Personlig julekugle med navn

personlig julekugle med navn, julekugler med navn, julepynt med navn, gaver med navn, julegave med navn, gaver med navn, personligt julepynt, personlige gaver, alletiders gave, gaveinspiration, rød julekugle med navn, røde julekugler

En personlig julekugle er en god gaveidé til personen der har alt eller intet ønsker sig og det bedste er at det er en gave, som kan give glæder mange år fremover og bruges hvert år til jul.

Her hos Alletiders Gave er vi vilde med personlige gaver. På næsten alle juletræer ser du den klassiske røde julekugle, men i år kan du gøre den endnu skønnere ved at få skrevet en personlig hilsen på. Den klassiske og personlige julekugle er en dejlig adventsgave der vil blive brugt.

Personlig julekugle med navn

Den matte røde julekugle er lavet af glas i et elegant juledesign med ornamenteringer og din personlige tekst. Du har to linier til rådighed, hvor du kan skrive din helt personlige julehilsen lige fra hjertet, med ønsket om en glædelig jul. Den elegante og meget personlige julepynt er en original, lille julegave og en helt ekstraordinær julehilsen. I stedet for at sende det klassiske julekort, så send en julekugle af sted – den her julehilsen vil blive husket hele julen, og så vil den blive taget frem og hængt op på træet år efter år. Det er da noget helt specielt.

Find julekuglen hos Gaveideer

Den klassiske og personlige julekugle er ikke bare ideel at forære i adventsgave, eller at give som den sidste, store og flotte gave i pakkekalenderen den 24. december. Den kan også sagtens gives til mormor i julegave på selve juleaften, den kan jo snildt nå at komme op at hænge på træet i løbet af aftenen. Men det rigtig dejlige ved denne gave er, at den vil blive hængt op på træet hver eneste år til jul år efter år.
Forær en julegave der vil have stor personlig betydning, ikke bare for dig, men også for modtageren af den flotte julekugle.

Indlægget Personlig julekugle med navn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!