Julekalender til teenager 2022 – drenge og piger

julekalender til teenager 2022 drenge og piger, pakkekalender til teenager 2022, adventskalender til teenager 2022, julekalender til teenagepiger 2022, julekalender til teenagedrenge2022, julekalender til drenge 2022, julekalender til piger 2022, pakkekalender til teenagepiger 2022, pakkekalender til teenagedrenge 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalendere er for alle aldre. Find årets julekalender til teenager 2022.

Med en julekalender til teenager 2022 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Listen med julekalendere til teenager indeholder julekalendere til enhver smag. Listen med julekalender til teenager indeholder både julekalendere til teenagedrenge og teenagepiger.

 

julekalender til teenager pakkekalender med krystaller krystal julekalender teen pakkekalender med magiske krystaller

Julekalender med krystaller

Er din teenager også vild med krystaller? Så giv en krystal julekalender til at hygge sig med i december måned. Pakkekalender med 24 unikke krystaller fra mange forskellige eksotiske lande. Disse krystaller er et stort hit blandt de lidt større børn, og især mange teenagepiger elsker at samle på dem. Med hver krystal kommer der en lille beskrivelse med navnet på krystallen, samt hvilke energier og egenskaber den efter sigende skulle indeholde.

Find julekalenderen hos Kalendergaver

 

Makeup julekalender 24 Days of Beauty

Makeup julekalender fyldt med lækre beauty og makeup produkter. Få en skøn december med en ny overraskele hver dag frem til juleaften.

Find den hos Billigparfume

 

Friends Julekalender

Julemåneden bliver endnu hyggeligere med de 6 bedste venner fra Friends. Den perfekte julekalender til den ultimative Friends fan, med 24 Friends overraskelser.

Find julekalenderen hos Coolshop

Pakkekalender til efterskolepige

Send en indpakket pakkekalender direkte til efterskolen, hvor den vil vække glæde hver dag. Pakkekalenderen inderholder blandt andet duftlys, strømper, smartphone holder, selfiestang, chokolade mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til efterskoledreng

Send en indpakket pakkekalender direkte til efterskolen, hvor den vil vække glæde hver dag. Pakkekalender med små gadgets, sjove ting og søde sager til teenagedrengen.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

beauty julekalender 2022, beauty pakkekalender 2022, beauty adventskalender 2022, kosmetik julekalender 2022, kosmetik pakkekalender 2022, kosmetisk adventskalender 2022, makeup julekalender 2022, makeup pakkekalender 2022, makeup adventskalender 2022, hudpleje julekalender 2022, hudpleje pakkekalender 2022, hudpleje adventskalender 2022, julekalender til teenager 2022, pakkekalender til teenager 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2022, pakkekalender med sminke 2022, adventskalender med sminke 2022

Beauty julekalender fra Sephora

Den uundværlige Sephora Collection Skønhedskalender er klar til at afsløre sine 24 overraskelser inden for makeup, hudpleje, bad og tilbehør!

Se mere hos Magasin

 

BubbleT Santa advent calendar 2022

BubbleT Julekalender 

Kalenderen består af 24 låger fyldt med skønne produkter til kroppen: sæber, badebomber, badeskum og bodylotion. Produkterne indeholder en blanding af BubbleT’s velkendte friske og søde dufte af frugt, bær, smoothie, milkshake og juledufte. Du vil helt sikkert finde mange nye favoritter!

Find den hos LYKO

 

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I denne julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

 

Julekalender med popcorn fra Joe & Seph's 2022 teen julekalender 2022

Popcorn Julekalender

Flot julekalender med 24 poser popcorn. Joe & Seph’s laver et væld af forskellige typer søde popcorn. De er overtrukket af karamel og forskellige smage. Find blandt andet karamelliserede popcorn med salt, popkorn overtrukket af chokolade, jordbær, lakrids og mange flere spændende smagsvarianter.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Whittard varm chokolade julekalender til to

Varm chokolade er lækkert i den kolde tid. Bag lågerne gemmer der sig tolv forskellige smagskombinationer, fra klassisk mælkechokolade eller traditionel mintchokolade, til fantasifulde smagssensationer såsom creme brulée, julet rocky road eller måske det spændende jordnøddesmør i symfoni med mild chokolade. Hver dag får du to poser chokoladepulver, som er perfekt til to kopper velsmagende og udsøgt varm chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Pug’tastic skønhedsjulekalender 2022

Den fine julekalender består af et bredt udvalg af makeup, neglelak og accessories i mops-lignende design, der kommer til at forfine den søde juletid lidt ekstra.

Find den hos LYKO

Fesh! beauty julekalender 2022

Tæl ned til jul med Fesh! Beauty Christmas Calendar. Pakkekalenderen består af 24 lækre skønhedsprodukter som neglelak, øjenskygge, lipgloss og skønhedsredskaber.

