Badekåbe til børn – luksus morgenkåber

badekåbe til børn morgenkåbe til børn barn badekåbe luksus badekåbe til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En badekåbe til børn er en lækker gave, der kan bruges både efter badet, eller som morgenkåbe i weekenderne – særligt i vinterhalvåret.

Her på redaktionen har vi flere børn der, uden undtagelse, har fået deres badekåbe i gave.  Vi ved at vores børn sender gavegiver en kærlig tanke, når badekåben indtages efter en bad, eller en søndag formiddag, udenpå nattøjet. Vi kan derfor varmt anbefale at give en lækker morgenkåbe til børn i gave.

Vi anbefaler at købe den ét nummer større end hvad barnet bruger i tøj, så nattøjet kan beholdes på indenunder. Nedenfor har vi samlet nogle af de fedeste badekåber, der findes på det danske markedet, så du har et overblik over markedet for badekåber her:

 

Badekåbe til børn i flotte design fra Molo

Molo er kendt for deres sjove og farverige designs til børnetøj og det gør sig også gældende ved deres badekåber til børn. Disse flotte morgenkåber er fra Molo og fås i størrelser fra str. 92 til str 152. Det er altså bare dejligt at kunne gå rundt hjemme i stuen med en lækker og komfortabel badekåbe fra Molo. Badekåberne er lavet af materialer i høj kvalitet, sådan at de bevarer deres blødhed.

Morgenkåberne fra Molo findes her

 

Liewood morgenkåber til børn

Utrolig lækker Liewood badekåbe til børn mellem 1-6 år. Liewood badekåber findes i flere flotte design, alle i forskellige dyredesign.Dyredesignet hvilket giver et super sødt look. Badekåben har lange ærmer, en fast hætte og to praktiske lommer foran. Liewood badekåbe til børn kan lukkes på fronten med gennemgående tryk-knapper og det stofbælte der er gennemgående. I nakken findes en praktisk hang til ophængning. Badekåben er perfekt til efter et bad, eller til hygge inden sengetid, og så er den lavet i en dejlig kvalitet, som er blød mod huden, og som er 100% Økologisk.

Find de lækre og søde Liewood morgenkåber her.

 

filibabba filibaba morgenkåbe til børn badekåbe til børn

Filibabba badekåber

Bløde og lækre badekåber fra Filibaba i grå, rosa og sart blå. Ensfarvet med et smart zig zag mønster. Filibabba morgenkåben har lange ærmer og en fast hætte. Fortil er der to praktiske lommer. Badekåben er fremstillet i økologisk bomuld og er virkelig blød og lækker.

Filibabba morgenkåber fås i str. 1-6 år og kan findes her.

 


Hummels sporty badekåbe til børn

Lækker badekåbe fra Hummel i mere sporty design. Hummel badekåben har lange ærmer og fast hætte. Den åbnes fortil via en knap og den har bindebånd i livet. På fronten er det et lille broderet Hummel logo og ned langs armene er der broderede Hummel vinkler, der giver det sporty look. Morgenkåbe fra Hummel er fremstillet af 100% bomuld.

Hummel badekåber kan finde du her.

 

LÆS OGSÅ: Toilettasker til børn

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020

Indlægget Badekåbe til børn – luksus morgenkåber indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Morgenkåbe til børn […]

error: Content is protected !!