Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende

nattøj til damer damepyjamas natskjorte til kvinder julegaveinspiration 2020, nattøj til kvinder, pyjamas til kvinder, pyjamas til damer, feminint nattøj, lækkert nattøj til hende, gave til kone, gave til kæreste, gave til mor, gave til hende der har alt
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et sæt nattøj til damer er en god gave der altid falder i god jord. En pyjamas eller et sæt lækkert nattøj kan man ikke få for mange af og derfor er det ikke en gave der byttes, bare fordi gavemodtager har et sæt i forvejen.

Der er intet bedre end at iføre sig et sæt lækkert nattøj på en mørk og kold vinteraften. En pyjamas må gerne være pæn så den også kan bæres ved weekend morgenbordet eller ud til postkassen. Den skal også være yderst behagelig at have på og sove i. Det er en balance at finde noget der både er pænt og meget behagelig.

Når du vælger en pyjamas til hende, skal du være opmærksom på om det vil klæde gavemodtager med ensfarvet eller striber/tern i overdelen. Det er ikke alle der kan bære en overdel hvor der sker for meget. Du skal også være opmærksom på om hun er til en blusemodel med v-hals/rund hals eller om det er bedre med den klassiske pyjamas med skorte med krave og knapper fortil.

Vi har fundet nogle rigtig gode bud på dame pyjamas / nattøj til hende i lækker kvalitet og i det prisleje vi selv synes er rimeligt for et lækkert sæt. Vi har fundet forskellige modeller, så der både er klassiske og moderne sæt at vælge i mellem.

Tommy Hilfiger nattøj

Super fin pyjamas sæt fra Tommy Hilfiger. Sættet består af en bluse med lange ærmer og printet logo foran samt et par lange bukser med logo elastik i taljen. 95% bomuld, 5% elastan.

Find det hos Netlingeri

Lady Avenue pyjamas

Smuk ternet pyjamas fra Lady Avenue. Toppen har knapper og lange ærmer. 100% bomuld. Lækker pyjamas både til sove i og til at hygge rundt i derhjemme.

Find den hos Netlingeri

Calvin Klein kort nattøj

Super lækker Calvin Klein sæt. T-shirten er med korte ærmer og logo foran. Shortsene er med elastik i taljen. 96% Cotton, 4% Elastane.

Find det hos Netlingeri

Ara nattøj til kvinder

Lækker Ara blonder 3/4 ærmer t-shirt top & 3/4 bukser med blonder ved buksekanten. T-shirt’en har blonder på toppen af forsiden på skulderne og langs ærmerne. Bukserne er slimfit og har en elastisk talje. Lavet af 92% viskose, 5% spandex og 2% ployster. Bukser og t-shirt medfølger. Fås i sort, rød, hvid eller navyblå. 

Find det hos DKaren

Lækkert satin nattøj

Vanvittig smuk Caroline kort blonder camisole top med matchende lange bukser. Den lækre camisole top er designet med smuk blomstret blonder på brystet. Toppen har justerbare spaghetti skulderstropper. Bukserne har indbygget elastisk om hofter, som gør dem behagelige at have på. Dette sæt er lavet 95% satin og 5% spandex. Både blonder camisole top og bukser medfølger. Sættet findes i hvid, beige, sort, rød og navyblå.

Find det hos DKaren

Feminint nattøj

Behagelig Manuela blomstret blonder t-shirt med mesh ærmer & 3/4 bukser med mesh ved fødderne. T-shirten har et løst fit som gør den behagelig til hygge med vennerne. Bukserne er udstyret med elastisk talje for mere komfort. Vælg mellem 11 farver!

Find det hos DKaren

Viskose nattøj

Lækker viskose Loretta bluse med 3/4 ærmer & lange bukser sæt. Blusen har blomstret blonder på brystet og kun 3/4 ærmer for mere feminine look. Bukserne har elastisk talje og elastik ved anklerne og har også forlommer. Bukser & bluse medfølger. Vælg mellem sort, hvid, rød eller navyblå.  

Find det hos DKaren

 

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til ham

 

Indlægget Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende, indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. 10/12/2018

  […] Se også: Nattøj til hende […]

 2. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til dame […]

 3. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til kvinder  […]

 4. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til dame […]

error: Content is protected !!