Baby Yoda gaver til børn og voksne

baby yoda gaver til børn og voksne, baby yoda gaveideer til børn og voksne, star wars yoda gaveideer, baby yoda gadgets
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er gavemodtageren en der man bare ikke kan få nok af baby Yoda fra The Mandalorian?

Så er baby Yoda gaver nok også noget af det der der står højest på ønskesedlen.

På kort tid har baby Yoda tryllebundet både børn og voksne og baby Yoda er da heller ikke til at stå for.

Baby Yoda, er en karakter fra Star Wars Disney+ originale tv -serie The Mandalorian. Han er et lillebørnsmedlem af den samme navngivne fremmede art som Star Wars -figureren Yoda. Egentlig referrer serien vist til figuren som ‘The Child’, og der er altså ikke tale om Yoda i en yngre udgave, men derimod om et ‘barn’ af samme race som den velkendte Jedi Master. Master Yoda er en af de mest elskede figurer fra Star Wars-universet, og denne her lille figur ligner til forveksling en babyudgave af ham.

The Mandalorian’ udspiller sig i Star Wars-universet, fem år efter det lykkedes de gode rebeller at besejre det onde imperium. Dermed samler ‘The Mandalorian’ på sin vis historien op, hvor ‘Star War Episode 6: Return of the Jedi’ fra 1983 slap.

Kender du et barn eller en barnlig sjæl der er helt vild med baby Yoda, så forkæl ham/hende med en af disse Baby Yoda gaveideer.

Baby Yoda gaver

Baby yoda bamse 25cm

Vil du glæde din søn eller datter, eller kender du en inkarneret fan af de udødelige filmserier, er du sikker på at bringe glæde med denne søde Mandalorian bamse.

Find bamsen hos MerchShark

Baby Yoda kop

Kop formet som Baby Yodas hoved, perfekt til enhver Star Wars fan. Koppen kan bruges til både varme og kolde drikke og af enhver aldersgruppe.

Find koppen hos Temashop

Star Wars Figurer 2-pak

Star wars samling kan aldrig starte for tidligt. 2-pak med Baby Yoda-figurer fra Star Wars. Figurerne er cirka 7 cm høje og forestiller The Child ”Baby Yoda”.

Find figurerne hos Jollyroom

Baby Yoda Vaffeljern – The Mandalorian

Lav lækre hjemmelavede vafler med Baby Yoda motiv. Vaffeljernet har fem temperatur indstillinger. På låget er der også motiv af den elskede karakter.

Find vaffeljernet hos MerchShark 

Baby Yoda plakat – Cute inventor – The Mandalorian

Enhver The Mandalorian fan skal selvfølgelig have en plakat fra Baby Yoda hængende på værelset. Plakaten har et herligt motiv med den elskede Baby Yoda figur.

Find plakaten hos MerchShark

The Child Grogu Sengetøj 140×200 cm

Sejt sengetøj med motiv og tema fra Star Wars The Mandalorian. På sengetøjet er The Child Grogu. Sengetøjet har vendbart design. Sengetøjet er i bomulds materiale med et hovedpudemål på 70×90 cm og passer til en dyne på 140×200 cm.

Find sengetøjet hos Eurotoys

Baby Yoda højtaler bluetooth

Højtaleren er en smuk indretningsdetalje, der er inspireret af Mandalorian-serien og som vil passe godt på både reolen og skrivebordet.  Højtaleren har et indbygget batteri med en spilletid på op til 6 timer. Den oplades med det medfølgende USB-kabel.

Find den hos Jollyroom

Herschel x Star Wars børnehavetaske

Sej børnehavetaske fra Herschel lavet i samarbejde med Star Wars. Rygsækken er i kraftigt materiale og med Baby Yoda motiv på fronten. En sej og slidstærk rygsæk til enhver Baby Yoda fan.

Find rygsækken hos Kids-world

Baby Yoda elektronisk figur

Herlig elektronisk Baby Yoda elektronisk figur. Rør toppen af Child figurens hoved for at aktivere lydeffekter inspireret af The Mandalorian, inklusive glad og ophidset, fniser og pludrer, træt og sovende og Force-effekter lyde.

Find den hos MerchShark

Baby Yoda 3D lampe

Lys op på børne- eller teengaeværelset med denne seje Baby Yoda 3D lampe. Lampen kan skifte imellem 7 forskellige farver.

Find lampen hos MerchShark

Lego Yoda – Barnet

Lad barnet bygge sin egen søde model af Barnet fra Star Wars: The Mandalorian! Genskab nogle af denne populære figurs autentiske detaljer. Placer hoved, ører og mund i nye stillinger for at skabe masser af forskellige udtryk. Og lad Barnet holde sit yndlingslegetøj – gearskifteknoppen. Denne bygbare, charmerende model omfatter en informationsplade og en LEGO® minifigur af Barnet som prikken over i´et.

Find LEGO Baby Yoda hos Eurotoys

Star Wars The Child Hideaway Hover-Pram

Blødt legetøj fra Disneys serie The Mandalorian. Ved første øjekast får du en blød og krammeglad Baby Yoda, men hvis du folder legetøjet ud, bliver det til en svævende barnevogn. Hideaway Hover-Pram er sjovt legetøj for alle kommende Star Wars-fans!

Find den hos Jollyroom

Baby Yoda krus & sokker

Sæt med Baby Yoda krus og sokker. Kruset har motiv på begge sider. Vær opmærksom på at strømperne er størrelse 41-46. 

Find sættet hos MerchShark

SE OGSÅ: Star Wars gaver

SE OGSÅ: Harry Potter gaveideer til børn og voksne

Indlægget Baby Yoda gaver til børn og voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!