Personlig bog til barnet

personlig bog til barnet, personlig børnebog, personlige børnebøger, lav selv børnebøger, bog med barnets navn, børnebog med barnets navn, personlige gaver til drenge, personlige gaver til piger, personlige gaver til børn, personlige gaver til baby
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Giv en personlig gave til barnet, som kan vække glæde flere år fremover med – En personlig bog til barnet, hvor dit barn er helten.

En personlig bog er en oplagt gaveide både til drenge og piger.

For at gøre barnets bog til sin egen personlige bog, bliver der indsat personlige oplysninger, såsom barnets navn, venner, hjemby og din personlige hilsen. Alt sammen fletter ind i de fantastiske eventyr, så det bliver din unikke personlig børnebog. En super hyggelig og sjov gaveide, der kan bruges til børn i flere aldre.

Min Godnatbog, Personlig bog med barnets data – 2 i 1 Bog

En dejlig, personlig godnatbog med 2 godnathistorier. Når den ene godnathistorie er slut, så skal bogen vendes om for at man kan læse den anden godnathistorie.
En personlig godnatbog som vil kunne gemmes som et kærligt minde. 2 rigtige søde fantasi godnathistorie.

Design barnets personlige godnatbog her hos Babyshower

Elverpigen og stortrolden

Den lille elverpige i skoven med vennerne. Elverpigen har brug for hjælp og får hjælp af hovedpersonen i bogen og vennerne. De tager på eventyr sammen og skal finde Blåfjer og Sølvhale, som Stortrolden har lukket inde på Stortrolde slottet. Men de skal skynde sig! Elverpigen og Stortrolden bogen, er en rigtig god godnatlæsningsbog og en læselet bog for de yngste.

Design barnets egen bog her hos Babyshower

Cirkusbogen – personlig børnebog

Barnet kommer med rundt i hele cirkusset og møder både klovnen, hestene, den udklædte dame, elefantungen, akrobaterne og får en tur rundt i helikopter over cirkuspladsen. En spændende personlig bog for både piger og drenge. Indeholder; navn, alder, hjemby, venner, datering og personlig hilsen fra giveren.

Design jeres bog her hos Min personlige gave

Dragen og de tre riddere
Troldmanden Ellert er fortvivlet. En ildspyende drage spreder skræk i landsbyen. Dragen ødelægger, skaber uro og stjæler ting. Troldmanden er magtesløs, fordi dragen har stjålet hans tryllestav. Men det værste er, at dragen også har bortført Prinsessen. Hvem kan hjælpe Kongen? Det kan bogens hovedperson og hans to venner. De låner Kongens hest Guldhale og tager afsted i mod Det høje Bjerg, hvor dragen har sin hule. Et opgør venter!En rigtig drenge bog for store og små. Måske barnets bedste bog fra Min Personlige Bog. Indeholder; navn på hovedpersonen og hjembyen, 2 venner, en personlig hilsen med datering.
Zoo bogen – tællebog med navn

Barnet kommer sammen med sine venner på rundtur i zoologisk have. De hilser på alle dyrene, dyrepasseren og leger på legepladsen. Bogen er endvidere opbygget som en tællebog, der tælles fra 1 til 10. En sød bog med meget flotte og store billeder, så selv små børn vil synes om bogen. Bogen er populær hos dagplejemødre, til fødselsdage og som dåbsgave, som alternativ til min dåbsbog; Babybogen. Indeholder; navn, alder, hjemby, venner, datering og personlig hilsen fra giveren.

Find bogen her hos Min personlige gave

Babybogen – barnets bog til piger

Barnets bog til den lille ny prinsesse i hjemmet. Personlig bog til og om den nyfødte pige med den allerførste godnathistorie, hvor hun kommer på et spændende besøg i Fantasiens Kongerige, og bliver kronet som en rigtig prinsesse. En meget populær dåbsgave, idet bogen har alle oplysninger omkring fødslen med i selve historien. Barnets bog bruges også til barnets 1 års fødselsdag. Babybogen indeholder; barnets navn, hjemby, mors og fars fornavne, de første besøgende, barnets fødselsdato og tidspunkt, hår- og øjenfarve, vægt og længde, navn på jordemoderen og hospitalet, stjernetegn samt en personlig hilsen fra giveren med datering.

Find bogen hos Min personlige gave

Babybogen – barnets bog til drenge

Babybogen til den lille ny prins i hjemmet. Personlig bog til og om den nyfødte dreng med den allerførste godnathistorie, hvor han kommer på et spændende besøg i Fantasiens Kongerige, og bliver kronet som en rigtig prins. En meget populær gave til barnedåb og barnets første fødselsdag, idet bogen har alle oplysninger omkring fødslen med i selve historien. Babybogen indeholder; barnets navn, hjemby, mors og fars fornavne, de første besøgende, barnets fødselsdato og tidspunkt, hår- og øjenfarve, vægt og længde, navn på jordemorderen og hospitalet, stjernetegn samt en personlig hilsen fra giveren med datering.

Find bogen hos Min personlige gave

SE OGSÅ: Personlig julesok med navn

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

Indlægget Personlig bog til barnet indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!