Gave i sidste øjeblik?

Gave i sidste øjeblik, gaver i sidste øjeblik, online gave, alletiders gave, fødselsdagsgave, julegave, gave til hende, gave til ham, julegaver, gaveideer, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

 

Har tiden været knap til køb af gaver eller er du blevet inviteret ud med kort varsel, så giver vi dig her på Alletiders Gave gode forslag til gave i sidste øjeblik – altså gaver der nemt kan klares med få klik eller  med lidt fantasi:

FRI adgang til alle de bedste magasiner i Danmark

Er gavemodtageren til mode, skønhed, bolig, mad eller sladder?

Et gavekort til PLING giver gavemodtageren ubegrænset adgang til et stort udvalg af Danmarks bedste magasiner i en og samme app. Så kan du altid læse de nyeste numre af dit favoritmagasin, hvor som helst og når som helst. Et udpluk af de magasiner man kan få adgang til:

 • Femina
 • Elle
 • Mad & Bolig
 • Billed Bladet
 • Spis Bedre
 • Vi Unge
 • Q
 • Se & Hør
 • Og mange flere

Med PLING går man aldrig glip af et nummer. Der er altid adgang til de fire nyeste numre af hvert magasin. Kan læses overalt på smartphone og tablet – også offline.

Bestil magasin abonnement her gennem sendentanke


 

Giv med hjertet

En af de gaveideer som vi kan se jer læsere har taget mest til jer i år, er Giv velgørenhed i gave.

Støt Røde Kors med en gave fra hjertet. Verden oplever større og hyppige katastrofer, som kræver akut hjælp for at redde menneskeliv – og den hjælp kan du give.

Her giver du et bidrag til Røde Kors, som yder en indsats rigtig mange steder for at støtte sårbare og udsatte mennesker i Danmark og i resten af verden. Dit bidrag vil gå til at hjælpe mennesker ramt af krige og katastrofer, ydelse af nødhjælp og medicin til områder ramt af naturkatastrofer eller epidemier.

Nu har du chancen for at give en gave med hjertet. Dit bidrag hjælper verdens fattigste og mennesker ramt af krige og katastrofer. Giv med hjertet og giv en gave der har betydning for andre. Selv små beløb kan gøre en forskel, 100 kroner rækker længere end du lige umiddelbart regner med. Du kan gøre en livsvigtig forskel.

Den oplagte gavemodtager til denne gave: Alle der gerne vil gøre en god gerning og hjælpe andre. Book og du printer gavekortet.

VIGTIG INFO
* Det bidrag der gives, vil få stor betydning for de mange tusinder af mennesker som er ramt af krig og fattigdom
* Husk, at alle donationer over 500 kr. er fradragsberettigede

Giv med hjertet – pris 100,-


 

Oplevelser

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med et par gode idéer til oplevelser i gaveform. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

 • Årskort/Klippekort. Årskort til Zoo, Legoland, Tivoli, FC yndlingsholdets kampe, eller andre steder der operer med årskort konceptet. Det kan også være klippekort til svømmehallen, museet eller andre steder hvor gavemodtager foretrækker at bruge tid.
 • Events. Koncerter, Udstillinger, Foredrag, Festival og Teater. Find billetter til Cirkusrevyen, en god koncert i DRs koncerthus, operaen, det lokale teater, jazz-klubben, bingohallen, foredragssteder og udstillinger der har gavemodtagers interesse. Vi har nogle gange givet billetter til Cirkusrevyen i julegave. Jo vist er der lang tid til sommer, men så er der noget at glæde sig til og tid til at afsætte den eftermiddag/aften eller weekend til en Københavnertur med Cirkusrevyen som den helt store oplevelse. Det gør ikke noget at eventen ikke finder sted i næste weekend. Find inspiration i lokalområdet. Der afholdes så mange events og arrangementer, rundt omkring i Danmark, det handler bare om at finde de events der kunne være interessante med gavemodtagers øjne.
 • Udflugt. En udflugt har vi givet til både børn og voksne i familien. En udflugt er oplagt til børn der har rigelig med legetøj og som mere kunne have glæde af nærvær og en dag på barnets niveau. Det kan f.eks. været en tur i Biografen, Danfoss Universe, Den blå Planet, Cirkus, Randers regnskov, eksperimentariet, eller piknik-frokost i den lokale park. Til voksne har vi ofte arrangeret en frokost og gåtur i naturen til fars dag, for at sådanne anledninger, ikke også bliver fejret med gaver eller blomster. Der findes et utal af sjove og anderledes muligheder for udflugter hos duglemmer det aldrig, hvor der både er mulighed for oplevelser for 1 og i fællesskab.
 • Aktion. Er gavemodtager en type der elsker fart og adrenalin kick, så findes der muligheder for oplevelser i form af prøvetur i fede biler, gokart, flysimulator, undervandsjagt, dykning og surfing. Du bestemmer hvor ekstremt det skal være!

