Minecraft gaveideer til børn

minecraft gaveideer til børn, minecraft gaver til børn, minecraft børnegaver, minecraft tasker til børn, minecraft legetøj til børn, minecraft merchandise til børn, minecraft børneværelse, gave til drenge, Minecraft julegave til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Minecraft? 

Minecraft gaveideer til børn er en samling af Minecraft ting, som du kan forkæle den lille Minecraft fan med.

Det helt særlige univers omkring Minecraft er fuldstændig unikt og genkendeligt. Den særlige knap så pixeleret 8-bit opløsning gør at spillet og universet genkendes. Spillet handler om at placere blokke og derefter gå på eventyr. Det foregår i en uendelig genereret verden med stort åben terræn – isbjerge, svampede søer, store enge og meget mere – fyldt med hemmeligheder, vidundere og fare!

Glæd din lille Minecraft fan med en af disse Minecraft gaveideer til børn. Udvalget af Minecraft gaveideer består både af Minecraft  legetøj, Minecraft  børnekostume, Minecraft ting til børneværelse mm.

Minecraft gaveideer til børn og barnlige sjæle

Minecraft Creeper børnekostume

Minecraft Creeper Deluxe Børn Kostume er et rigtig flot kostume til børn, som ligner karakteren Creeper fra spillet Minecraft. Dragten indeholder en firkantet maske, et jumpsuit samt en 3D-overdel. Dragten fås i størrelserne Small, Medium, Large og dragten er fremstillet i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Minecraft sengetøj

Spillet der har fanget mangt et børne-og teenagerhjerte, er afbilledet noget så fint på både dyne-og pudebetræk, og der kan næppevære tvivl om, at enhver Minecraft-fan vil elske at krybe under dynen med dette sengesæt.

Find Minecraft sengetøj hos MerchShark

Minecraft lampe

Minecraft-lampen kan fungere som perfekt hyggebelysning eller som natlys. Lampen består af 16 klodser i klassisk Minecraft-udførelse, der let kan samles efter smag og behag. Alt fra græs, guld, jack-o ’lanterne og jord og andre klassiske motiver pryder klodserne. En perfekt gaveide til enhver Minecraft fan.

Find den hos Coolstuff

Minecraft t-shirt til børn

Sej Minecraft t-shirt til børn. T-shirten findes i flere størrelser og er et must for alle børn der ikke kan få nok af Minecraft.

Find den hos MerchShark

Minecraft – Øen bog

En moderne Robinson Crusoe-historie med en hovedperson, der skal overleve på en ø i Minecraft-universet. Bogens helt er strandet på en ø og ser sig omkring. Hvor er jeg” Hvem er jeg” Og hvorfor er alt lavet af blokke? Men der er ikke tid til at ligge og slappe af i solen. Det bliver mørkt, og det er lidt af en udfordring at overleve i den nye verden.Det første, han skal, er at finde mad – det næste er at sørge for ikke selv at blive mad. For der er andre på øen … nemlig zombierne, der kommer frem, når det bliver nat.

Find den hos Gucca

Minecraft pung

Den sejeste børnepung til drenge, er uden tvivl denne Minecraft pung. En perfekt pung til at spare penge sammen til nye Minecraft ting. 

Find den hos MerchShark

Minecraft rygsæk

En ægte Minecraft-fan skal selvfølgelig også være iklædt Minecraftmerchandise! Denne seje rygsæk er perfekt til at have med i skole, da der er plads til både bøger og madpakke. Og så er der tilmed masser af cool Minecraft-figurer på!

Find den hos Eurotoys

Minecraft madkasse

Skøn madkasse med Minecraft motiv, der både kan bruges til skolebrug eller når I skal på små udflugter. Enhver Minecraft fan, skal selvfølgelig have sin egen Minecraft madkasse.

Find den hos MerchShark

Minecraft sportstaske

Skøn taske med Minecraft motiv, perfekt som sportstaske til skolebrug eller til når I skal på eventyr. 

Find den hos MerchShark

LEGO Minecraft 21161 Crafting-boks

Følg instruktionerne, lav et sejt slot, en livlig bondegård eller find på dit helt eget miljø. Følg med Steve og Alex på spændende eventyr med en Creeper™, en gris og en zombie. Start et TNT-angreb og flygt fra Creperen og skab din helt egen Minecraft-verden.

Find LEGO sættet hos Jollyroom

Minecraft 3D lampe

Denne lampe forestiller et sværd fra Minecraft, og det er det bedste våben, som du kan have i spillet. Lampen passer perfekt på værelset hos både den voksne og den helt lille fan. En praktisk lampe, som er yderst anvendelig i hverdagen, når der eksempelvis skal læses hyggelige historier, spilles computer, eller når det er sengetid, og der skal soves igennem.

