25+ Mumitroldene gaveideer til børn og barnlige sjæle

mumitroldene gaveideer til børn og voksne, mumitroldene gaver til voksne, mumitroldene kopper, mumitroldene julegaver, gave til mumitroldene fan, gave til hende, mumitroldene gaver til barnedåb, mumitroldene gaveideer til barnedåb
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Mumitroldene er populær blandt mange børn og voksne. Her på Alletiders Gave har vi samlet en masse Mumitroldene gaveideer.

Er du inviteret til Mumitroldene fødselsdag og savner inspiration til Mumitroldene gaveideer? Eller vil du kæle din lille Mumitroldene fan?

Mumitroldene er en serie af børnebøger forfattet af den finlandsvenske forfatter og tegner Tove Jansson; bøgernes hovedpersoner er figurerne af samme navn, små snehvide væsener med runde muler og tykke maver. Mumiuniverset er en magisk verden af melankoli og kærlighed.

Den første bog om Mumitroldene udkom i 1945. Mumitroldene har derfor en del år på bagen, men stadig den dag idag er de ganske populære, både blandt børn og voksne.

Mumitroldene gaveideer

Mumitroldene gaveideer er en samling af skønne gaveideer til både børn og voksne. 

Mumitroldene Pakke Med Madpakke, Tallerken, Kop og Hagesmæk

Komplet servicesæt med Mumitroldene-motiv fra Rätt Start. Servicen indeholder alt, du har brug for til et sjovt og vellykket måltid. Sættet kan maskinvaskes på 45 °C og tåler mikrobølgeovn (maks. 800 W i 1 minut). Fremstillet af melamin, der er godkendt til brug med mad.

Find sættet hos Jollyroom

Mumitroldene håndklæde

Enhver Mumi fan skal selvfølgelig eje et Mumitroldene håndklæde. Håndklædet kan bruges i hjemmet eller tages med til strand og pool.

Find det hos KidsDreamStore

Mumitroldene emalje krus

Enhver Mumitroldene fan, skal selvfølgelig eje et Mumitroldene krus. Dette krus er i emalje og holder derfor til lidt af hvert, både til brug i hjemmet og til at have med på tur. Kruset findes i mange forskellige flotte designs med de kære Mumitrolde. 

Se udvalget af Mumitroldene krus hos Legebutikken

Mumitroldene natlampe

Store Mumi er en natlampe fra Mumitroldene. Med denne hyggelige natlampe kan dit barn føle sig tryg i de mørke timer. Den spreder et blødt og behageligt lys i soveværelset, når det er tid til at sove. Den kører på batterier eller kobles til strøm via USB-kabel. Du kan justere lysstyrken (fire forskellige) ved at slå let på lampen med fingrene.

Find lampen hos Jollyroom

Lille My figur Mumitroldene

Lille My er en herlig karakter fra Mumitroldene. En fantastisk fin Lille My figur i hvid polyresin som minder om et keramisk materiale. Figuren har en flot mat overflade som gør den yderst dekorativ på en hylde i hjemmet. Mumifans vil elske denne flotte figur. Ønsker man det, kan man selv farvelægge figuren. 

Find den hos Legebutikken

Mumitroldene huskespil

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med Mumitroldene, som vil vække begejstring hos børnene. Puslespillet kommer i en sød rund æske i smukke blålige farver og med søde brikker formet som skyer.

Find spillet hos Bog & Ide

Mumitroldenes hus spil

I dette søde spil får du Mumihuset og 5 søde træfigurer formet som Mumimor, Mumifar, Mumi, Snorkfrøken og Lille My. Derudover så får du også et hyggeligt puslespil bestående af 26 solidte brikker. Kun fantasien sætter grænser for hvad dette skønne hus kan bruges til. Med det praktiske håndtag gør det nemt for børn at transportere huset rundt omkring og den smarte lås på siden af huset, sørger for at alle træfigurerne er sikre inde i huset.

Find spillet hos Bog & ide

Mumitroldenes familiealbum

Mumimor kigger fotos sammen med børn og venner og mindes de mange sjove og hyggelige oplevelser familien har haft i tidens løb.  Dejlig billedbog, der introducerer de mange pudsige karakterer i Tove Janssons historier om Mumitroldene.

Find det hos Bog & Ide

Mumitroldene børnerygsæk

En praktisk rygsæk fra Mumitroldene med to rummelige rum, der lukkes med lynlås. Her har du plads til bøger, papir, blyanter og andet, du har brug for. Tasken er desuden udstyret med to minde rum på siderne. Skulderstropperne er polstrede og kan justeres, så rygsækken sidder behageligt over skuldrene og mod ryggen.

Find rygsækken hos Jollyroom

Mumi troldene målesæt

Et tredelt målesæt i hvid melamin med alle Mumifigurerne i farve rundt om på måleskålene. Volumeangivelserne er 0,5 dl, 1 dl og 2 dl, og skålene er udstyret med praktisk hældetud. Perfekt til at måle ingredienserne, når barnet bager eller laver mad!

