10+ gaveideer til Oldemor

gave til oldemor gavetips oldemor gaveideer oldemor gavet il 80 årige gave til 90 årig gave fra oldebørn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Leder du efter den perfekte gave til oldebørnenes Oldemor? Find gode ideer og inspiration til gave til Oldemor, der har alt – eller i hvert fald ikke mangler noget. En gave til Oldefar, skal ramme lige i hjertet på hende og som gør hun sender sine oldebørn en kærlig tanke. Samtidig er Oldemor muligvis begrænset i kræft af hendes alder.

Hos Alletiders Gave har vi samlet de bedste ideer til en god gave til Oldemor.

Uanset anledning, kan det være svært at finde finde den perfekte gave til Oldemor. Hun ønsker sig sikkert ikke rigtig noget, hun har ikke brug for noget særligt og så har Oldemor jo alt. Derfor ender gaven ofte med en klassisk gavekurv og lidt godt til ganen. Det er selvfølgelig også en fin gave til Oldemor, men hvis du er på jagt efter en personlig gave til oldemor, eller gaveinspiration til den perfekte gave til Oldemor, så læs med her.

Hvad er en god gave til Oldemor?

Det bedste råd til dig der er på jagt efter gave til Oldemor der har alt, er at tage udgangspunkt i en af disse 4 gavekategorier:

 • En personlig gave til Oldemor
 • En gave med udgangspunkt i Oldemor
 • En forkælelsesgave til Oldemor
 • En oplevelsen for Oldemor – eller sammen med Oldemor

 

En personlig gave til Oldemor 

Gavekategorien “En personlig gave til Oldemor” er en helt særlig gave, hvori der er lagt tid, energi og kærlighed. Gaven kan ikke købes i den lokale Imerco, netop fordi den er personlig. En personlig gave til Oldemor kan være en gave

 • med indgravering med navn eller en personlig hilsen.
 • en hjemmelavet gave. Oldebørnenes kreationer er ofte de gaver der bringer størst lykke.
 • et minde om fællesskabet. Med udgangspunkt i en fælles oplevelse eller Oldemors familie, kan et minde skabe en unik gave.
  • Det kunne være et indrammet billede fra en fælles oplevelse.

 

En gave med udgangspunkt i Oldemor

Gavekategorien “en gave med udgangspunkt i Oldemor” er at kigge på den skønne Oldemor. Der skal kigges efter den perfekte gave til Oldemor, med hende i tankerne. Du bør faktisk ikke lede på nettet for at finde inspiration til denne type gave til Oldemor. Kig på hende og hvad hun synes om og interesserer sig for. Hvilken hobby har hun? Er hun altid i gang i køkkenet eller ved højtaleren med en god lydbog?  Eller i lænestolen fordybet i en dokumentar eller radioudsendelse? Hvem er hun? Mind dig selv om hvem hun er (udover Oldemor) og giv hende en lækker gave indenfor hendes hobby eller passion. 

Alle hobby og interesser er dyre og det lækreste udstyr, køber man bare ikke til sig selv – dem skal man have i gave!

En god gave til Oldemor skal selvfølgelig også være indenfor hendes muligheder. Oldemor skal ikke på byvanding i en større dansk by, hvis hun er dårligt gående. Så husk at have Oldermors alder i betragtning, når gaven vælges. En gave til Oldemor kunne også være hjælp til hverdagen, hvis skavanker er begyndt at påvirke hverdagen. Har Oldemor brug for hjælp, kan hjælpen være at I kommer og hjælper med forskellige projekter, som hun ikke kan overskue selv, men som vil gøre hende glad at få ordnet. Disse hjælpedage er også gode minder! Det er også muligt at gove en gave som selv-hjælp. F.eks. hjælpemidler i form af en lænestol der er høj og dermed nem at komme op af og ned i. Eller en badestol eller en stol. 

 

En forkælelsesgave til Oldemor

En forfælelsesgave til Oldemor er en hyggegave, en gave der oser af forkælelse og kærlighed. Forkælelsesgaven til Oldemor,  er en klassisk gave. Gaven der får Oldemor til at tænke på Jer som gavegiver, hver eneste gang hun bruger gaven. Eksempler på forkælelsesgaver til Oldemor er en lækker badekåbe, varme hjemmesko eller en lækker termokande

 

En oplevelse for Oldemor eller sammen med Oldemor

Vores egen Morfar sagde altid

Oplevelser er det eneste, vi tager med os gennem hele livet

Og det er så sandt! Og når man har alt materielt (eller føler man har alt), så er oplevelser – især fælles oplevelser, meget mere værd. Fælles oplevelser er derfor en oplagt som gave til Oldefar som har alt.

Gennem de seneste 10 år er udbuddet af oplevelsesgaver, eksploderet. Der findes oplevelsesgaver til enhver og til alle typer og i alle prisklasser. Så hvis du tænker at en oplevelsesgave er et kroophold, en biograftur eller et hjemmelavet arrangement – så tager du fejl.

