Toilettaske til hende

reisenthel toilettaske til hende toilettaske til kvinder feminim toilettaske dame toilettaske praktisk toilettaske toilettaske til ophæng toilettaske der kan hænge

Reisenthel toilettaske til hende

Reisenthel toilettaske til hende findes i en normal og en XL størrelse (4 liter) og i rigtige mange print og farver. Gældende for begge størrelser er at de er yderst bekvemt på lange ture.1 stort hovedrum i net materiale med 4 ekstra lommer, ekstra netlomme med lynlås på forsiden.3 lynlåse på lommen. En smart detalje er at der findes en krog til ophæng, så toilettasken ikke nødvendigvis skal stå på kanten af vasken, hvor den kan blive våd og falde ned. Reisenthel toilettaske er lavet af polyester der gør den vandafvisende og yderst holdbar. Kan nemt tørres over med en fugtig klud.

Find Reisenthel toilettaskerne hos Dubuy

gillian jones toilettaske feminim toilettaske toilettaske til kvinder

Gillian Jones – luksus toilettaske

Luksus udgaven af dame toilettasken. Den store og rummelige taske er sammensat af 3 særskilte rum – ét stort rum med lynlås og på hver side er der endnu et stort rum som lukkes med trykknap. Toilettasken kan lynes langt ned i begge ender, så det er nemt at få fat i tingene i tasken. Gillian Jones luksus toilettaske måler ca. 29 x 22 x 12 cm.

Find luksus toilettaske til hende hos Fenomen

 

toilettaske til ophæng toilettaske der kan hænge feminim toilettaske gillian jones

Gillian Jones toilettaske med ophæng

Super lækker og anvendelig toilettaske fra Gillian Jones i læder look i sort og hvid. Toilettasken er super rummelig og der er plads til alt det man har brug for. I toilettasken er der 3 mindre rum med lynlås til mindre ting, 3 rum uden lukning til f.eks. shampoo, balsam eller en børste. Derudover er der et stort rum, hvor der er plads til alt det som du normalvis har i din toilettaske. Den lækre toilettaske har en smart effekt, da der er en krog i toppen af tasken, så den kan hænges hvor man ønsker, og dermed har let tilgang til alt dens indhold. Når tasken er lukket er der også en lille hank, så den er let at transportere. Med til toilettasken medfølger der også en lille gennemsigtig makeuptaske. Gillian Jones toilettaske med ophæng måler ca. 25 x 10 x 20 cm.

Find Gillian Jones toilettaske med ophæng hos Fenomen

 

Meraki cube toilettaske til kvinder toilettaske til hende

Meraki Cube – luksus toilettaske

Luksus udgaven af dame toilettasken. Meraki Cube er en fin og praktisk toilettaske. Den smukke Cube toilettaske har plads til alle dine yndlings plejeprodukter og kosmetik. Brug toilettasken til at have med på ferier og rejser eller brug den som make-up pung på badeværelset, hvor den både vil være dekorativ og funktionel.Meraki toilettaske til hende måler ca. 22 x 10 x 13 cm.

Find Meraki Cube toilettaske til hende hos Living Shop

 

Meraki sences toilettaske grå toilettaske til hende toilettaske til kvinde toilettaske meraki sences

Meraki Sences toilettaske til hende

Praktisk og flot toilettaske i lækkert design. Den fine Sences toilettaske er perfekt til opbevaring af toiletsager som plejeprodukter, tandbørste og make-up. Tag toilettasken med på farten eller rejsen eller brug den som opbevaring på badeværelset. Meraki Sences toilettaske til hende måler ca. 32 x 28 x 11 cm.

Find Meraki Sences toilettaske til hende hos Living Shop

dametoilettaske gillian jones sæt grå sort toilettaske til kvinder toilettaske til hende gave til mormor gave til farmor gaveinspiration

Gillian Jones toilettaske sæt

Super lækker og anvendelig toilettaskesæt fra Gillian Jones i grå sort design. Toilettaske fra Gillian Jones i grå stof med Gillian Jones logoet i stoffet. I sættet får du 3 tasker som matcher. Du får en stor firkantet toilettaske – samt en klar kosmetikpung og en mindre pung i grå stof magen til den store. Et godt sæt med plads til de mest nødvendige toiletartikler.  Gillian Jones toilettaske sæt. Den største måler ca. 15 x 25 x 18 cm.

Find Gillian Jones toilettaske sæt hos Fenomen

Se flere toilettasker og beautybokse fra Gillian Jones her

 

toilettaske til hende toilettaske fra day home toilettaske til kvinder toilettske i burdoux blå toilettaske gråblå toilettaske day home

Day home toilettaske til hende

Fløjlsblød, støvet grøn toilettaske fra DAY i bomuldsvelour. Toilettasken måler 25 x 30 cm har en praktisk lynlås. Day Home kan bruges so, toilettaske til kosmetik, shampoo, cremer, hårbørste mv. Den har en god størrelse til at have stående på badeværelset eller til at have med på weekendturen – Med en Day home toilettaske kan man altid have sit skønhedsgrej og plejeprodukter med sig. En oplagt og klassisk gave til hende. 

Day Home toilettaske til hende findes hos Imerco

 

 

LÆS OGSÅ: Toilettasker til herrer

LÆS OGSÅ: Toilettasker i skind

LÆS OGSÅ: Børnetoilettasker

 

 

Indlægget Toilettaske til hende indeholder affiliatelinks

 

 
 
 
 
 

 

error: Content is protected !!