Gave til baby der sover dårligt

sovepose til baby der sover dårligt, baby søvnproblemer, tyngdepose, svøbeposen, alletiders gave, gave, julegave, gave til nyfødt, gave til spædbarn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til barnedåb, navngivningsfest eller babys første fødselsdag – og ved du at det er en baby der sover dårligt? Har baby en dårlig eller ingen søvnrytme, har svært ved at falde i søvn eller powernapper sig igennem dagen? Så læs med her. Et dansk par med præcis dette problem har udviklet løsningen i form af en sovepose der strammer til de rigtige steder og skaber den tryghed, der skal til, for at baby finder vej fra vågen til dyb søvn. Soveposen hedder en tyngdepose og dens effekt er dokumenteret. Den fås i tre modeller:

En svøbepose (0-6 måneder), en sovepose (8 kg – 2 år) og en sovedragt (2-4 år).

Svøbepose til baby der sover dårligt

Svøbeposen er udviklet til spædbørn og babyer med kolik eller generel uro, der forstyrrer søvnen. Et svøb med beroligende tyngde, der senere kan bruges som sovepose. Tyngden skaber et dybt tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i kroppen og dybere søvn. Materialevalg og design sikrer optimal pasform, luftgennemstrømning og komfort.

sovepose til baby der sover dårligt baby søvnproblemer

 

Sovepose til baby der sover dårligt

Soveposen med tyngde er designet til motorisk urolige babyer, der vågner mange gange om natten, har svært ved at falde i søvn og sover korte lure. Tyngden skaber et dybt tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i kroppen og dybere søvn. Materialevalg og design sikrer optimal pasform, luftgennemstrømning og komfort.

baby svært ved at falde i søvn baby powernapper

 

Sovedragt til tumling der sover dårligt

Sovedragten med tyngde er designet til urolige børn, der vågner mange gange om natten og har svært ved at falde i søvn. Tyngden er placeret i en cirkel, der dækker bryst og mave. Tyngden skaber et dybt tryk, der beroliger nervesystemet og giver ro i kroppen og dybere søvn. Materialevalg og design sikrer optimal pasform, luftgennemstrømning og komfort.

sovedragt til tumling med urolig søvn

 

Tyngdeposerne er ikke billige og det er en rigtig fin gave. Det kan derfor overvejes om I skal være flere gavegivere, hvis den springer gavebudgettet. Tyngdeposerne koster 1600-1800 kr. inkl. levering og 30 dages prøvetid. Hvis tyngdeposen ikke har den ønsket effekt, kan den leveres tilbage indenfor de 30 dage og 50% af beløbet vil blive refunderet. Læs andres erfaringer med tyngdeposen og meget mere om tyngdeposen her.

 

error: Content is protected !!