Evighedskalender

evighedskalender bloomingville blommingsville evighedskalender klassisk gave gave til kontoret gave til jubilar gaveinspiration firmagave house doctor

Vi er i disse dage ved at skrive vores egen ønskeseddel, som vi nok skal dele med jer her på siden.

Et af de ønsker der indtil videre har sneget sig frem på vores ønskeseddel er en evighedskalender, som vi kan have stående på kontoret.

Vi kan godt lide tanken om noget enkelt og i klassisk design. For os er det fordel at kalenderen kan bruges år efter år, da det dermed også er en ting der skåner naturen. Vi har fundet tre rigtig god bud på evighedskalendere, både en der kan stå på bordet, men også en der kan hænge på væggen. Alle tre bud lavet i klassisk og enkelt design som passer ind i det moderne hjem, så har du svært ved at finde på en gave til gavemodtageren der går op i klassisk og enkelt design, så er dette måske lige den rette gaveidé.

House Doctor Eternity kalender

Få styr på ugedagene med denne vidunderlige evighedskalender fra Monograph. Denne fine kalender hedder Eternity og måler 20,5 cm i længden 5 cm i bredden og 6 cm i højden. Placér House Doctor Eternity i alt fra dit kontor til dit køkken og skab ro og overblik i en travl og hektisk hverdag. Hvorend i dit hjem du vælger at placere den, så vil den, udover det praktiske element, dekorere på smuk vis. Integrer Eternity som en flot dekoration i din indretning

Find kalenderen hos Coolshop

Evighedskalender i træ

Populær er denne Eternity kalender fra House Doctor, i stilfuldt enkelt design. Evighedskalenderen i træ, er med klodser, lavet i smukt nordisk stil, i bøgetræ med sorte bogstaver og tal. Kalenderen er med dag – dato og måned, der blot skal vendes for at få vist den rigtige dato. Størrelse 8 x 12 x 10,5 cm.

Find kalenderen hos Egesgave brugskunst

Bloomingville kalender i træ
Hold styr på dagene med de retro-lignende kalender terninger fra Bloomingville. Terningerne er lavet af lyst træ med tal og tekst i sort. Brug kalenderen i køkkenet, kontoret, natbordet eller boghylden. Perfekt gaveidé. Mål: L 14 x H 10 x W 6,5 cm.

Find kalenderen hos Trendyliving

SE OGSÅ: Bland selv julekalender

SE OGSÅ: Baby milepæle kort

 

Indlægget Evighedskalender indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!