Gaveide: Handsker til kvinder

handsker til kvinder, damehandsker i skind, handsker til dame, klassisk gaveide til kvinder, sorte skindhandsker, klassiske handsker i skind, gaucho skindhandsker gaucho handsker skindhandsker til kvinder handsker til damer damehandsker skind julegaveinspiration 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

“Det er en kold tid som vi lever i, alle går rund og fryser…”  De fleste af os kender nok den gamle Kim Larsen sang.

Handsker til kvinder en en klassisk gaveide. Et par lækre handsker kan for mange føles som  en dyr ting at gå ud og ofre på sig selv. 

Vinteren er som oftest lig med mørke, kulde og frost. Når først kulden har sat ind pakker vi alle sammen os godt ind i store tykke jakker, støvler og varme halstørklæder. En ting der dertil også hører er nogle varme handsker og helst i skind med noget varmt foer. 

Når det er koldt og kulden virkelig bider sig fast, så er der ikke noget bedre end et par gode varme handsker med et godt og lunt foér indvendig. Fordelen ved at købe et par lækre handsker i skind er at man får nogle handsker man kan få glæde af nogle år fremover, holdbarheden afhænger selvfølgelig af hvordan og hvor ofte de bruges.

Handsker er da også en oplagt gaveide, som vi selv kunne finde på at give i gave.

 

Stribbede strikluffer fra Gaucho

Gaucho strikkede luffer. Varme og lækre uldluffer med striber og blødt for. Sort og koksgrå. 85% lammeuld/ 15% nylon. Linning: 80% akryl/ 20% polyester.

Find dem hos Superlove

Sorte Gaucho luffer i blød ruskind.

Klassisk luffe der kan bruges år efter år. Ribkanten holder luffen tæt, så der ikke komme kulde ind.
Lufferne har Thinsulate fyld, der både lader huden ånde og holder på varmen.

Find dem hos Superlove

Gaucho skindluffer til kvinder

Lækker skindluffe af blødt lammeskind med varmt for. Lufferne er vindtætte, vandafvisende og åndbare. Desuden er det specielle polyesterfyld lige så varmt som dun men tørrer hurtigere.

Find dem hos Superlove

Markberg skindhandsker til kvinder

Lækre Helly handsker fra Markberg, som er både praktiske og moderigtige. De er i læder, men overtrukket med strik, som kan tages både over fingrende eller op af håndleddet, alt efter hvor du ønsker varmen. Derudover har handskerne touch-funktion og kan derfor bruges på en touch-telefon.

Find dem hos Bahne

Brune handsker i skind

Lækre bløde handsker, perfekte til vinterens kolde dage. Skindhandske i lammeskind med strikket uld-for i flot kontrast farve, kastanje. 

Find dem hos Superlove

Gaucho kørehandsker til kvinder

Cool og lækre Gaucho handsker i et kørehandske-design med åbninger til knoer og håndryg.
Handskerne er lavet i blødt, sort lammeskind.

Find dem hos Superlove

Røde skindhandsker

Står der røde skindhandsker på ønskesedlen? Så er disse lige sagen. Fine Gaucho handsker i blødt, rødt lammeskind med strikket uld-for.

Find dem hos Superlove

Sorte handsker til kvinder

Lækre, Gaucho handsker med overflader på både over- og underside i blødt, sort ruskind samt ribkanter i dobbelt lag. Gavemidtageren vil holde varmen, da Gaucho handskerne har Thinsulate fyld, der både lader huden ånde og holder på varmen.

Find dem hos Superlove

Sort skindhandsker med uld-for

Gaucho handsker i sort lammeskind med strikket uld-for. Der er detaljer i skind mellem fingrene. En lækker varm handske til gavemodtageren der altid fryser om fingrene.

Find dem hos Superlove

Klassiske feminine skindhandsker

Klassiske Gaucho handsker i sort, blødt lammeskind med lækkert strikket uld-for, så de fingre holdes varme. En lækker gaveide der kan bruges år efter år.

Find dem hos Superlove

Randers Handsker – klassisk damehandske

Elegant damehandske i 100% lammeskind uden sygninger på front fra Randers Handsker. Med det klassiske look og det stilrene design, får du en handske som aldrig går af mode.

Find dem hos Bahne

Alle de viste modeller findes i forskellige størrelser.

LÆS OGSÅ: Hjemmesko til damer

LÆS OGSÅ: Toilettaske til hende

LÆS OGSÅ: Nøglesnore til kvinder

Indlægget Gaveide til hende: Handsker til kvinder indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

Artiklen er inspireret af www.taskeholic.dk

 

 
 
 
 
 

2 Responses

  1. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Gaucho skindhandsker til hende […]

  2. 12/03/2020

    […] SE OGSÅ: Handsker til kvinder […]

error: Content is protected !!