Bland-selv julekalender og adventskalender

bland-selv julekalender, blandselv pakkekalender, blandselv adventskalender, bland selv julekalender, bland selv pakkekalender, bland selv adventskalender, lav din egen julekalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, julekalender 2020, pakkekalender 2020, adventskalender 2020, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, julekalender til børn, pakkekalender til børn, adventskalender til børn, alletiders gave, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften.

Med en bland-selv julekalender med lækkert indhold, så ventetiden til juleaften ikke føles så lang?

Synes du ikke om indholdet i de færdiglavede julekalendere/pakkekalendere eller kunne du bare godt tænke dig at sætte dit eget præg? Så er en bland-selv julekalender den helt nye trend, som gør det muligt for dig at tilpasse julekalenderen lige efter modtagerens smag.

Bland-selv julekalender – nyt dansk koncept, hvor du SELV definerer indholdet bag julekalenderens 24 låger. Sammensæt en yderst personlig julekalender til dine kære! Frasorter det sædvanlige ligegyldige fyld og erstat med personlige favoritter, søde beskeder og andre kærlige overraskelser.

Bland-selv julekalender udvalg:

Bland-selv julekalender med snemand. Materiale: Kraftigt omslag af naturkarton med 24 låger i varierende størrelse. Hertil medfølger en matchende plastikbakke med dybe huller. Både omslag og bakke er fremstillet i miljøvenlige og fødevaregodkendte materialer.

Find julekalenderen hos Trendyliving

Lav selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav selv julekalender hos Trendyliving

Lav din egen julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav din egen julekalender hos Trendyliving

Lav din egen julekalender

Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Bland selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Lav din egen adventskalender

Moderne dansk designet og dansk produceret 4-låges adventskalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Adventskalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. Adventskalenderen findes i flere flotte designs.
 
 
 

Lav Din Egen Julekalender. Giv en unik julekalender til en, du holder af! Denne pakkekalender i gør det selv-model fylder du selv med fireogtyve overraskelser, som passer til modtageren. Kalenderen har 24 rum i tre forskellige størrelser, er lavet af pap og leveres sammenfoldet.

Find julekalenderen hos Coolstuff 

 

Lav Din Egen Tekst Julekalender. Giv en anderledes og personlig decembergave – her er adventskalenderen, hvor du selv skriver en besked under hver låge! Overrask din partner med 24 romantiske beskeder, skriv dine bedste filmtips til vennen, eller fyld kalenderen med sjove aktiviteter til hele familien!

Find den hos Coolstuff

Lav Din Egen Øl Julekalender. Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Har du en lille filur derhjemme, som allerede den første december plager om at få en julegave i forskud? Med hjælp af denne julekalender kan du gemme små, søde pakker til den utålmodige og holde ham eller hende tilfredsstillet frem til den 24.! 

Julekalender er en utrolig veldesignet kalender med låger fra og med første december frem til juleaften. Julekalenderen kommer i en flot farvekombination og er vældig stilren. Du fylder nemt kalenderen selv med hjælp af det sammensatte plastfag, som i alt har  24 åbninger. 

 

Lav Din Egen Julekalender med Drikkevarer

Forkæl en, som er tørstig, med en drikkevarekalender! Sodavand, cider eller måske hjemmelavet saft? Hvad du fylder kalenderens rum med, er helt op til dig – det kan man da kalde en personlig gave! Kalenderen rummer fireogtyve flasker, er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet Bemærk at der ikke medfølger drikkevarer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Den ultimative julegave til vennen, der bæller koffeindrik eller kæresten, der altid sipper på energidrik efter træning? Enkelt: Fyld vores energidrik-julekalender med 24 dåser af modtagerens livseliksir og kvik op i decembermørket. Kalenderen kan rumme fireogtyve dåser (33 cl), er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet. Bemærk at der ikke medfølger energidrik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Lav din egen prosecco julekalender

Her får du en æske (julekalender) med et sjovt og julet motiv, som du fylder med små Prosecco-flasker. Æsken (julekalenderen) er nem at samle fra sammenfoldet, og når dette er gjort, så skal du bare have fat i Proseccoen. Overrask din ven, kæreste, mor eller mormor med en rigtig sjov og nytænkende julekalender. Proseccoen må du desværre selv stå for!

Find den hos Partyking

Lav din egen ølkalender

Fyld en øl i for hver dag, og forær kalenderen til en ven eller slægtning, der sætter pris på smagen af en dejlig øl i decembermørket. Produktet består af en pap (julekalender) med et sjovt julemotiv, som du kan fylde med øl. Kalenderen er nem at samle fra en foldet position, og når dette er gjort, mangler du så blot øllen. Overrask din ven eller kæreste, far eller bedstefar med en rigtig sjov og innovativ julekalender.

Find den hos Partyking

Lav din egen pakkekalender

Er du ivrig efter at fylde din kalender med seje motordele, fiskegrej, proteinbars eller hygiejneprodukter? Du vælger selv! Du kan også, i al hemmelighed, fylde kalenderen med ting, som din partner kan lide, og derefter give den til ham/hende, inden december begynder. Produktet består af en julekalender i pap med julemotiv, som du kan fylde med valgfrie ting.

Find den hos Partyking

 

 
 
 
Indlægget Bland-selv julekalender og adventskalender indeholder affiliatelinks

 

3 Responses

  1. 10/12/2019

    […] SE OGSÅ: Bland selv julekalender […]

  2. 11/02/2019

    […] SE OGSÅ: Bland selv julekalender og adventskalender […]

  3. 09/02/2020

    […] SE OGSÅ: Bland selv julekalender […]

error: Content is protected !!