Baby milepæle kort

baby milepælekort
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

I de senere år er baby milepæle kort blevet et stort hit hos nybagte forældre! Baby milepæle kort gør det nemmere at huske de mange “første gang” oplevelser.

Baby milepæle kort er en perfekt gaveidé til kommende forældre, der skal forberedes på deres nye liv med baby.  Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser, som forældrene ville ønske de kunne huske for altid. 

Miffy babykort fra Milestone

Æske med 30 forskellige sjove babykort, som giver jer mulighed for at mindes barnets første år. På alle kort er kaninen Miffy vist i forskellige situationer, som kan bruges til at bekrive barnets første oplevelser. På kortet er der desuden plads til at skrive dato, for de forskellige begivenheder.

Find dem hos Kids-world

 

Withwhite baby milepælekort

Smukke, håndtegnede milepæle kort fra WITHWHITE. Kortene er hvide, med enkle motiver. Pakken består af 30 kort, med hver deres vigtige milepæl i dit barns første tid.  Brug kortet ved at skrive dato i bunden af kortet og tag et billede af kortet sammen med barnet. Når du er igennem bunken, kan du samle alle billederne i en fotobog eller brug dem i Barnets Bog fra WITHWHITE.

Find kortene hos Parcellet

Milestone mini kort

Hvor mange gange har du ikke tænkt “det skulle jeg have skrevet ned” om de sjove ting, dine børn siger/har sagt? Det kan du nemt og hurtigt gøre med denne pakke med mini milestone kort, hvor du kan skrive hverdagens små sjove oplevelser ned. Skriv dato på kortet og brug dem i scrapbogen eller tag et billede af dit barn sammen med kortet. Indeholder 100 kort.

Find dem hos Børnenes Kartel

Milestone junior kort

De klassiske Milestone Cards i junior aktivites udgave til børnene fra 1-4 år – med dansk tekst
Der er en første gang for al ting, som junior’s liv vil være fyldt med mange af. Øjeblikke som junior selv og junior’s nærmeste vil blive begejstret over som for eksempel den første gang junior var i Zoo, på ferie, på restaurant, på stranden ude at ride, på skøjter og mange flere sjove oplevelse og flere værdifulde minder. Alle milepæle som du ville ønske, du kunne huske for altid. Med Milestone Junior Aktivitets Kort kan du forene juniors vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Sjovt minde for dig selv og senere også barnet. Indeholder 30 kort.

Find kortene hos Børnenes Kartel

Milestone junior milepælekort

De klassiske Milestone Cards i junior udgave til børnene fra 1-4 år
Der er en første gang for al ting, som junior’s liv vil være fyldt med mange af. Øjeblikke som junior selv og junior’s nærmeste vil blive begejstret over som for eksempel den første gang junior kan gå op og ned ad trappen, kan hoppe, tegner sin første tegning og mange flere værdifulde minder. Alle milepæle som du ville ønske, du kunne huske for altid. Med Milestone Junior Cards kan du forene juniors vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Sjovt minde for dig selv og senere også barnet. Indeholder 30 kort.

Find dem hos Børnenes Kartel

 

Indlægget Baby milepæle kort indeholder affiliatelinks

 

 

 

1 Response

  1. 10/26/2017

    […] LÆS OGSÅ: Baby milepæle kort […]

error: Content is protected !!