Julekalender under 100 kr – til børn og voksne

Julekalender under 100 kr til børn og voksne, julekalender under 100 kroner, pakkekalender under 100 kroner, billige julekalendere til børn, billige julekalender til voksne, billige julekalender til drenge, billige julekalendere til piger, billige julekalendere til mænd, billige julekalendere til teenager, billige julekalendere til kvinder, årets julekalendere 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med slik 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets julekalender behøver ikke at ruinere budgettet. Der findes mange gode bud på en julekalender under 100 kr.

Julekalender under 100 kr både til børn og voksne

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Samlingen af julekalender under 100 kroner består både af julekalender der både kan nydes af børn og voksne, men også af julekalendere der enten henvender sig kun børn eller kun til voksne.

Julekalender under 100 kr

Julen er hjerternes tid. Giv en gave som skaber glæde for flere. Skrab 5 ens logoer og vind gavekort til f.eks. Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten mm. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden. Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfondens mission er at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Find julekalenderen hos Med24

Økologisk chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet med en lækker chokolade julekalender fyldt med økologisk julekalender, en julekalender du kan give med bedre samvittighed. Julekalender med økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Julekalender kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Gurli Gris julekalender

En sjov julekalender med populære, Gurli Gris! Bag de 24 låger, gemmer der sig blandt andet kridt, tusser og klistermærker – alt, hvad dit barn kan få brug for til kreative stunder. Med disse spændende overraskelser bliver ventetiden til juleaften lidt kortere!

Find den hos Jollyroom

Økoladen 72% mørk chokolade julekalender 2021

Giv en julekalender med bedre samvittighed, både overfor barnet og naturen. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren velvære

Sonnentor økologisk te julekalender 2021

Julemåneden bliver straks lidt hyggeligere med denne julekalender med 24 forskellige økologiske teer. Forkæl en du holder af eller dig selv. 

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Mars julekalender

Er modtageren eller du selv helt vild med Mars chokolade? Så er denne julekalender som indeholder produkter fra Mars serien det perfekte valg.

Find julekalenderen hos Slikworld

 

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Anthon Berg julekalender

Gør december måned meget hyggeligere for en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med lækker chokolade fra Anthon Berg. 

Find julekalenderen hos Gpris

Carletti Julekalender

Lækker julekalender fra Carletti fyldt med skum- og p-tærte favoritter. Med denne julekalenderen bliver julemåneden straks lidt hyggeligere. En julekalender der kan nydes af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Ferrero Küsschen Mix Julekalender

Lækker julekalender fyldt med hvid-, mælke- og mørk chokolade. Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Gpris

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Den Søde Julekalender

Den Søde Adventskalender er en skøn julekalender, som motiverer dig eller den, du giver kalenderen til at gøre søde ting i julen. Der er i alt 24 låger med 24 billeder og motiveringer. Kalenderen passer til både voksne og yngre mennesker.

Find julekalenderen hos Partyking

Julekalender til Sofakartofler

Med julekalenderen til sofakartofler har du chancen for at brænde de ekstra kalorier af før jul, så du med god (nåja!) samvittighed kan sætte Anton Berg æske nummer tre til livs helt på egen hånd. Med i købet får du lidt bedre kondition og også nogle ekstra muskler.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

SE OGSÅ: Julekalender med slik 2021

SE OGSÅ: Personlig julekugle med navn

SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2021

SE OGSÅ: Årets julekalendere til voksne – STOR GUIDE

Indlægget Julekalender under 100 kr til børn og voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!