undervandsjagt oplevelsesgave alletiders gave

 • Romantik. Oplevelser i romantikkens tegn er oplevelser hvor der er mulighed for at dyrke tosomheden og hinandens nærvær. Det er alfa omega at romantikkens oplevelser foregår udenfor parets vante omgivelser, hvor en opvask eller andet, kan forstyrre nærværret og tosomheden. Romantiske gaver kan være et kroophold, slotsophold, wellness og dans for to. Vi har også gode erfaringer med at blande en romantisk gave med en udfordring. Dér hvor det ikke skal være noget med afslapning, to lys på et bord og kiggen hinanden dybt i øjnene. Mange synes mere om at lave noget sammen og at det at udfordre hinanden, også kan være romantisk. Det kan f.eks. være at prøve indendørs ski, dykning i Kattegatcenteret og klatring.

wellness alletiders gave

 • Forkælelse. Forkælelse som oplevelse kan både være et ophold, som de bud der under romantik. Forkælelse kan også være et kursus i dét der fanger gavemodtagers interesse. Det kan være Meyers bageskole, kaffekursus hos en barista, sprogkursus eller en aften med vinsmagning.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tænk over hvad gavemodtager vil synes om og om det skal være en gave for ham/hende


 

 

Gavekort til e-bøger

En oplagt mulighed for at gavemodtageren kan nyde de seneste bøger, uanset hvor han/hun befinder sig. En bog som gave kan både være en hyggegave i form for underholdning, men også inspiration i form af nye forfattere eller faglitteratur. Bestsellerlisten over mest solgte skønlitteratur og krimi indeholder lutter gode bøger og med en bog fra bestsellerlisten, går du ikke helt gal i byen, hvad angår gavens kvalitet og indhold. Denne gave er nem at sende alle tider på året, da den kan sendes direkte  til gavemodtagerens email. Vi kan her anbefale at købe e-bøger ved Bog & Ide og Saxo.

 


 

Send en tanke

 

Sendentanke.dk gjort det nemt for dig at forkæle dine nærmeste. På sendentanke.dk kan man sende gaver og gavekort via mobilen. På denne måde kan du nemt og hurtigt overraske én du holder af med en gave som sendes direkte til modtagerens mobiltelefon eller email. Med sendentanke.dk slipper du for at skulle finde på en masse undskyldninger for hvorfor du ikke har nået at købe en gave, her kan du nemt og hurtigt bestille en gave som vækker glæde hos modtageren.

Når man benytter sendentanke.dk er det ikke muligt at modtage gaven fysisk med posten, men så slipper man til gengæld også for at skulle betale irriterende forsendelsesgebyrer, og man skal heller ikke vente flere dage på, at det bliver sendt med posten. Da gavekortet bliver sendt til mobiltelefonen med det samme, skal man heller ikke huske at finde gavekortet frem, når det skal bruges. Du har det altid på dig, så længe du har din telefon med dig.

Er du i tvivl om hvilket gavekort der vil bringe mest glæde hos modtageren, kan du med fordel vælge et All-round gavekort, som giver modtageren mulighed for selv at vælge mellem de mange forskellige gavekort på sendentanke.dk.

Køb gavekort hos sendentanke.dk


Hjemmelavet gaver

Er økonomien ikke så stor eller vil du gerne give en lidt mere personlig gave, der viser du har haft gavemodtageren i tankerne. Så kan tjek vores forskellige forslag med hjemmelavede gaver. Du kan også vælge at lave et hjemmelavet gavekort eller klippekort, hvor du f.eks. tilbyder middag, babysitting, vinduespudsning eller noget helt fjerde, som du ved gavemodtageren vil værdsætte.

Hjemmelavet vintermarmelade værtindegave alletidersgave

error: Content is protected !!