Følg en hjemløs i København

følg en hjemløs i københavn, følg en hjemløs i kbh, gadens stemmer, oplevelser i københavn, unik oplevelse i københavn, vandring i københavns gader, støt gadens stemmer, gave til hende, gave til ham, gave til par, velgørenhed i gave, alletiders gave, gaveinspiration, julegave

Giv gavemodtageren en mulighed for at se det København han/hun normalt kender, men med andre øjne, her får gavemodtageren en oplagt mulighed for at få et bedre indblik i en hjemløs hverdag.

Følg en hjemløs i København

Kom med bag facaden i København, når du bliver guidet rundt på Vesterbro af en guide, som har levet et liv på kanten af samfundet som hjemløs eller misbruger, og hør om de barske forhold, de engang levede under. Alle guiderne har hver især en stærk og unik livshistorie, og rundvisningerne tager derfor udgangspunkt i guidens egne erfaringer, hvorfor byvandringerne også er forskellige fra guide til guide.

Du vil høre forskellige historier fra livet på gaden, samt få fortalt hvordan det føles at bygge en seng ud af pap, finde et fixerum, sælge narkotika, sidde i fængsel og hvordan man overholder gadens uskrevne regler.

Børn under 10 år, kommer gratis med på turen.

Oplevelsen indeholder:

  • 1 1/2 times byvandring i Københavns gader
  • En stærk fortælling om livet på gaden
  • Muligheden for at møde et menneske, der har levet et liv, du ikke kan forestille dig

Oplevelsen kan bookes/købes gennem DuGlemmerDetAldrig. Når du køber oplevelsen, går en del af billetprisen til at aflønne guiden, mens det resterende beløb går til Gadens Stemmer, hvor pengene bliver brugt på den daglige drift, social støtte og uddannelse af guiderne. Et eventuelt overskud geninvesteres i den socialøkonomiske virksomhed eller bliver doneret til almennyttige formål. DuGlemmerDetAldrig modtager derfor ingen penge ved en guidet tur med Gadens Stemmer.

Om Gadens Stemmer:

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, som har 6 års erfaring med at lave anderledes byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at tilbyde mennesker, der måske ikke lige passer ind på det ordinære arbejdsmarked en meningsfuld beskæftigelse. Samtidig er formålet også at skabe møder mellem mennesker på tværs af samfundsskel, så der skal en fælles forståelse, og så eventuelle fordomme ophæves.

Book oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig

Indlægget Følg en hjemløs i København indeholder affiliatelink

error: Content is protected !!