Find den hos LYKO

Beauty in the city julekalender 2022

Den unikke og trendy pakkekalender kan åbnes fra alle fire sider. Kalenderen består af 24 forskellige overraskelser, der varierer fra øjenskygger til neglelakker og lipgloss.

Find den hos LYKO

Beauty In A Book beauty julekalender 2022

Gør tiden frem til jul lidt skønnere og skab dit eget festlige look med denne beauty-julekalender i et sensationelt design. Det trendsættende format inkluderer skønhedsprodukter og accessories i moderigtige farver og stile.

Find den hos LYKO

 

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Den ultimative julegave til teenageren, der altid sipper på energidrik efter træning? Enkelt: Fyld vores energidrik-julekalender med 24 dåser af modtagerens livseliksir og kvik op i decembermørket. Kalenderen kan rumme fireogtyve dåser (33 cl), er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet. Bemærk at der ikke medfølger energidrik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

 

chili klaus julekalender 2021, chili klaus pakkekalender 2021, chili klaus adventskalender 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til mænd 2021, voksen julekalender 2021, voksen pakkekalender 2021, alletiders gave, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021

Chili Klaus julekalender

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

 

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

Julekalender med badebomber

Sætter gavemodtageren pris på et lækkert bad? Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

The Mallows – Skumfidus Julekalender 

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Makeup Revolution julekalender beauty julekalender makeup julekalender teem julekalender teenage pakkekalender

Makeup Revolution julekalender

Gør december måned lidt mere festlig med denne Makeup Revolution julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig nyt til makeup samlingen. En herlige julekalender til teenagepigen eller kvinden du holder af. 

Find julekalenderen hos LYKO

 

 

Lakrids by Bülow julekalender

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find den hos Delikatessehuset

Land Rover Defender-julekalender

En perfekt julekalender til drengerøven. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme hele året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

 

Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender! Hver låge indeholder en pose med poppede og tilsmagte popcorn (cirka 3-5 gram per pose). Gourmet-popcorn i seks forskellige smage: Salted Caramel, Berry-licious, Peanut Butter, Pop N Choc, Pecan Pie og Cookies & Cream.

Find julekalenderen hos Coolstuff

OneToHundred Proteinbars-julekalender

24 proteinbarer i seks forskellige smagsvarianter venter bag kalenderens låger, alle overtrukket med lækker chokolade – uden tilsat sukker, naturligvis. Det perfekte energiboost til at holde dig i gang med det sidste træningspas før julemiddagen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

House of Fudge Julekalender

 

Tæl ned til jul ved at nyde et stykke af den blødeste fudge i kombination med klassisk velsmagende mælkechokolade. Julekalender med fudge dækket med mælkechokolade fra House of Fudge, der har fremstillet deres fudge i hånden efter traditionelle metoder i over 20 år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

beauty julekalender 2022, beauty pakkekalender 2022, beauty adventskalender 2022, kosmetik julekalender 2022, kosmetik pakkekalender 2022, kosmetisk adventskalender 2022, makeup julekalender 2022, makeup pakkekalender 2022, makeup adventskalender 2022, hudpleje julekalender 2022, hudpleje pakkekalender 2022, hudpleje adventskalender 2022, julekalender til teenager 2022, pakkekalender til teenager 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2022, pakkekalender med sminke 2022, adventskalender med sminke 2022

ZMILE COSMETICS julekalender 2022

Lækker julekalender fyldt med makeup, der uden tvivl vil skabe glæde hos modtageren. Bag hver låge gemmer der sig et nyt lækkert stykke vegansk makeup eller tilbehør. 

Find julekalenderen hos LYKO

BubbleT Big Beauty vegansk julekalender

En farverig adventskalender fyldt med 24 skønne skønhedsoverraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få nye sjove bade- og kropsplejeprodukter hver dag frem til jul. Julekalenderen er fyldt med vidunderlige produkter fra BubbleT såsom; showergel, body scrubs, badebomber, håndcreme og fugtighedscreme.

 Find den her hos Coolstuff

 

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bland-selv julekalender med snemand. Materiale: Kraftigt omslag af naturkarton med 24 låger i varierende størrelse. Hertil medfølger en matchende plastikbakke med dybe huller. Både omslag og bakke er fremstillet i miljøvenlige og fødevaregodkendte materialer.

Find julekalenderen hos Trendyliving

 

SE OGSÅ: Julekalender til voksne – stor guide

SE OGSÅ: Julesengetøj til jule entusiater

SE OGSÅ: Julekalender under 100 kr – til børn og voksne

Indlægget Julekalender til teenager 2022 – drenge og piger indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!