Vi byder på nogle af de bedste oplevelsesgave idéer til Oldemor og så kan Oplevelsesgaven til Oldemor sagtens være en dag ud i det blå med familien. I vores familie har vi taget Oldemor med på hjemstavnstur. Vi kørte en tur og besøgte hendes barndomshjem, hendes skole osv. Alle steder der var sjove for hende at opleve og som var sjovt for børn, børnebørn og oldebørn at høre om. For når Oldemor stod foran den gamle skole, kunne hun fortælle om de narrestreger de lavede for mange år siden og om hvordan livet var som skolebarn dengang. 

 

10+ gaveidéer til Oldemor

Fra gaveinspiration til faktiske gaveidéer til Oldemor. Hvis du har læst ovenstående er på forhåbentlig ikke længere, helt på bar bund, i din søgning efter en gaveidé til Jeres Oldemor.

 

 

 

oldemor citat plakat gave til oldemor gavetips oldemor gaveinspiration oldemor gaveide oldemor

Oldemor plakat

En Oldemor plakat et en masse kærlighed, der kan sættes op på væggen med stolthed. Det er en kærlighedserklæring af den store slags og vi elsker idéen, da den både gør Oldemor stolt og giver oldebørn mulighed for at sætte ord på deres kærlighed. 

Find plakaten her hos Citatplakat 

 

foldbar stok gave til oldefar gaveinspiration til 80 årig

Foldbar stok  – Anbefaling!

Er Oldemor dårligt gående, men ikke afhængig af en rolator eller kørestol, så er denne foldbare stok en genial gaveidé . Vor families Oldefar har haft stor glæde af den foldbar stok, som nemt kan gemmes væk, hvis der ikke er brug for den. Klart en anbefaling herfra!

Find stokken hos Livet som Senior

 

 

morgenkåbe badekåbe gave oldemor gaveide dame gave til 80 årig

Morgenkåbe – luksus i gave til Oldemor

En god gave er én man ikke kunne finde på at købe til sig selv. Det er ofte en lækker udgave af den ting man vælger. For det er de færreste, der ofre og køber luksus til sig selv. Omvendt er den gode gave, den man bruger ofte og sender gavegiver en kærlig tanke, når den anvendes. Har Oldemor hang til formiddage i morgenkåbe, kaffe og Godmorgen Danmark? Så kunne en morgenkåbe til kvinder, være en rigtig god idé som forkælelesgave til Oldemor. En morgenkåbe eller en badekåbe til dame, må gerne være lækker og have en kvalitet, der gør at den er uændret, vask efter vask. Ovenstående udgaver er en gulvlang badekåbe fra Karmemeju, en af økologisk bomuld og en let og farverig udgave fra Essenza.

Find økologiske morgenkåber hos Love of Green eller Find det lækre udvalg af morgenkåber hos Magasin

Personlig gave til oldeforældre – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din oldemor med en personlig karikaturtegning. En gave hun vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til hende. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

 

 

trolley med hjul indkøbsvogn med hjul smartshopper gave til oldefar gave til 80 årig gave til senior

Indkøbstrolley

Det er hårdt at slæbe alle varerne hjem. Og derfor er en trolley guld værd. Denne model har kølerum og lille rum til småting. Der findes mange forskellige indkøbstrolleys til forskellige gavebudgetter. Men her er idéen i hvert fald givet videre. 

Find et stort udvalg af indkøbstrolleys hos RejseGear

 

sutsko dame hjemmesko gaveide oldemor gave oldemor varme hjemmesko til dame luksus hjemmesko dame uld hjemmesko dame

Hjemmesko som forkælelsegave til Oldemor

Hjemmesko er endnu en klassisker, blandt gaveidéer til Oldemor og andre modne kvinder. Der er noget hygge over hjemmesko. De hører sammen med morgenkåben om formiddagen og hjemmesko er et sikkert hit blandt de fleste Oldeforældre. Og hvorfor så give dem i gave? Jo for det er præcis med hjemmesko, som med morgenkåbe, nattøj, handsker og paraplyen. Man køber bare ikke luksus udgaven til sig selv. Er du træt af at Oldemor har gamle udsultede hjemmesko på? Giv hende de blødste og varmeste sutsko i gave og hun vil tænke på sit oldebarn, hver eneste dag, når hun hopper i hjemmeskoene.

Find hjemmesko til Oldemor her hos skobox

 

 

nøglering med navn på nøglering morfar nøglering farfar gave morfar gave farfar gave bedstefar

Nøglering med navn på

En nøglering med trykt “OLDEMOR” er en kærlighedsgave til Oldemor. Det er gaven til Oldemor, der er SÅ stolt over at være Oldemor. Og med nøgleringen vil hun hver dag bruge sin gave og tænke på sine oldebørn. Nøgleringen er lavet i cognacfarvet læder med nøglering og nitte i gammel messing. Skøn lille gave til Oldemor, der bruges hver dag.

Find nøgleringene hos byRavn

 

 

 

ramme til tegninger gaveide farfar gave morfar

Ramme til oldebørnenes tegninger

Er junior kreativ og har han eller hun altid den nyeste produktion af tegninger med som gave til Oldemor? Så er det oplagt at forære Oldemor en billedramme til juniors fine kretive mesterværker. Rammen kan indeholde op til 50 tegninger. Den åbnes forfra nemt – noget som oldebørn kan hjælpe med, når der skal udstilles ny kunst hos hende. 

