Julekalendere til bedsteforældre 2021

julekalendere til bedsteforældre, pakkekalender til bedsteforældre, julekalender til mormor 2021, pakkekalender til mormor 2021, julekalender til farmor 2021, pakkekalender til farmor 2021, julekalender til morfar 2021, pakkekalender til morfar 2021, julekalender til farfar 2021, pakkekalender til farfar 2021, julekalender til ham 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til kvinder 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalendere 2021, julekalender med chokolade 2021, gourmet julekalender 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med alkohol 2021, julekalender med te 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Trænger din mormor, farmor, farfar eller morfar til lidt ekstra forkælelse denne jul? Julekalendere er for alle aldre. Her finder du årets julekalendere til bedsteforældre.

Julekalendere til bedsteforældre er en samling af julekalendere til familiens ældre medlemmer, der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til bedsteforældre 2021.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Særligt familiens ældre medlemmer trænger til lidt forkælelse, da det oftest er dem der er gode til at forkæle alle andre. Vi har samlet årets liste med julekalendere til bedsteforældre 2021. Vi håber du finder lige den julekalender der passer til din morfar, farmor, farfar eller mormor.

Listen med julekalendere til bedsteforældre indeholder julekalendere til enhver smag.

Julekalendere til bedsteforældre 2021

Julen er hjerternes tid. Giv en gave som skaber glæde for flere. Skrab 5 ens logoer og vind gavekort til f.eks. Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten mm. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden. Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfondens mission er at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Find julekalenderen hos Med24

Julekalender til mormor

Mormor fortjener det bedste. Gør julemåneden lidt hyggeligere i år med denne pakkekalender til mormor. Pakkekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser bl.a. et mormor krus, lidt til den søde tand, kløpind, kosmetiktaske, bloklys, wellness sæt, mascara osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Julekalender til morfar

Pakkekalender.dk har lavet denne pakkekalender til morfar, så han kan få en skøn kalendergave hver dag i hele december. Pakkekalenderen indeholder bl.a. lidt til den søde tand, morfar krus, isskraber med lys, sæbe, forklæde, næsetrimmer, lille flaske bornholmersnaps mm. 

Find morfar julekalender hos Pakkekalender.dk

Julekalender til farmor

Forkæl verdens bedste farmor med en pakkekalender til farmor, så hun kan få en skøn kalendergave hver dag i hele december. Pakkekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser bl.a. et farmor krus, lidt til den søde tand, kløpind, kosmetiktaske, bloklys, wellness sæt, mascara osv.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

Julekalender til farfar

I denne pakkekalender til farfar er der både noget til den søde tand, men også små gadgets og overraskelser – nogle helt og aldeles til farfar! Pakkekalenderen indeholder bl.a. lidt til den søde tand, farfar krus, isskraber med lys, sæbe, forklæde, næsetrimmer, lille flaske bornholmersnaps mm.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

Rito Julekalender 2021 Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og broderi. 

Find julekalenderen hos Rito

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Rito Julekalender 2021 Strik/Hækling

Skal du give en julekalendere til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

Kahls kaffejulekalender 2021

For at gøre december lidt lettere, mere livlig og velsmagende indeholder Kahls kaffekalender 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner, der garanteret vil gøre det lettere at stå op om morgenen! Hver dag åbner du kalenderen og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard kaffekalender for to

Lækker julekalender med kaffe der kan deles af et par eller dobbelt op til kaffe-elskeren. hver låge gemmer to poser malet kaffe, du kan brygge til dig og din kaffeglade ven, så I kan nyde den sammen, mens I venter på juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Noru julekalender 2021

En pakkekalender med nøje udvalgte kvalitets delikatesser og julegodter, pakket i 24 fine gaver. En perfekt løsning til dig der gerne vil have en lækker julekalender til en du har nær, til dig selv eller som en juleoverraskelse til kontoret, uden at skulle bruge en masse tid på at købe 24 forskellige pakker og pakke dem ind selv.