Find sættet hos Jollyroom

Orange forklæde med Mumi troldene

Orange forklæde til børn med det søde Mumi motiv på forsiden. Alle vennerne er ude at gå på stylter.
Forklædet er velegnet til brug i køkkenet ved madlavning og bagning.

Find det hos Legebutikken

Mumi troldene dejskraber

Dejskraber med hvidt silikoneblad og motiv af Mumitroldene på begge sider. Skaftet er i træ, og højest oppe på skaftet er der et hul, så du let kan hænge dejskraberen på en krog. På den ene side af skaftet står der ”Can we eat what we already have in our mouths?” – Sniff.

Find den hos Jollyroom

Livet i Mumidalen

Smuk gavebog for alle Mumi-fans, særligt de voksne. Bogen gennemgår samtlige karakterer i Mumidalen, alt om Mumiuniverset og indeholder en biografisk gennemgang af Tove Jannsons liv. Bogen indeholder også et hav af Tove Janssons skønne illustrationer samt fotos fra hendes liv.

Find bogen hos Gucca

Mumitroldene trækdyr til børn

Dette er klassisk stykke legetøj, som barnet altid kan have med på eventyr. Moomin on wheels eller oversat til dansk Mumi på hjul er et hyggeligt trækdyr, med en mumitrolde bamse i blødt materiale, som er fæstnet fast på smukke lyse træhjul. Med sit elegante design, er dette kun et stykke legetøj. Den søde Moomin on wheels pynter også i vindueskarmen eller på hylden i børneværelset, når legetøjet ikke er i brug.

Find det hos Gucca

Mumitroldene malebog

Den perfekte gave til Mumi fans i alle aldre! En flot designet malebog i en lækker kvalitet, baseret på Tove Janssons originale kunstværker. Her er både smukke mønstre og hyggelige scener med alle beboerne i mumidalen. Det hele er krydret med udvalgte citater fra de originale Mumibøger.

Find malebogen hos Gucca

Mumitroldene termoflaske

En termoflaske er oplagt at have med på farten, både for børn og voksne. Smart og stilren termoflaske med stållåg, perfekt til at tage med på farten. Flasken kan både holde kolde drikke kolde og varme drikke varme og egner sig derfor både til en kold iste eller en varm kaffe. 

Find den hos Bahne

Mumitroldene aktivitetstæppe

Dette herlige aktivitetstæppe fra Rätt Start er rummeligt og blødt at lege i. På aktivitetstæppet kan dit barn lege med alle de herlige venner fra Mumidalen og hermed udvikle sanser og finmotorik, når det griber ud efter alle de spændende ting og sager. Tæppet er blødt polstret, hvilket gør det dejlig komfortabelt for dit barn at lege der.

Find det hos Jollyroom

Mumitroldene Lille My Natlampe

Lille My er en natlampe fra Mumitroldene, der hjælper dit barn med at føle sig tryg om aftenen og natten. Lampen spreder et blødt og varmt lys i soveværelset. Den kører på batterier og tændes via en knap på undersiden. Den har desuden en funktion med automatisk slukning efter 15 minutter.

Find lampen hos Jollyroom

Mumitroldene Peberkageforme

Tre peberkageforme fra Mumitroldene, der har formerne af Mumimor, Mumifar og Mumrikken. Højden på formerne er mellem 7,5 og 9,5 cm.

Find dem hos Jollyroom

Mumitroldene Viuhti Rygsæk

Tag Mumitroldene med på farten med denne skønne Mumitroldene rygsæk. En skøn rygsæk der kan bruges til flere forskellige formål og med fint print. Rygsækken findes også i blå.

Find rygsækken hos Jollyroom

Mumitroldene Klodspuslespil

Et skønt og sjovt klodspuslespil i 9 dele og af træ, med de populære Mumitrolde. Placer klodserne rigtigt for at få de 6 forskellige motiver frem! Et skønt spil med mange timers leg og hvor dit barns hoved også bliver sat på prøve.

Find spillet hos Jollyroom

Mumitroldene junior sengetøj

Hyggeligt sengetøj fra Rätt Start med fint mønster fra Mumitroldene. Perfekt til tremmesengen! Alle Rätt Starts sengetekstiler er økologiske, GOTS-certificerede og Oeko -Tex Standard 100-certificerede.

Find sengetøjet hos Jollyroom

Mumitroldene Tøjdyr Snorkfrøken

Et blødt tøjdyr, der forestiller Snorkfrøken fra Mumidalen. Snorkfrøken er fremstillet af skøn polyester, og hun er sjov og hyggelig at lege med. Tag hende med på masser af eventyr! Det er også muligt at få bamser med de andre karakterer fra Mumitroldene. 

Find bamsen hos Jollyroom

SE OGSÅ: Rasmus Klump gaveideer til børn

SE OGSÅ: 15+ H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne’

Indlægget 25+ Mumitroldene gaveideer til børn og barnlige sjæle indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

1 Response

  1. 08/21/2021

    […] SE OGSÅ: Mumitroldene gaveideer til børn og barnlige sjæle […]

error: Content is protected !!