Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende

nattøj til damer damepyjamas natskjorte til kvinder julegaveinspiration 2021, nattøj til kvinder, pyjamas til kvinder, pyjamas til damer, feminint nattøj, lækkert nattøj til hende, gave til kone, gave til kæreste, gave til mor, gave til hende der har alt
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et sæt nattøj til damer er en god gave der altid falder i god jord. En pyjamas eller et sæt lækkert nattøj kan man ikke få for mange af og derfor er det ikke en gave der byttes, bare fordi gavemodtager har et sæt i forvejen.

Der er intet bedre end at iføre sig et sæt lækkert nattøj på en mørk og kold vinteraften. En pyjamas må gerne være pæn så den også kan bæres ved weekend morgenbordet eller ud til postkassen. Den skal også være yderst behagelig at have på og sove i. Det er en balance at finde noget der både er pænt og meget behagelig.

Når du vælger en pyjamas til hende, skal du være opmærksom på om det vil klæde gavemodtager med ensfarvet eller striber/tern i overdelen. Det er ikke alle der kan bære en overdel hvor der sker for meget. Du skal også være opmærksom på om hun er til en blusemodel med v-hals/rund hals eller om det er bedre med den klassiske pyjamas med skorte med krave og knapper fortil.

Vi har fundet nogle rigtig gode bud på dame pyjamas / nattøj til hende i lækker kvalitet og i det prisleje vi selv synes er rimeligt for et lækkert sæt. Vi har fundet forskellige modeller, så der både er klassiske og moderne sæt at vælge i mellem.

Blå pyjamas til kvinder

Fantastisk flot pyjamas dame skjorte & bukser sæt. Sættet er lavet af blød bomuld som gør den helt perfekt til dit hjemmet outfit. Skjorten har en side lomme foran og bukserne har 2 side lommer. Bukserne er udstyret med talje snørebånds bælte. Sættet findes både i gråt og blåt. 

Find nattøjet hos Cherries

Triumph velour nattøj til kvinder

Dette lækre pyjamassæt fra Triumphs Lounge-Me Cosy-serie er et musthave i enhver garderobe og fremstillet i et lækkert nicki-stof. Det ultimative sæt når der skal slappes af hjemme.

Find sættet hos Magasin

Triumph ternet nattøj til kvinder

Lækkert ternet nattøj til kvinder. Nattøj i miljøvenligt fremstillet økologisk bomuld, produceret iht. Oeko-Tex® Standard 100. Sættet består af skjorte og bukser.

Find sættet hos Magasin

Lexington pyjamas til kvinder

Lækkert pyjamas sæt til kvinder, perfekt til de kolde vinternætter. Denne pyjamas har en lækker pasform, som gør det ekstra behageligt at have på.

Find sættet hos Magasin

Becksöndergaard nattøj til kvinder

Sejt nattøj fra Becksöndergaard med dyreprint. Materialet er lavet af 100% økologisk bomuld og er super behageligt så du får lyst til at gå med det hele dagen.

Find sættet hos Magasin

Lexington pyjamas sæt til kvinder

Lækkert pyjamassæt med gummiknapper og en brystlomme med den klassiske Lexington-flaglabel. Underdelen har en dejlig behagelig pasform med elastik i taljen og bindebånd. Sættet består af både bukser og skjorter. 

Find sættet hos Magasin

Ara nattøj til kvinder

Lækker Ara blonder 3/4 ærmer t-shirt top & 3/4 bukser med blonder ved buksekanten. T-shirt’en har blonder på toppen af forsiden på skulderne og langs ærmerne. Bukserne er slimfit og har en elastisk talje. Lavet af 92% viskose, 5% spandex og 2% ployster. Bukser og t-shirt medfølger. Fås i sort, rød, hvid eller navyblå. 

Find det hos DKaren

Lækkert satin nattøj

Vanvittig smuk Caroline kort blonder camisole top med matchende lange bukser. Den lækre camisole top er designet med smuk blomstret blonder på brystet. Toppen har justerbare spaghetti skulderstropper. Bukserne har indbygget elastisk om hofter, som gør dem behagelige at have på. Dette sæt er lavet 95% satin og 5% spandex. Både blonder camisole top og bukser medfølger. Sættet findes i hvid, beige, sort, rød og navyblå.

Find det hos DKaren

Feminint nattøj

Behagelig Manuela blomstret blonder t-shirt med mesh ærmer & 3/4 bukser med mesh ved fødderne. T-shirten har et løst fit som gør den behagelig til hygge med vennerne. Bukserne er udstyret med elastisk talje for mere komfort. Vælg mellem 11 farver!

Find det hos DKaren

Viskose nattøj

Lækker viskose Loretta bluse med 3/4 ærmer & lange bukser sæt. Blusen har blomstret blonder på brystet og kun 3/4 ærmer for mere feminine look. Bukserne har elastisk talje og elastik ved anklerne og har også forlommer. Bukser & bluse medfølger. Vælg mellem sort, hvid, rød eller navyblå.  

Find det hos DKaren

 

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til ham

 

Indlægget Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende, indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. 10/12/2018

  […] Se også: Nattøj til hende […]

 2. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til dame […]

 3. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til kvinder  […]

 4. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til dame […]

error: Content is protected !!