Julekalender med te 2022

julekalender med te 2022, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2022, te pakkekalender 2022, te adventskalender 2022, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2022, julekalnder med te 2022, pakkekalender med te 2022, adventskalender med te 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2022.

En julekalender med te 2022 er en oplagt gave til en du holder af eller ekstra forkælelse til dig selv i julemåneden.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

NABO – Te Julekalender 2022

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender fra NABO. Økologisk te julekalender med 24 forskellige slags spændende tevariationer.  Årets smage er en god blanding af både sort te, hvid te, grøn te, rooibos og urtete.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Kusmi Tea Julekalender økologisk

En overraskelse venter bag hvert vindue i din adventskalender: teposer med sorte, hvide og grønne teer med blomsteragtige, frugtagtige eller krydrede noter; ikoniske blandinger præsenteret sammen med de seneste produkter fra Kusmi Tea, såsom hvide bær og agurk-mynte grøn te. Der er endda to smukke, eksklusive miniaturedåser med løs te parret med must-have tilbehør.

Find julekalenderen hos Ren velværeshop

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

ed Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Med24

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

 økologisk te julekalender 2022 øko te pakkekalender julekalender til hende julekalender til te-drikker

Økologisk te julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

 

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere. Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

julekalender grøn the julekalender grøn te pakkekalender 2022 med te

English TeaShop – Julekalender med grøn te

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop, fordelt bag 25 låger, så december måned bliver en grøn te måned. 

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen

English Tea Shop Advent Calender Chest 2022

Med julekalenderen Chest fra English Tea Shop får man 25 te pyramider af den bedste, økologiske te med forskellige julesmage. Alle pyramideposer er plantebaseret, og både emballage og pyramideposer er 100% komposterbar.

Find den hos Med24

NUTE Julekalender 2022

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find den hos Kun det bedste

English Tea Shop Advent Calender Pyramider 2022

Forsød din juletid, med den fineste vægkalender fra English Tea Shop.  Julekalenderen består af 25 pyramider af den lækreste, økologiske te med forskellige smagsvarianter.

Find den hos Med24

 

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Te julekalender 2022

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

Adventskalender med te 2022

Forkæl te elskeren med 4 skønne te-overraskelser hver søndag i advent. Lækker adventskalender til teelskeren fra Teacup, der har udvalgt nogle af deres bedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen.

Find adventskalender med te hos Teacup

Gourmet adventskalender 2022

Lækker adventskalender med te, kaffe, konfekture og delikatesser. Her får modtageren eller du en pakke til hver søndag i advent med lækkerier til at forsøde hverdagen.

Find adventskalenderen hos Teacup

 

Listen med te julekalender 2022 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender

SE OGSÅ: Julekalender til bedsteforældre

SE OGSÅ: Julekalender med kaffe

SE OGSÅ: Julekalender med makeup

 

Indlægget Julekalender med te 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

3 Responses

  1. 10/02/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2019 […]

  2. 09/24/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

  3. 09/26/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

error: Content is protected !!