Find billedramme til tegninger hos Coolstuff

 

 

kalender med personlige billeder kalender med billeder af børnebørn personlig kalender billede kalender gave bedstesfar

Personlig kalender med billeder af børnebørn og oldebørn

En fotokalender er en fantastisk måde at opleve året der er gået – igen. Måned for måned mindes tidligere gode stunder og skønne øjeblikke med børnebørn og oldebørn. Vi elsker disse personliggjorte gaveidéer fordi de værdiskabende på flere niveauer. Dette er en gave som oldebørn vil elske at give og som Oldemor vil nyde at have hængende. Brug et øjeblik på at finde de bedste billeder fra året der er gået og en kalender til det nye år er klar som gave til Oldemor

Find kalender med egne billeder hos Cewe 

 

 

krus med personligt billede gave til farfar kaffekop med billede af barnebarn personlig gave farfar personlig gave morfar

Krus med personlig hilsen

Morgenkaffe af krus med Oldebarnet! Oldemor vil vælge dette krus – hver eneste dag – til sin morgenkaffe. En personliggjort gave til Oldemor er unik og helt særlig. Hun vil helt sikkert sende en kærlig tanke til sit Oldebarn, hver morgen. 

Find krus med eget billede hos Cewe

 

 

mandelgave chokolade baileys chokolade mandelgave 2020

Chokoladetrøfler til Oldemor med en sød tand

Rør med Baileys chokoladetrøfler er et sikkert hit som gave til alle med hang til lidt sødt til kaffen. Baileys-chokoladen findes i to forskellige smage: Original Irish Cream, hvor fyldet har smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og en smule havsalt.

Find gaveidéen hos Coolstuff

 

badestol gave oldefar gave til senior

Badestol som gave

Vi har været inde på det med hjælp til selvhjælp til familiens ældste før. En god badestol skal være stabil og skabe sikkerhed. Den må for alt i verden ikke være vaklende og gøre Oldemor usikker på om hun falder i badet. En badestol er hjælp til hverdagen og er et af de hjælpemidler til seniorer, der giver livskvalitet i hverdagen. 

Find badestolen hos Livet som Senior

 

plaid uld tæppe gave farmor gave mormor gaveinspiration plaid 100% uld dansk plaid

Plaid til mørke vinteraftener

Forkæl oldemor med en lækker varm plaid, gerne i uld. En varm hilsen fra oldebørnene til Oldemor.

Find lækre plaider hos Magasin eller Find det lækre udvalg af plaider hos Bahne

 

luksus sengetøj voksen sengtøj kvalitetssengetøj som gave oldemor

Kvalitetssengetøj som gave til Oldemor

Gode gaver er gaver som man også selv kunne bruge. Gaver der oser af luksus værdsættes på en helt anden måde en ting man selv kunne købe til sig selv. Det med luksus er at man sjældent køber det til sig selv. Det skal man have i gave. Kunne Oldemor finde på at forkæle sig selv med luksus sengetøj? Nej vel! Og derfor er det en oplagt gave til hende. 

Find det lækreste sengetøj her hos Bahne

Find et stort udvalg af sengetøj hos Coop

 

 

skindhandsker gave til oldemor

Varme skindhandsker til Oldemor

Hænder og  fødder bliver meget nemt kolde, når det er koldt udenfor og hvis blomomløbet ikke er som dengang man var 18 år. Derfor er det vigtig at holde hænder og fødder varme på kolde vinterdage. Vi anbefaler derfor lækre skindhandsker med foer som gaveidé til Oldemor. 

Find et stort udvalg af skindhandsker hos SuperLove

 

 

eringdringsbog oldemor gave Oldemor fortæl nu

Erindringsbog til Oldemor

Denne bog i udfyldt tilstand, vil blive guld værd for hele familien. Og processen med at udfylde den er en tur tilbage til barndom og ungdom for Oldemor. Med spørgsmål som “hvordan mødte du Oldefar” i bogen, får Oldemor hjælp til at udfylde sine erindinger – erindringer som er fantastiske at læse for de yngste generationer af femilien. Vi elsker konceptet på Alletidersgave redaktionen.

Find erindringsbogen hos Saxo

 

 

automatisk sæbedispenser med sensor gave til oldemor

Sæbedispensor med sensor

Automatisk sæbedispensor. Dette er en oplagt gave til alle voksne! Især i disse tider. Vi har selv givet en til tipoldemor, der har hjemmehjælp og dermed mange mennesker der kommer i hendes hjem. 

Find den automatiske sæbedispensor hos Coolstuff

 

Fandt du inspiration til god gave til Oldemor?

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til kvinder 

LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder

LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Bedstemor

LÆS OGSÅ: Gave til Oldefar

 

Indlægget 10+ gaveideer til Oldemor indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

 

 

 

 

 

2 Responses

 1. 11/10/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til Oldemor […]

 2. 11/25/2020

  […] SE OGSÅ: Gave til oldemor […]

error: Content is protected !!