Gave til golfspiller

gave til golfspiller golfgave gave golfelsker gave golfentusiast alletidersgave gaveinspiration golf golfoplevelse gavekort golf træningsudstyr til golf nybegynder golf
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til golfspiller og spiller du ikke selv golf? Det kan være svært at vide hvad en golfspiller vil blive glad for. En god golf gave kan være alt fra udstyr til oplevelser med golf i fokus.

Overvejer du den klassiske gave i stedet for? En lækker trøje eller 3 flasker god vin? Prøv engang at spring ud i golfgaven til golfspilleren! Det er meget mere personligt og så gør det indtryk på gavemodtager. Vi hjælper dig med at finde en god gave til golfspiller.

Golfkøller er dyre! Og så der er så mange forskellige at det ville være et mirakel at finde den helt rigtige til din goldspiller, med mindre han/hun har været meget specifik om sine ønsker. Der findes mange andre gaveidéer, der vil gøre en golfspiller overrasket og glad. 

En golfspiller ELSKER at være ude på grenen og nyde spillet, samværet og naturen. En god golfgave kan derfor godt være udstyr til spillet, men det kan også være beklædning, træningsudstyr eller en golf oplevelse. Nedenfor findes et stort udvalg af gode gaver til golfspillere i alle prisklasser. 

 

gave til golfspiller golfgave jubilæumsgave gave til senior gave til golfspiller grønne golfbolde

Neongrønne golfbolde

Der findes et utal af golfboldetyper, men hovedreglen er at der bruges MANGE golfbolde og det er slet ikke tosset at have mange forskellige typer af golf bolde med sig på golfbanen. De neongrønne matte goldbolde er geniale, fordi de er nemme at spore, både i luften (derfor den matte finish) og på banen, hvor alle de andres goldbolde er hvide. (De findes også i neongule her)

Find goldbolde hos Coolshop

 

golfplakat dialægt gave til golfspiller golf gave plakat med golf citatplakat golfspiller alletidersgave

Dialægt golfplakat

Hvis du ikke selv er golfspiller giver ovenstående citater ingen mening, men for en golfspiller giver ord som “ormedræber” og “puttelinje”, rigtig meget mening. Hvis du vil give golfspilleren et spil på læben, så er dialægts golfplakat en oplagt gave til golfspiller. 

Find golfplakaten hos citatplakat

 

golf kop gave til golfspiller golfgave golf krus fars dags gave golf gave til goldspiller alletidersgave

Golf kop – sød golf gave til golfspilleren

En fint krus der er formet som en golftaske indeholdende 20 træ tees, 1 børste og 3 blyanter. En skøn lille golf gave til golf spilleren, der kan minde ham/hende om golf, på kolde vintermorgener. 

Find golf koppen hos Coolshop

 

pop up golf chipping net indendørs brug udendørs brug chipping net golftræning gave til golfspiller golf gave alletidersgave golfspiller gave

Chipping net til indendørs og udendørs brug

Et chipping net er træningsudstyr til hjemmetræning. Chippingnettet hjælper med træning af længde på slagene. Om det må anvendes indendørs hos din golfspiller må afhænge af husfred og golfniveau. En oplagt golfgave til golfspilleren.

Find chippingnettet hos Satana 

 

golf gave gave til golfspiller golfgave træningsudstyr golf træningsmåtte golf launch pad golf alletidersgave

Træningsmåtte til golf – Launch Pad

En Launch Pad er træningsudstyr til golfspilleren. Launch Pad er oplagt at træne med, sammen med chippingnettet ovenfor (men ikke et must), Denne træningsmåtte til golf er to stykker kunstigt græs der træner tee shots og slag på grenen. Et skønt træningsredskab, når turen ikke kan gå til golfbanen dagligt. 

Find Launch Pad – golf gaven hos Coolshop  

 

 

wilson golftaske golf trolley golfgave golf gave til golfspiller sort golf trolley alletidersgave

Golf trolley – lækker gave til golfspilleren

En lækker gave til golfspilleren er en golftaske eller golf trolley. Denne model fra Wilson byder på et hav af features, som bla. vandtætte lommer til mobil, isolerede lommer til drikkevarer, plads til 14 golfkøller, forstørret puttesektion og meget mere. Med sådan en golftaske, må handicappet da blive bedre, ik? 

Find golftasken hos Coolshop

 

golf plakat golfplakat gave til golfspiller golf gave inspiration alletidersgave

Golf plakat

En god golfplakat varmer altid en golfspillers hjerte. Golfplakaten fra danske aurea findes to 2 størrelse

Find golfplakaten hos aurea

 

golfhandske golf gave til golf spiller golfudstyr alletidersgave handske til golfspiller

Golf handske

En golfhandske er et must på golfbanen. En god gold handske fra Wilson er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en lille gave til golfspilleren. Golfhandsken skal på den hånd golfspilleren styrer køllen med. Er golfspilleren højrehåndet, skal han/hun have en handske til højre hånd. 

Find golfhandsker hos Coolshop

 

Læs også: Gave til SUP entusiasten

Læs også: HC Andersen gave til børn og voksne

 

Indlægget Gave til golfspilleren indeholder affiliatelinks.

1 Response

error: Content is protected !!