Print selv oplevelser – gaven i en fart

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Står du og mangler en gave i sidste minut – eller gider du ikke den voldsomme trængsel på byens handelsgader, så læs med her. Vi har fundet de bedste oplevelsesgaver der kan købes online og printes med det samme. Det giver dig et hurtigt, nemt og let gavekøb og så er oplevelser desuden er genial gave og der findes gode oplevelser til næsten alle. Vælg mellem mere klassiske oplevelsesgaver som en biograftur og brunch for to eller nye anderledes oplevelsesgaver som at gå amok i en pølsevogn (for to), eller tigertræning eller undervandsjagt. Mulighederne er mange.

Nedenfor ses et lille udvalg af nogle af de oplevelser vi har erfaringer med eller fået god feedback på.

 

Amok i en pølsevogn

Dans med Thomas Evers

Billedkunst-kursus

Madlavning på SU

Romantisk hotelophold

Tempelmassage

Golftur

Kajaktur

Model for en dag

Stuntman for en dagkajaktur outdoorsports gaveinspiration alletidersgave

Biograftur

Brunch

Romantisk Godsophold

Cafétur

Bridgewalking

Klatring

Urban Hign Roping, flyboard og dykning i Kattegatcenteret

Undervandsjagt

Vinsmagningromantisk-ophold-3

Vinsmagning – kun for kvinder

Gokart

Baristadrømme

 

Romantik på slottet

Klassisk spa-ophold

Tapas for to

Se endnu flere fede, skøre, geniale og skæve oplevelsesgaver hos 2 af markedets allerstørste arrangører af uforglemmelige oplevelser.


 

Følg instruktionerne på siderne og print dit oplevelsesgavekort, samt en beskrivelse af oplevelsen og pak det ind. Så har du netop købt en god gave på under 5 minutter. Oplevelsesgaver er oplagt til dem der har alt, til alle aldre lige fra børn til pensionister og hvis du bestiller en oplevelsesgave for to, så er der også nogen at dele glæden og oplevelsen med.

Alletiders Gave anbefaler oplevelser til børn, til teenagere, til ham, til hende og til par. Oplevelsesgaver er oplagt til romatiske gaver, til dem der har alt, som mandelgave, til værtinde og selvfølgelig til alle der værdsætter en god oplevelse.

Indlægget Print selv gave – gaven i en fart indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!