Vegansk julekalender 2023

vegansk julekalender 2022, vegansk pakkekalender 2022, vegansk adventskalender 2022, veganer julekalender 2022, vegetar julekalender 2022, økologisk julekalender 2022, økologisk pakkekalender 2022, økologisk adventskalender 2022, julekalender 2022, sund julekalender 2022, spiselig julekalender 2022, årets julekalender 2022 julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022 alletiders gave, gaveinspiration, gave til veganer, julekalendere til kvinder 2022, julekalendere til mænd 2022, julekalendere til teenagere 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er modtageren af årets julekalender veganer? Så gør ventetiden op til jul kortere med en  vegansk julekalender 2023.

En vegansk julekalender 2023 er det oplagte valg til gavemodtageren der er veganer.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

I Danmark begynder flere og flere at vælge vegansk når skal handles ind, så når årets julekalender skal i hus, er det også at foretrække med en vegansk julekalender:

Wally & Whiz Julekalender “Red barnet”

Wally & Whiz har lavet verdens første samtale-julekalender og deres første julekalender til børn. De har samarbejdet med Red Barnet om at lave en julekalender, der sætter fokus på børns trivsel. At tale sammen skaber god trivsel for børn, såvel som for voksne, men det kræver at vi kender hinanden, har tillid og føler os trygge. Derfor indeholder denne julekalender 24 søde, sjove og lette samtalestartere bag hver låge, som I kan bruge mens I nyder de lækre vingummier.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Julekalender med vegansk slik

Nyd slik som tutti-frutti, refreshers, banana skids, hindbær-lakrids hoveder og meget mere. Slikket er også helt vegansk, hvilket gør den til det perfekte alternativ for alle, der er på jagt efter en vegansk adventskalender med masser af lækkert slik!

Find julekalenderen hos PartyHallen

Vegansk chokolade julekalender

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Der er noget for både voksne, børn og dig der er vild med vegansk chokolade.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender 2023

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – hele 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. Julekalenderen er både vegansk og glutenfri. Årets julesmage er Guava/Tranebær og Pære/Kiwi. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Monty Bojangles Vegansk julekalender

Den veganske chokoladekalender fra britiske Monty Bojangles indeholder uimodståeligt lækre og kakaoovertrukne chokoladetrøfler i tre forskellige smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Dele Julekalender

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – så bliver det ikke bedre.  Denne udgave af Wally & Whiz’ julekalender er fyldt med små poser med vingummi (2 i hver skuffe), i alt 550g vegansk gourmet vingummi. I år byder Wally and Whiz på 12 spændende smagsvarianter, som kun kan findes deres julekalendre!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nilens jord adventskalender 2023

Bag hver kalenderlåge gemmer der sig lækre produkter fra Nilens Jord, der alle er veganske, allergicertificerede og parfumefri.

Find den hos Magasin

Ecooking adventskalender 2023

Vinterens kulde kan være hård for huden. Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender fra Ecooking fyldt med lækre plejeprodukter.  Ecooking har sammensat den ultimative selvforkælelseskalender bestående af fire veganske og dermatologisk testede produkter, som forkæler din hud med effektiv pleje.

Find den hos LYKO eller Find den hos Magasin

Wally and Whiz vegansk adventskalender 2023

Istedet for en vegansk julekalender, kan du også vælge en vegansk adventskalender. Denne adventskalender indeholder veganske vingummier til hele familien. Hver søndag byder på en ny spændende smag. En perfekt dele adventskalender. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

Indlægget Vegansk julekalender 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

2 Responses

  1. 10/07/2020

    […] SE OGSÅ: Vegansk julekalender 2020 […]

  2. 08/16/2021

    […] SE OGSÅ: Vegansk julekalender 2021 […]

error: Content is protected !!