen er dyrket på kontrollerede marker, er økologiske og produceret på et grundlag om kærlighed til vores jord og en høj kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2020

Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade. Så er du til ultimativ chokolade-forkælelse, så er du landet det helt rigtige sted. Som kalenderen afbilleder, møder du de forskellige chokolader i sortimentet. Farverne angiver hvilken chokolade det er, på samme måde som i chokoladens originale design.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade voksen julekalender 2020

Denne kalender indeholder 24 stykker dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender. Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger. Anker Chokolade bruger nemlig ikke kun nougat, karamel, marcipan og vanilje – men også ingredienser, som man ikke så ofte ser i chokolade-fremstillingen. Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl sort julekalender 2020

Flot sort julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen indeholder et stykke fyldt chokolade bag hver låge, i mange forskellige smagsvarianter. Der er både hvid-, mørk- og lys chokolade i. Af fyld i de forskellige chokolader er blandt andet mint, nougat, karamel, café latte, orange og lakrids.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl juletræ julekalender 2020

En jule-æske som kan fungere både som dessert æske og som julekalender. Æsken kan nemlig lukkes op som to døre, og indeni gemmer der sig 24 unikke fyldte chokolader. Chokoladerne er ikke nummereret, så der er frit valg på alle hylder, hvis man vælger at anvende den som julekalender.

Find den hos Kundetbedste.com

Magasin chokolade julekalender 2020

Flot og klassisk design, som vi kender det hos Magasin Chokolade – i år i en  lyserød udgave. Kalenderen kommer i en fin æske, med et motiv af snefnug udenpå. Bag lågerne gemmer der sig klassiske dessertchokolader og trøfler, som er lavet efter alle kunstens regler – heriblandt marcipanstykker.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl – Julekalender med fyldt mørk chokolade

Xocolatls’ “lille” julekalender med fyldt chokolade. Kalenderen foldes ud, og bag hver låge finder du et stykke fyldt mørk chokolade. Der er to forskellige smagsvarianter: en med mint og en med saltkaramel.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender 2020

Bag hver låge i kalenderen gemmer der sig små carréer af chokolade. Det er små individuelt indpakkede stykker chokolade på 5g hver. Julekalenderen her byder på både mørk- og mælkechokolade. Prøv eksempelvis bestselleren Guanaja 70%. Derudover indeholder kalenderen også Jivara (mælkechokolade) og Manjari (mørk).

Find den hos Kundetbedste.com

Sv. Michelsen julekalender 2020

Find Sv. Michelsens klassiske, fairtrade dessertchokolader i 2020 julekalenderen. Der er mange forskellige smage gemt i julekalenderen, de traditionelle stykker med marcipan – men også moderne dessertchokolader med passionsfrugt. Sv. Michelsen laver håndlavet chokolade baseret på fairtrade kakaobønner.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender med fyldte chokolader 2020

Denne flotte julekalender fra Xocolatl indeholder 210g fyldte chokolader – 1 stk bag hver låge. I et flot mørkeblåt julemotiv. En smuk julekalender, som er enkelt men dekorativt pyntet med snefnug.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,

Xocolatls dele julekalender 2020

Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Dette kan være alt fra Xocolatls fyldte chokolader, over dragéer og stykker af chokolade. Herudover er der et lille juleeventyr med. Del kalenderen med en du holder af – eller bliv dobbelt så forkælet i december. 

Find den hos Kundetbedste.com

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

 

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Orion Erotisk Julekalender

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! December bliver årets hedeste måned med denne erotiske Julekalender, som indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham. I de 24 låger gemmer der sig massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 2300 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med julekalendere til kvinder 2020 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020

SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne

 

Indlægget Julekalendere til kvinder 2020 indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

8 Responses

 1. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2020 […]

 2. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 3. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til hende 2020 […]

 4. 10/20/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 5. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 6. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 7. 11/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 8. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

error: Content is protected !!