Find julekalenderen hos Noru

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Baileys XL Julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Malmö Chokladfabrik økologisk chokolade julekalender

De fleste sætter pris på et godt stykke chokolade. I denne julekalender fra Malmö Chokladfabrik får gavemodtageren hele 24 skønne chokolade overraskelser. Vi tør godt garantere at december måned bliver lidt hyggeligere i år.

Find den hos Noru

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: lakrids, vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

Puk’s Delikatesser – Julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

Gør nedtællingen til juleaften virkelig velsmagende med denne gigantiske deluxe-kalender fyldt med lækkerier fra britiske Cartwright & Butler! Nyd søde sager såsom fudge og kager blandet med lækre ostekiks, luksuriøse marmelader og uimodståelige teer – indholdet i kalenderen har en nettovægt på 4,5 kg!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Yankee Candle Julekalender med duftlys

Julekalender fyldt med duftlys. Julekalenderen med duftlys indeholder 24 lys i otte juledufte. Måske er det Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights , der bliver din favorit.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard varm chokolade julekalender til to

Varm chokolade er lækkert i den kolde tid. Bag lågerne gemmer der sig tolv forskellige smagskombinationer, fra klassisk mælkechokolade eller traditionel mintchokolade, til fantasifulde smagssensationer såsom creme brulée, julet rocky road eller måske det spændende jordnøddesmør i symfoni med mild chokolade. Hver dag får du to poser chokoladepulver, som er perfekt til to kopper velsmagende og udsøgt varm chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Estate kapselkalender 2021

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder økologiske og klassiske kaffer.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Sydafrikansk Gin Julekalender 2021

 Unik Gin julekalender udelukkende bestående af Gin fra Sydafrika. Der er noget for enhver smag, frugtede, søde, bitre, klassiske, nye , spændende gin – det helt unikke ved sydafrikansk gin er at de benytter botanicals som for mange heroppe er helt ukendte. 

Find julekalenderen hos Ginbutikken

Anthon Berg julekalender

Gør december måned meget hyggeligere for en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med lækker chokolade fra Anthon Berg. 

Find julekalenderen hos Gpris

 

That Boutique-Y Gin Julekalender 2021

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

24 Days of Rum – Julekalender 2021

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Gourmet pakkekalender til voksne

Sætter dine bedsteforældre pris på en god smagsoplevelse? Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Kaffe julekalender 2021 med hele kaffebønner

Lækker julekalender med hele kaffebønner til modtageren der værdsætter en kop kaffe med friskmalede bønner. Kafferne kan bruges til alle bryggeformer, hvad enten du benytter espressomaskine, stempelkande eller kaffemaskine med filter.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona chokolade julekalender

Lækker chokoladekalender fyldt med de bedste Grand Cru-chokolader. Forkæl modtageren der elsker chokolade eller gør december måned lidt ekstra hyggelig for dig selv.

Find julekalenderen hos Magasin

Magasin chokolade julekalender grå

24 øjeblikkes forkælelse for chokoladeelskere. Smuk julekalender fra Magasin Chokolade med 24 håndlavede, fyldte chokolader baseret på stolte traditioner lavet af de absolut bedste råvarer.

Find julekalenderen hos Magasin

Lifted Cup te julekalender 2021

Er din bedsteforælder særligt begejstret for at drikke te? Så forkæl ham/hende med denne julekalender med 24 te-overraskelser. En lækker og smagsfuld te-julekalender, hvor gavemodtageren kommer vidt omkring i smagsrepertoiret af skønne teer.

Find den hos Noru

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2021

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med espresso kaffe

Kan kaffen ikke blive stærk nok for modtageren? Så forkæl ham/hende med denne lækre julekalender med espresso kaffe. Kaffekalenderen indeholder 25 forskellige typer espresso. Kaffebønnerne bliver håndristet i Middelfart.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers har tænkt på det hele og i år har de også lavet denne kaffe julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. I denne julekalender får modtageren 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme sig på – og måske finde en ny favoritkaffe.

