15+ Dinosaur gaveideer til børn

dinosaur gaveideer til børn, dinosaur gaver til børn, dinosaur gave inspiration, dinosaur julegaver til børn, dinosaur legetøj til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med dinosaurer? 

Dinosaur gaveideer til børn er en samling af dinosaur ting, som du kan forkæle den lille dinosaur fan med.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag.

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur gaveideer

Glæd din lille dinosaur fan med en af disse dinosaur gaveideer til børn. Udvalget af dinosaur gaveideer består både af dinosaur legetøj, dinosaur børnekostume, dinosaur til børneværelset mm.

National Geographic, dinosaur udgravning

Den perfekte gave til barnet der ikke kan få nok af dinosaurer = et spændende sæt fra National Geographic, hvor barnet kan udgrave flotte dinosaur-fossiler. Lad barnet hakke og børste sig gennem stenen og undersøge fundende med forstørrelsesglasset- der gemmer sig ialt 3 fossiler fra dinosaurer i stenblokken. Et spændende eksperimentsæt med masser af viden, som udfordrer barnet ved intelligent leg og læring.

Find det hos Børnenes Kartel

T-rex Dinosaur Sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med dinosaurer. Rigtig sejt sengetøj med super flotte T-rex dinosaur på.
Sengetøjet måler 140 cm x 200 cm.

Find sengetøjet hos Eurotoys

Razor – Junior Løbehjul – Dinosaur

De seje løbehjul fra Razor’s Wild Ones serie er designet til at hjælpe nye kørere, med at opbygge den balance, de har brug for for at kunne kører trygt og sikkert på et tohjulet løbehjul. Dækket sidder tæt på jorden og de brede hjul gør det muligt for børn helt ned til 30 mdr. at mestre balance og motorik, på det tohjulet løbehjul.

Find det hos Coolshop

Ridende T-Rex Børnekostume

Denne dragt er både cool og skræmmende, perfekt til flere timers underholdning i hjemmet. 
Ridende T-Rex børnekostume indeholder en T-Rex i polyester. Holdes oppe ved hjælp af seler. Fås i to varianter, en mindre til børn mellem 3 og 5 år, og en større til børn mellem 6 og 10 år.

Find kostumet hos Partyking

Molo dinosaur badekåbe

Der findes ikke noget bedre end at smyge sig i en lækre badekåbe om morgenen eller efter et bad. Forkæl gavemodtageren med denne seje badekåbe til børn med print med dinosaurer, elefanter og andre seje dyr. 

Find badekåben hos Kids-world

Wild Republic Bamse Velociraptor

Forkæl barnet med en sej dinosaur bamse – perfekt til leg og som indretning på børneværelset. Wild Republic har lavet flere seje bud på dinosaurer bamser.

Find de seje dinosaur bamser hos Kids-world

Dinosaur penalhus

Sejt penalhus med motiv og tema af Dinosaur. Penalhuset kommer i en sej sort farve med et motiv af T-rex dinosaurens øje på frontsiden. Penalhuset består af to rum med indhold, der begge åbnes og lukkes med lynlås.

Find det hos Eurotoys

Bog: Den Fantastiske Bog om Dinosaurer

En fin dinosaurbog fra Egmont Kärnan. Vidste du, at T. Rex kunne sluge 225 kg kød i én mundfuld? Eller at Ankylosaurus vejede 6 tons og havde en stor halekølle? At Velociraptor ikke var større end en kalkun, men dødsensfarlig, og at Bronchiosaurus var dobbelt så høj som en giraf? Den smukt illustrerede bog udgivet i stort format er spækket med fakta, og tager dig med på en spændende tidsrejse, hvor du kan møde en lang række eventyrlige dinosaurer og andre dyr fra urtiden. En bog du aldrig bliver træt af at kigge i!

Find bogen hos Jollyroom

Jeva rygsæk med dinosaur

Har du en dreng der er helt vild med dinosaurer, så er denne skoletaske helt perfekt. Rygsækken kan både bruges til skole og fritid. Mini Beginners er en miniudgave af Jevas populære skoletaske Beginners. Denne model passer perfekt som overgangstaske fra børnehave til 0. klasse, og også til små børn, der har brug for en ekstra lille skoletaske til at begynde med. Mini Beginners vejer blot  550 gram, og er indrettet et stort rum til bøger, isoleret madkasserum, navneskilt, aftagelig nøglering, reflekser og rummelig forlomme. Volume: 8 L. Mål: 30 x 21,5 cm x 16,0 cm.

Find tasken hos Kids-world

Find flere Dinosaur skoletasker her hos Klar til skolestart

Sharper Image RC Robotic Robotosaur Mini

Robotosaur fra Sharper Image er en cool dinosaur, der kan styres med hjælp af den medfølgende fjernkontrol. Dinosauren kan rulle fremad og snurre rundt i cirkler, hvilket fører til leg i timevis. Armene på dinosauren kan du ved brug af dine hænder bøje op og ned. Robotsaur er en loyal ven, som du kan tage med dig ud på eventyr!

Find den hos Jollyroom

Bog: Hvor er dinosaurpøllerne?

Børnebog, Hvor er dinosaurpøllerne? fra Carlsen. En gruppe af dinosaurpøller gemmer sig i dinosaurmylderet. Nu er det op til læseren at finde pøllerne i bogens farverige og detaljerede illustrationer.

Find bogen hos Jollyroom

Jurrasic World Carnotaurus Figur

Inspireret af Jurrasic World Camp Cretaceous, har denne Carnotaurus dinosaurfigur et spændende udvalg af bevægelser. Pas på den udstrakte hals og dens bid, når der trykkes på knappen under halen. Men dinosauren kan tæmmes. Se dinosaurfigurens øjne lukke sig, men du stryger øverst på hovedet. Der gemmer sig endnu mere historiefortælling, når du vrider halen.

Find den hos Eurotoys

Dinosaur sovepose

Sej sovepose til børn med motiv af dinosaurer. Perfekt til når barnet skal overnatte hos venner eller familie eller til hygge i hjemmet/haven. 

Find soveposen hos Eurotoys

SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn

Indlægget 15+ Dinosaur gaveideer til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 08/12/2021

    […] SE OGSÅ: 15+ Dinosaur gaveideer til børn […]

  2. 08/13/2021

    […] SE OGSÅ: 15+ Dinosaur gaveideer til børn […]

error: Content is protected !!