Vintage skoleplakater til børneværelset

Vi kender næsten alle den følelse af at være ideforladt, lige så snart invitationen lander i end postkasse. Særligt kan det efterhånden være svært at finde på noget til mange børn, som har værelset fyldt med legetøj.

Men hvad så med at vælge en af de flotte lærerige vintage skoleplakater til børneværelset fra Little & Pure.

Hvem husker ikke da de gik i skole at når læreren skulle vise noget på et kort, så blev der trukket nogle store kort ned. Kortene var i et kraftig materiale, som fungerede lidt som et rullegardin, hvor læreren måtte have pegepinden i brug for at få dem ned. Inspireret af hvordan de gamle skolekort så ud, har Little & Pure lavet nogle fine vintage skoleplakater ( der dog ikke rules ned), men som kan bruges til at give et lærerigt (og for os voksne) et nostalgisk look.

Vintage skoleplakater

Skoleplakat i vintages stil fra Litlle & Pure. På den ene side af plakaten er der fodspor og på den anden side er “The big five”, som er et næsehorn, en bøffel, en elefant, en løve og en leopard. I toppen og bunden af plakaten sidder der en rundstok, så plakaten kan hænges op helt rå som de oprindelige skoleplakater. Der kan være små skønhedsfejl på rundstokkene.

Find vintage skoleplakaten hos Liams

Skoleplakat i vintages stil fra Litlle & Pure. På den ene side af plakaten er der forskellige typer af hajer. På den anden side er det undervands i sorte og hvide farver. Plakaten passer virkelig flot ind i de fleste rum.

Find vintage plakaten her hos Liams

 

Plakaten fra Little & Pure er i vintage inspireret stil. På den ene side er der forskellige dinosauer og på den anden er der dinusarus skeletter.

Find dinosaur vintage plakaten hos Liams

Plakaten med biler er i vintageinspireret stil. På den ene siden er der forskellige biler i flotte farver og på den anden er der en hyggelig campingplads.

Find vintage bil plakaten hos Liams

Plakaten med fulge har to sider. På den ene side er der forskellige fugle og på den anden er der et billede af en smuk svane.

Find vintage fugle plakat hos Liams

Plakaten er vendbar med en byggeplads på den ene side og maskiner på den anden.

Find vintage plakaten hos Liams

OBS! Plakaternes størrelse er 50x70cm og alt tekst er på dansk.

Indlægget Vintage skoleplakater til børneværelset indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!