Badekåbe til børn – luksus morgenkåber

Her på redaktionen har vi flere børn der, uden undtagelse, har fået deres badekåbe i gave. En badekåbe til børn er en lækker gave, der kan bruges både efter badet, eller som morgenkåbe i weekenderne – særligt i vinterhalvåret. Vi ved at vores børn sender gavegiver en kærlig tanke, når badekåben indtages efter en bad, eller en søndag formiddag, udenpå nattøjet. Vi kan derfor varmt anbefale at give en lækker morgenkåbe til børn i gave. Vi anbefaler at købe den ét nummer større end hvad barnet bruger i tøj, så nattøjet kan beholdes på indenunder. Nedenfor har vi samlet nogle af de fedeste badekåber, der findes på det danske markedet, så du har et overblik over markedet for badekåber her:

 

morgenkåbe til børn luksus badekåbe til børn badekøbe til drenge badekåbe til piger morgenkåbe til drenge morgenkåbe til piger

Badekåbe til børn i flotte design

Ville en fodbold morgenbåde falde i god jord hos familjens Messi? Disse flotte morgenkåber er fra Molo og fås i størrelser fra str. 92 til str 152. Det er altså bare dejligt at kunne gå rundt hjemme i stuen med en lækker og komfortabel badekåbe fra Molo. Badekåberne er lavet af materialer i høj kvalitet, sådan at de bevarer deres blødhed. Morgenkåberne fra Molo findes her.

 

badekåbe til børn morgenkåbe til børn barn badekåbe med dyr

Liewood morgenkåber til børn

Utrolig lækker Liewood badekåbe til børn mellem 1-6 år. De fås i viste 4 design. 2 lyse som hhv. panda og kat, mens de grå forestiller elefanten og en skøn kanin med næse, øjne samt kaninører på hætten. Dyredesignet hvilket giver et super sødt look. Badekåben har lange ærmer, en fast hætte og to praktiske lommer foran. Liewood badekåbe til børn kan lukkes på fronten med gennemgående tryk-knapper og det stofbælte der er gennemgående. I nakken findes en praktisk hang til ophængning. Badekåben er perfekt til efter et bad, eller til hygge inden sengetid, og så er den lavet i en dejlig kvalitet, som er blød mod huden, og som er 100% Økologisk. Find de lækre og søde Liewood morgenkåber her.

 

filibabba filibaba morgenkåbe til børn badekåbe til børn

Filibabba badekåber

Bløde og lækre badekåber fra Filibaba i grå, rosa og sart blå. Ensfarvet med et smart zig zag mønster. Filibabba morgenkåben har lange ærmer og en fast hætte. Fortil er der to praktiske lommer og den lukkes med det tilhørende stofbælte, omkring livet. Badekåben er fremstillet i økologisk bomuld og er virkelig blød og lækker. Filibabba morgenkåber fås i str. 1-6 år og kan findes her.

 

hummel badekåbe til børn morgenkåbe til børn badekåbe til piger badekåbe til drengeHummels sporty badekåbe til børn

Smart Hummel badekåbe i støvet blå eller støvet lilla. Hummel badekåben har lange ærmer og fast hætte. Den åbnes fortil via en knap og den har bindebånd i livet. På fronten er det et lille broderet Hummel logo og ned langs armene er der broderede Hummel vinkler, der giver det sporty look. Morgenkåbe fra Hummel er fremstillet af 100% bomuld. Hummel badekåber finde her.

 

LÆS OGSÅ: Toilettasker til børn

Indlægget Badekåbe til børn – luksus morgenkåber indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Morgenkåbe til børn […]

error: Content is protected !!