Find den hos Kun det bedste

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

NUTE julekalender 2021

Årets julekalender til personen der elsker te, er uden tvivl denne smukke julekalender fra NUTE. En god og smagsfuld julekalender, hvor du finder 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic.

Find den hos NORU

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Forkæl gavemodtageren eller dig selv med denne veganske julekalender med skønne syrlige veganske vingummier fra Candy Kittens. Julekalenderen er for hele familien og hver dag gemmer der sig en ny lækker vegansk vingummi formet som et kattehoved. 

Find julekalenderen hos Noru

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Xocolatl julekalender med luksus chokolade 2021

Forkæl en du har kær med denne lækre julekalender med luksus chokolade. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med karamelfyld i mælkechokolade og 12 stk. nougat i mælkechokolade.

Find den hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender 2021

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Smageklubben julekalender med alkohol 2021

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

Puslespils-julekalender 2021

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lakrids julekalender 2021

Lakrids er i høj kurs hos mange voksne. Er det også tilfældet hos din bedsteforælder? Så forkæl hende/ham med denne lækre lakrids julekalender med 24 skuffer fyldt med lækker velsmagende lakrids.

Find julekalenderen hos Noru

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2021

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Farm Mountain – Kaffe julekalender med bønner

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok kaffe hver dag. Bag hver låge gemmer der sig bønner svarende til 1 liter / 8 kopper kaffe. Hver pose kaffe indeholder 55g kaffebønner. Kaffen i julekalenderen kommer som hele bønner, lige klar til at blive kværnet og brygget. Kaffen kan brygges på både kaffemaskine, igennem filter eller stempelkande – eller de populære Chemex, Hario og Aeropress kaffebryggere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Bolcheriet – Julekalender 2021

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher og karameller fra Bolcheriet. Æskerne indeholder minimum 3 bolcher eller karameller fra Bolcheriet, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Whisky Julekalender 2021

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Valrhona med fyldt chokolade. Julekalenderen er formet som en skuffe julekalenderen og kan genbruges. I hver skuffe ligger der et stykke dessertchokolade af 10g. Chokoladerne varierer i mellem mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade med fyld af både ganache og praliné.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Rom Julekalender 2021

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Gin Julekalender 2021

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

A.H. Riise – Rom Julekalender 2021

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Karamel Kompagniet Julekalender 2021

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Noru

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru

Karamelleriet julekalender 2021

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har ikke kun lavet én,  men to utroligt smukke julekalendere i 2021, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af dansk hygge og har derfor fået navnet “Cozy Christmas. Vælg selv om julekalenderen skal være guld eller lilla. Og husk nu, det er okay at forkæle dig selv med denne julekalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2021

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – BIG Julekalender

Gå ikke på kompromis med størrelsen – julekalender med 24 fullsize bøtter. I alt får gavemodtageren eller dig selv 3 kg lækker vingummi. Alle bøtter er naturligvis med forskellig smag. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender 2021

En af de mest lækre julekalendere til bedsteforældre. Elegant julekalender fyldt med lækkert chokolade. 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. I stedet for 1-24 skrevet på lågerne, er de forskellige smagsvarianter beskrevet, så man kan nyde det stykke, man lige er i humør til den pågældende dag i december.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Lav din egen julekalender til bedsteforældrene

Personlig julekalender med glitter

Fyld-selv julekalender – lav den mest personlige julekalender til dem du holder af! Flot tidsløst design som breder julestemningen i hele december. Kalenderen har “ben” på bagsiden så den kan stå af sig selv, samt et hul som gør det let at hænge den op.

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Personlige julekalendere til bedsteforældre er altid en god ide. Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til bedsteforældre opdateres løbende…

SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til mormor, farmor og bedstemor

SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til morfar, farfar og bedstefar

Indlægget Julekalendere til bedsteforældre 2021 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 09/05/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalender til bedsteforældre 2021 […]

error: Content is protected !!