Julekalender med te 2021

julekalender med te 2021, pakkekalender med te 2021, adventskalender med te, te julekalender 2021, te pakkekalender 2021, te adventskalender 2021, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender 2021, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2021.

En julekalender med te 2021 er en oplagt gave til en du holder af eller ekstra forkælelse til dig selv i julemåneden.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

Pukka økologisk te julekalender 2021

Pukka er kendt for deres lækre te. Er gavemodtageren helt vild med Pukka te, så er denne julekalender helt perfekt. Bag hver låge er der et brev te. 

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Sonnentor økologisk te julekalender 2021

Julemåneden bliver straks lidt hyggeligere med denne julekalender med 24 forskellige økologiske teer. Forkæl en du holder af eller dig selv. 

Find julekalenderen hos Ren Velvære

TEA Brewer – økologisk julekalender med te

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre te julekalender fra TEA Brewer. Julekalenderen indeholder 12 forskellige te-oplevelser, og du kan smage alt fra grøn, hvid og sort te med forskellige frugter og urter. Alt teen er økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere.Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Noru

Te julekalender 2021

Den hyggeligste julekalender til jul er uden tvivl en te julekalender, hvor modtageren får lidt at varme sig på hver dag. Bag hver af de 24 låger, finder modtageren et skønt tebrev, så har du noget at varme sig på i hele julen. 

Find julekalenderen hos Noru

NUTE Julekalender 2021

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste eller Find den hos Ren Velvære

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Magasin økologisk gourmet te julekalender 2021

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 skuffer som indeholder økologisk te breve fra Chaplon og poser med Magasin te. Derudover er der samtalekort fra Small Talk i hver låge.

Find julekalenderen hos Magasin

Te julekalender 2021

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

Adventskalender med te 2021

Forkæl te elskeren med 4 skønne te-overraskelser hver søndag i advent. Lækker adventskalender til teelskeren fra Teacup, der har udvalgt nogle af deres bedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen.

Find adventskalender med te hos Teacup

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

Gourmet adventskalender 2021

Lækker adventskalender med te, kaffe, konfekture og delikatesser. Her får modtageren eller du en pakke til hver søndag i advent med lækkerier til at forsøde hverdagen.

Find adventskalenderen hos Teacup

 

Listen med te julekalender 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender 2021

SE OGSÅ: Julekalender til bedsteforældre 2021

SE OGSÅ: Julekalender med kaffe 2021

SE OGSÅ: Julekalender med makeup 2021

 

Indlægget Julekalender med te 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

3 Responses

  1. 10/02/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2019 […]

  2. 09/24/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

  3. 09/26/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

error: Content is protected !!