Djævleræs som gave – til alle med benzin i blodet

gaveinspiration oplevelsesgave gave under 1000 kr. gave til drengerøv aktiongave oplevelsesgave næstved

Gaveidéen går i sin enkelhed ud på at invitere gavemodtager med på en oplevelse han eller hun sent vil glemme. Her på redaktionen er vi vilde med oplevelsesgaver – og bedst er oplevelser der kan opleves sammen med dem man holder af. Denne oplevelse er djævleræs. Djævleræs som gave er en gave med adrenalin, fart over feltet og afprøvning af egne evner og troen på hinanden talenter bag et rat. 

Der bliver nok ikke tid til snak, når du først har sat dig bag rattet, og fået grønt lys til at trykke speederen i bund. Der skal driftes, laves hjulspin og overhales i hårnålesvingene – kort sagt, der skal races, og det kan kun gå for langsomt. Så råb i kor med Edwin og alle de andre, når du forbereder dig på et race i bedste fast and furious-stil, hvor det ikke handler om, ”how you stand by your car”, men i stedet ”how you race your car”. Let’s go!

Det er ikke formålet med Djævleræs at køre ind i hinanden, men det er vigtigt at være opmærksom på, at det kan ske. 

Man kører 2 personer i hver bil, og skiftes til at være fører og Co-driver. Der bliver på forhånd lavet hold af 2 personer. Hvis I har købt oplevelsesbeviserne samlet, 2 eller flere personer, vil du blive sat sammen med én du kender.

Det er muligt at køre Djævleræs på Løvelbanen i Viborg og Nisseringen i Næstved.

gaveinspiration oplevelsesgave gave under 1000 kr. gave til drengerøv aktiongave

Oplevelsen djævleræs som gave indeholder

 • 12 omgange på Nisseringen eller Løvelbanen
 • 6 omgange som kører (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • 6 omgange som Co-driver (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • Bil bliver stillet til rådighed
 • Lån af hjelm, hjelmhue og nakkekrave

Det er muligt at tage venner og familie med, så de kan opleve gavemodtager / dig bag rattet i et race. 

Djævleræs som gave kan købes hos Du glemmer det aldrig – der er specialister i oplevelsesgaver. Djævleræs som gave koster 895 kr / person. Det er muligt at bestille en person, men overvej om det er en oplevelse der skal deles med dig som gavegiver eller gavemodtagers kammerat. 

Find djævleræs som gave hos Duglemmerdetaldrig.dk

Anmeldelser af djævleræs som gave

 • Nanna Holm

      
  Min mand synes det var en kanon oplevelse! Rigtig godt arrangement:)
 • Nina

      
  En virkelig sjov oplevelse, der klart kan anbefales! Rigtig fin introduktion fra Fun Race, så jeg følte mig helt tryg på banen. Alt i alt en virkelig fin oplevelse – også for dem, der er knapt så ‘fartgale’ til hverdag.
 • Morten

      
  Det var en super god tur vi alle havde. Arrangementet var vel tilrettelagt og der var styr på det hele.
 • Jonas S

      
  Intet mindre end en genial oplevelse. Faktisk flere samlede i én. At få mulighed for at køre så smadret rundt på en bane, var som en drøm, der gik i opfyldelse. Når jeg selv sad bag rattet, var følelsen af at glide rundt i svingene på banen fantastisk fed og satte gang i adrenalinen. Som co-driver gjorde følelsen af, at man ikke selv styrede bilen, at det var som at sidde på forsædet i en actionpacked biljagt. Selvom vi var en gruppe afsted, så tror jeg egentlig sagtens fremmede kan blive gode venner med sådan en tur!
 • Lars Rasmussen

      
  Super fed oplevelse, der virkelig får adrenalinen op og hjertet til at banke. Fantastisk fornemmelse at kunne drifte gennem svingene i en møgspand af en Opel Astra, men som alligevel klarer sig overraskende godt, gennem hårnålene på banen. Vi var 11 afsted på tur, og alle havde en fantastisk dag. Selvfølgelig varierede det lidt, hvor meget der blev trådt på speederen, og det eneste problem var at banen var lige lille / smal nok til at kunne overhale hinanden – men uanset hvad en fantastisk sjov oplevelse! 
 • Jakob

      
  En sand fornøjelse at køre djævleræs! Det er vildt griner at få lov at smadre en bil uden at skulle bekymre sig om noget andet end at vinde over sine venner! Har man ikke prøvet det, bør man gøre sig selv en tjeneste og samle nogle venner og tjekke det ud. 
 • Johannes D

      
  Jeg havde ikke alt for høje forventninger ud fra mit naturlige ræs-gen, men det glemte jeg helt, da jeg først trak i dragten og så banen! Så gik der en djævel i mig, og jeg har ALDRIG elsket at drifte sådan rundt i en skrammelbunke-bil. Det var møghamrende sjovt, og folkene bag er vildt cool. Flere af sådanne oplevelser og arrangører, tak! 
 • Anders G

      
  Høje omdrejninger, masser af fart og skarpe sving. Som driver af bilen, får du et adrenalin-kick fordi skal overhale de andre biler og lave hurtige gear skift. Som co-driver er det næsten vildere, da man ikke har kontrollen over bilen, med blot sidder med. Det var en sindssyg fed oplevelse. Prøv det!
 • Simon

      
  Super sjov oplevelse med hjulspin, drifting og fantastisk humør ! Man fik virkelig lov til at slippe alle hæmninger, hamre speederen i bund og mærke hvordan adrenalinen spredes i kroppen. Instruktørerne var flinke, imødekommende og dannede de perfekte rammer for en god oplevelse.
 • Luis

      
  Jeg var afsted med en gruppe på 10 og vi havde en vanvittig fed oplevelse. En god modtagelse på Løvelbanen, og efter introduktion, var vi klar til at køre RÆS!! Det er fedt, at man bare kan give den gas, og have det sjovt, uden at skulle bekymre sig om at skulle betale, hvis man kom til at lave en bule. Sikkerheden var i top, og vi havde det skide sjovt! Denne oplevelse vil jeg anbefale ALLE! – Det fås ikke bedre!
 • Irene

      
  “Min kæreste fik det i gave af mig. Han var meget glad for oplevelsen. Folkene bag er meget søde og hjælpsomme. Der er et lille men og det er dem der har solgt billetten altså DuGlemmerDetAldrig har ikke skrevet at man skal være to sammen ellers kommer du til at køre med nogen du ikke kender. Det talte vi med Ronnie Bremer om. Men god oplevelse, meget for pengene, søde og hjælpsomme mennesker.” 

 

Indlægget Djævleræs som gave – til alle med benzin i blodet indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!