Rasmus Klump gaveideer til børn

Rasmus klump gaveideer til børn, rasmus klump gaveideer til barnedåb, rasmus klump legetøj, rasmus klump gaver til børn, rasmus klump ting til børneværelset, rasmus klump gaveideer til drenge, rasmus klump gaveideer til piger
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Rasmus Klump?

Rasmus Klump gaveideer til børn er en samling af Rasmus Klump ting, som du kan forkæle den lille Rasmus Klump fan med.

Rasmus Klump er en dansk tegneserie for børn, skabt af Carla og Vilhelm Hansen, der fortæller om de eventyr, Rasmus Klump og hans venner oplever. Rasmus Klump optræder altid i røde smækbukser med hvide polkaprikker og rejser jorden rundt på “Det gode skiv Mary“, som han og vennerne byggede i det første album.

Rasmus Klump-tegneserien er udgivet i mere end 20 lande siden 1951, og antallet af solgte hæfter har passeret 20 mio. eksemplarer. Rasmus Klump er desuden blevet filmatiseret og det er muligt at få en masse spændende tilbehør med den populære figur.

Rasmus Klump gaveideer

Glæd din lille Rasmus Klump fan med en af disse Rasmus Klump gaveideer til børn. Udvalget af Rasmus Klump gaveideer består både af Rasmus Klump legetøj, Rasmus Klump børnekostume, Rasmus Klump ting til børneværelset, gaveideer til barnedåb mm.

Rasmus Klump kuffert

Elsker dit barn at have sit legetøj med på farten, eller ønsker du en flot og simpel opbevaringsmulighed til dit barns legetøj eller andre af deres småting? Så er denne kuffert med Rasmus Klump motiv lige sagen.
Det er en sjov fødselsdagsgave, julegave eller bare en lille ekstra gave før overnatning hos vennerne.

Find den hos Gucca

Fem Minutter I Godnat – Rasmus Klump bog

En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid. I denne højtlæsningsbog får du 12 klassiske historier med Rasmus Klump og alle hans venner. Mød Pingo, Skæg, Mille, Pelle, Gøjen og Pildskadden og en masse andre karakterer fra Rasmus Klumps vidunderlige og legende univers.

Find bogen hos Gucca

Rasmus Klump toilettaske

En toilettaske til barnet er en oplagt gaveide, der både kan bruges til at opbevare barnets toiletsager til hverdag eller som kan bruges på ferier i ind- og udland.

Find toilettasken hos Kids-world

Rasmus Klump spisesæt

Dette søde spisesæt med Rasmus Klump, vil gøre ethvert måltid lidt sjovere for børnene. Spisesættet er  er praktisk og  slidstærkt. Børnene vil elske at have deres helt eget yndigt dekoreret spisesæt med Rasmus Klump. En oplagt gaveide til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.

Find det hos Bog & Ide

Rasmus Klump – A-B-C Tog

Dette hyggelige og lærerige Rasmus Klump alfabet tog vil uden tvivl falde i god smag hos mange børn.  Her kan man lære alfabetet samtidig med at man lærer om forskellige dyr. En skøn lærerig gaveide. 

Find toget hos Gucca

Rasmus Klump – Staveleg Med Dyr

Lærerigt Rasmus Klump stavespil for børn, der hjælper barnet med at stave til kendte dyr. Brikkerne er farveinddelt så man ikke behøver at kunne bogstaverne når man går i gang.

Find det hos Gucca

Rasmus Klump Sparebøsse

En sparebøsse er nødvendig når der skal spares op til nyt legetøj. Denne sparebøsse er med motiv af den kære Rasmus Klump og passer ind på ethvert børneværelser. Husk nu at ligge lidt penge i sparebøssen, så du hjælper gavemodtageren godt på vej mod det næste køb.

Find sparebøssen hos Kids-world

Rasmus Klump børnekostume

Kombiner julekalenderen med et flot Rasmus Klump kostume til børn. Kostumet er oplagt til den kommende fastelavnsfest og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Rasmus Klump bamse

Denne skønne bløde lille Rasmus Klump Bamse på 27 cm, kan blive dit barns nye bløde bedste ven.
Rasmus Klump elsker at rejse, så du kan tage ham med overalt – på tur, på ferie, ligesom I sammen kan gå på opdagelse derhjemme. Dit barn vil elske at kramme denne bløde Rasmus Klump bamse og tage med ud på sjove og spændende eventyr.

Find Rasmus Klump bamsen hos Eurotoys

Rasmus Klump gulvpuslespil

Den perfekte gaveide til enhver Rasmus Klump fan. Kom til fest med Rasmus Klump og hans venner når du samler dette super fine puslespil. Brikkerne er robuste og af en rigtig god kvalitetspap.

Find det hos Babysam

Rasmus Klump trafikspillet

Lær dit barn om trafikregler sammen med Rasmus Klump. I dette underholdende og lærerige brætspil til hele familien gælder det om at få børnene sikkert frem i skolen. På vejen er der mange forskellige spørgsmål og vejskilte, som indbyder til snak om trafiksikkerhed. Vejskiltene har både gode og seriøse konsekvenser for den sikre tur til skolen. 

Find spillet hos Bog & Ide

Rasmus Klump pandekagespillet

Hvem kan spise flest pandekager? Rasmus Klump og hans venner elsker pandekager, og de kan spise mange. Nu skal du hjælpe med at samle så mange pandekager som muligt til en hyggelig festmiddag for hele slænget.

Find spillet hos Bog & Ide

Rasmus Klump bestik

Rasmus Klump bestik i rustfrit stål med 4 forskellige motiver. Rasmus Klump, Pingo,Pelle og Pilskadden. En oplagt gaveide til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.

Find det hos Guldcenter

Rasmus Klump sparebøsse

Denne sparebøsse formet som selveste Rasmus Klump, er en god klassisk gaveide, særligt til barnedåb. Sparebøssen passer ind på ethvert børneværelse.

Find den hos Guldcenter

SE OGSÅ: 15+ Dinosaur gaveideer til børn

SE OGSÅ: 25+ Paw Patrol gaveideer til børn

Indlægget Rasmus Klump gaveideer til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 08/17/2021

    […] SE OGSÅ: Rasmus Klump gaveideer til børn […]

  2. 08/21/2021

    […] SE OGSÅ: Rasmus Klump gaveideer […]

error: Content is protected !!