Julekalender under 100 kr – til børn og voksne

Julekalender under 100 kr til børn og voksne, julekalender under 100 kroner, pakkekalender under 100 kroner, billige julekalendere til børn, billige julekalender til voksne, billige julekalender til drenge, billige julekalendere til piger, billige julekalendere til mænd, billige julekalendere til teenager, billige julekalendere til kvinder, årets julekalendere 2022, voksen julekalender 2022, julekalender med slik 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets julekalender behøver ikke at ruinere budgettet. Der findes mange gode bud på en julekalender under 100 kr.

Julekalender under 100 kr både til børn og voksne

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Samlingen af julekalender under 100 kroner består både af julekalender der både kan nydes af børn og voksne, men også af julekalendere der enten henvender sig kun børn eller kun til voksne.

Alle de viste julekalendere, er julekalendere der koster under 100 kr ved normalpris.

Julekalender under 100 kr

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Med24

Økoladen økologisk julekalender med mælkechokolade 2022

Denne fine og lækre chokoladekalender er perfekt til børn eller andre med hang til ren mælkechokolade. Økoladen donerer 5 kr. til Plant et træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 millioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden, for hver solgte kalender.

Find den hos Med24

Disney julekalenderbog

Disney Julekalenderbog med 24 fortryllende julehistorier; én til hver dag i julemåneden. Alle historierne er forseglede og skal åbnes før læsning! Historierne er et mix af velkendte klassikere samt populære filmtitler, der vil tryllebinde både drenge og piger.

Find den hos Proshop

 

Smykkekalender 2022

Julen er jo en tid til overraskelser, og selvfølgelig byder smykkekalenderen på netop det. Det er en overraskelse, når du åbner lågerne, men det er også en overraskelse, hvilken kalender du får! Kalenderen indeholder halskæder, armbånd og forskellige vedhæng og charms til at pynte kæderne med.

Find den hos Coolstuff

Kinder Julekalender 2022

Forkæl en du holder af eller dig selv med en Kinder julekalender 2022. Denne julekalender indeholder 11 x Kinder Mini æg hasselnødder, 11 x Kinder chokolade og 2 x kinder julemænd chokolade. 

Find den hos Slikworld

Mars julekalender

Er modtageren eller du selv helt vild med Mars chokolade? Så er denne julekalender som indeholder produkter fra Mars serien det perfekte valg.

Find julekalenderen hos Slikworld

Marabou Julekalender 2022

De fleste elsker Marabou chokolade – nu er det også muligt at få en julekalender med den populære chokolade. Marabous helt egen julekalender som er fyldt op med det lækreste Marabou mælkechokolade. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Cadbury Dairy Milk julekalender 2022

Cadbury altid populære julekalender, der indeholder hele 24 stk. lækkert og fantastisk mælkechokolade stykker. Kan nydes af både børn og voksne.

Find den hos Slikworld

Cadbury julekalender med chokolade

Når du tæller ned til jul, vil denne Cadbury blandede adventskalender helt sikkert tilføje ekstra spænding!
Med sit smukke design og 24 låger, der skjuler et udvalg af Cadbury-chokolader, bringer denne kalender altid masser af smil frem.

 

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

ed Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Med24

Get Boring Stuff Done Julekalender

Med denne sjove julekalender skraber du en rengøringsopgave frem, som du garanteret ellers ville have udskudt. Få mindre stress lige før jul og fordel julerengøringen med denne sjove julekalender!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Lav din egen tekst julekalender

Denne kalender ikke meget kedelig og upersonlig? Hvis du er klar til at steppe din kalender-game op, skal du se her: denne adventskalender er helt blank og venter kun på, at du skal fylde den med sjove og personlige beskeder!

Denne Gør-det-selv-kalender består af to dele: en bagside med plads til at skrive på og en forside med låger. Skriv fireogtyve beskeder i ruderne på bagsiden og sæt forsiden ovenpå med den dobbeltklæbende tape. Når modtageren derefter åbner dagens låge, ses din besked. Du kan for eksempel skrive fireogtyve ting, som beskriver, hvorfor din sambo er den absolut bedste person i hele universet, organisere en kalender med fireogtyve tips til julefilm til vennen, der plejer at mangle julestemning eller nedskrive fireogtyve aktiviteter til at forgylde juleferien for hele familien. Kun fantasien sætter grænserne her, og én ting er i hvert fald helt sikker: dette bliver den mest personlige julekalender, du nogensinde har foræret væk!

Find den hos Coolstuff

Den Søde Julekalender

Den Søde Adventskalender er en skøn julekalender, som motiverer dig eller den, du giver kalenderen til at gøre søde ting i julen. Der er i alt 24 låger med 24 billeder og motiveringer. Kalenderen passer til både voksne og yngre mennesker.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender til krydsordselskere

En sjov og anderledes julekalender til krydsordselskere. Bruger du weekendmorgenerne med næsen begravet i avisens kryds og tværs, er dette den perfekte nedtælling til jul for dig. 24 engelske krydsord i amerikansk stil – det vil sige med ledetråde og symmetriske felter – vil lyse din morgen op og gøre nedtællingen til jul til noget helt særligt og udfordrende.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender til Sofakartofler

Med julekalenderen til sofakartofler har du chancen for at brænde de ekstra kalorier af før jul, så du med god (nåja!) samvittighed kan sætte Anton Berg æske nummer tre til livs helt på egen hånd. Med i købet får du lidt bedre kondition og også nogle ekstra muskler.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Listen med billige julekalendere 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalender med slik 2021

SE OGSÅ: Personlig julekugle med navn

SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2021

SE OGSÅ: Årets julekalendere til voksne – STOR GUIDE

Indlægget Julekalender under 100 kr til børn og voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!