Julekalender med te 2023

julekalender med te 2023, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2023, te pakkekalender 2023, te adventskalender 2023, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2023, julekalnder med te 2023, pakkekalender med te 2023, adventskalender med te 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2023.

En julekalender med te 2023 er en oplagt gave til en du holder af eller ekstra forkælelse til dig selv i julemåneden.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

Chokolade julekalender Te – Lauenstein

Denne chokoladejulekalender fra tyske Lauenstein er fyldt med hvid chokolade og mælkechokolade tilsmagt med forskellige tesmage.

Find den hos Coolstuff

 

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

Med Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Ren velværeshop

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med te. Julekalenderen kan sagtens nydes sammen med resten af familien. Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse.

Find den hos Coolstuff

 økologisk te julekalender 2022 øko te pakkekalender julekalender til hende julekalender til te-drikker

Økologisk te julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

 

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere. Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

julekalender grøn the julekalender grøn te pakkekalender 2022 med te

English TeaShop – Julekalender med grøn te

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop, fordelt bag 25 låger, så december måned bliver en grøn te måned. 

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen eller Find den hos Coolstuff

English Tea Shop Advent Calender

Forsød din juletid, med den fineste vægkalender fra English Tea Shop.  Julekalenderen består af 25 pyramider af den lækreste, økologiske te med forskellige smagsvarianter.

Find den her hos Ren Velværeshop

Magasin julekalender med te 2023

Forkæl en du holder af med denne skønne julekalender med 24 tebreve, så der hver dag venter en lækker forkælelse.

Find den hos Magasin

English Tea Shop Triangle Tejulekalender

Gør julen meget hyggeligere med denne julekalender. De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Pukka Julekalender Ø m. 24 tebreve

Smuk Pukka te julekalender, med en økologisk, velsmagende te til hver dag i december. Indholder 1 brev af hver af følgende teer.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Te julekalender – English Tea Shop

Denne julekalender indeholder 25 økologiske teer i teposer. Kalenderen indeholder i alt 25 teposer i 13 forskellige smagsvarianter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med te julekalender 2023 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender

SE OGSÅ: Julekalender til bedsteforældre

SE OGSÅ: Julekalender med kaffe

SE OGSÅ: Julekalender med makeup

 

Indlægget Julekalender med te 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

3 Responses

  1. 10/02/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2019 […]

  2. 09/24/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

  3. 09/26/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

error: Content is protected !!