Personlig julekugle med navn eller foto

personlig julekugle med navn, julekugler med navn, julepynt med navn, gaver med navn, julegave med navn, gaver med navn, personligt julepynt, personlige gaver, alletiders gave, gaveinspiration, rød julekugle med navn, røde julekugler
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En personlig julekugle er en god gaveidé til personen der har alt eller intet ønsker sig og det bedste er at det er en gave, som kan give glæder mange år fremover og bruges hvert år til jul.

Her hos Alletiders Gave er vi vilde med personlige gaver. På næsten alle juletræer ser du den klassiske røde julekugle. Men i år kan du gøre den endnu skønnere ved at få skrevet en personlig hilsen på. Den klassiske og personlige julekugle er en dejlig adventsgave der vil blive brugt år efter år.

Den klassiske og personlige julekugle er ikke bare ideel at forære i adventsgave, eller at give som den sidste, store og flotte gave i pakkekalenderen den 24. december. Den kan også sagtens gives til i julegave på selve juleaften. Den kan jo snildt nå at komme op at hænge på træet i løbet af aftenen. Men det rigtig dejlige ved denne gave er, at den vil blive hængt op på træet hver eneste år til jul år efter år.
Forær en julegave der vil have stor personlig betydning, ikke bare for dig, men også for modtageren af den flotte julekugle.

Personlige julekugler

DU/I kan også vælge at forkæle en I holder af med en af disse personlige julekugler. Julekuglerne har forskellige personlige lasergraverede tekster, som kan gives væk i julegave, værtindegave eller bare fordi. Den kan gemmes og spreder glæde år efter år – en gave der varer ved.

Se alle de mange julekalender med tekst hos Mystone

Julekugle med billede og tekst

Forkæl dig selv eller en du har kær med personlige julekugler, med dit eget foto, logo eller tekst! En skøn personlig gave som kan bruges år efter år og skabe glæde i hele julemåneden. 

Bestil dine personlige julekugler hos Yoursurprise

Personliggjort julekugle i glas

Der er ikke noget bedre end at pynte juletræet med de smukkeste julekugler! I år kan du for en gangs skyld også give pynten et ægte personligt strejf med en unik julekugle med din egen tekst. Julekuglerne kan laves i forskellige farver.

Design dine julekugler hos Yoursurprise

Gennemsigtig julekugle med foto

Der er ikke noget bedre end at pynte juletræet med de smukkeste julekugler! Giv juledekorationerne et personligt præg i år med disse fotokugler. Du kan selv designe de gennemsigtige kugler og fx vælge en sjov tekst eller en tegning fra (børne-) børnene.

Design julekugler med foto hos Yoursurprise

Barnets første julekugle

Vælg et foto, navn og / eller en af ​​de søde juledesigner, og du har en unik og personlig julegave. Børnenes julegave er også perfekt til at overraske familie og nærmeste venner med.

Design barnets første julekugle hos Yoursurprise

SE OGSÅ: Julekalender til børn – drenge og piger

SE OGSÅ: Julekalender til voksne – STOR guide

 

Indlægget Personlig julekugle med navn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!