Vintage skoleplakater til børneværelset

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vi kender næsten alle den følelse af at være ideforladt, lige så snart invitationen lander i end postkasse. Særligt kan det efterhånden være svært at finde på noget til mange børn, som har værelset fyldt med legetøj.

Men hvad så med at vælge en af de flotte lærerige vintage skoleplakater til børneværelset fra Little & Pure.

Hvem husker ikke da de gik i skole at når læreren skulle vise noget på et kort, så blev der trukket nogle store kort ned. Kortene var i et kraftig materiale, som fungerede lidt som et rullegardin, hvor læreren måtte have pegepinden i brug for at få dem ned. Inspireret af hvordan de gamle skolekort så ud, har Little & Pure lavet nogle fine vintage skoleplakater ( der dog ikke rules ned), men som kan bruges til at give et lærerigt (og for os voksne) et nostalgisk look.

Vintage skoleplakater

Skoleplakat i vintages stil fra Litlle & Pure. På den ene side af plakaten er der forskellige typer af hajer. På den anden side er det undervands i sorte og hvide farver. Plakaten passer virkelig flot ind i de fleste rum.

Find vintage plakaten her hos Liams

 

Plakaten fra Little & Pure er i vintage inspireret stil. På den ene side er der forskellige dinosauer og på den anden er der dinusarus skeletter.

Find dinosaur vintage plakaten hos Liams

Plakaten med fulge har to sider. På den ene side er der forskellige fugle og på den anden er der et billede af en smuk svane.

Find vintage fugle plakat hos Liams

OBS! Plakaternes størrelse er 50x70cm og alt tekst er på dansk.

Indlægget Vintage skoleplakater til børneværelset indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!