Find den hos MerchShark

Minecraft pude

Den perfekte pude til ethvert drengeværelset. Puden har 2 sider med forskellige farver. Mål: 40x40cm. Puden findes i 2 forskellige designs.

Find den hos MerchShark

Minecraft spisesæt

Minecraft spisesæt til børn bestående af 3 dele, hhv. 1 flad tallerken, 1 dyb tallerken og en kop. Et skønt sæt som barnet vil kunne få glæde af længe og det gør det bare lidt sjovere at spise, når det sker sammen med yndlingskarakterne.

Find det hos MerchShark

Minecraft Dungeons figurer

Kender du også et barn, der er super vild med computerspillet Minecraft? Så se her! Med Minecraft Dungeons Figurer – 5 pak kan man få det populære spil ud af computeren og hjem i stuen. De fem forskellige figurer sikre, at legen aldrig vil gå i stå – uanset om man leger alene hjemme på stuegulvet eller sammen med vennerne.

Find dem hos Gucca

Minecraft Enderman bamse

Er barnet begejstret for Enderman fra Minecraft, så er en Minecraft Enderman bamse lige sagen. Bamsen findes i 2 størrelser hhv. 20 og 43 cm.

Find den hos MerschShark

Minecraft skoletaske

Denne Minecraft skoletaske er perfekt til den helt store Minecraft fan. Tasken er udstyret med store rum, der er perfekte til opbevaring af bøger, penalhus, computer osv. De polstrede skulderremme sikrer maksimal komfort, og de er desuden justerbare. Tasken er udført i et sejt Minecraft tema. På ydersiden er tasken udstyret med en lomme til en vandflaske eller lignende. Tasken måler 47 x 40 x 6,4 cm.

Find den hos Gucca

Minecraft Creeper bamse

Drømmer barnet om et Minecraft værelse, så er denne Minecraft Creeper bamse et must. Den kan fungere godt som en del af indretningen og så er den perfekt til leg i hjemmet. Bamsen findes i 2 størrelser.

Find den hos MerchShark

Minecraft Alex figur med lys

Lad barnet søge i drømmeland med denne seje Minecraft Alex figur med lys. Perfekt til indretningen af børneværelset og natlampe for den lille Minecraft fan. 

Find den hos MerchShark

Minecraft kasket

Med denne cool kasket kan barnet vise alle sine venner, at han synes Minecraft er det sejeste – perfekt til barnet, der er stor fan af computerspillet. Kasketten har et flot design i grå og støvet blå. Foran er der trykt motiver af en Earth Creeper samt en Pig Head.

Find den hos Gucca

Minecraft spillekort

Der er lagt op til mange timers sjov, hvis du forkæler barnet med disse Minecraft spillekort til børn. Kortene leveres i metalholder.

Find dem hos MerchShark

Minecraft Æggebæger Kylling Og Toast Udskærer

Minecrafter eller ej, hvem kunne ikke forelske sig i dette søde kyllinge-æggebæger skabt med detaljer, der forbliver tro mod det berømte pixelerede videospil. I gameplay er kyllingerne passive dyreflokke, der lever overalt i Overworld, men det er ikke nødvendigt at indhegne disse små væsene. Ud over æggebægeret inkluderer dette sæt en æg topper, plastikske samt toastskærer, der giver dig 3 blok-agtige skovlformede stykker toast. Leveret i en trykt gaveæske, gør dette Minecraft Egg and Toast Cutter Gift Set en god gave til enhver fan af Minecraft eller nogen, der bare elsker at spille generelt. 

Find sættet hos Gucca

Minecraft Valorie Figur

Valorie Minecraft Dungeons-figuren i stor skala bringer en elsket Minecraft-favoritkarakter til live! Denne 25 cm høje figur er designet med detaljer, der forbliver tro mod det berømte pixelerede videospil, der er kendt og elsket over hele verden. Valorie har justerbart hoved, arme og ben, så du virkelig kan bruge din fantasi, når du genskaber Minecraft-eventyr og opfinder nogle af dine egne historier. 
Denne uforglemmelige Minecraft-figur er en fantastisk gave til både voksne og børn, der virkelig elsker Minecraft.

Find den hos Gucca

Listen med Minecraft gaver til børn bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn

SE OGSÅ: 15+ gaveidéer til gamer – gave til gamer

SE OGSÅ: Høretelefoner til børn – sjove og kreative

Indlægget Minecraft gaveideer til børn indeholder affiliatelinks til relevante danske webshops

1 Response

  1. 02/28/2021

    […] SE OGSÅ: Minecraft gaveideer til børn […]

error: Content is protected !!