Gave til vinterbader

gave til vinterbader alletidersgave.dk gave til ham der vinterbader gave til hende der vinterbader gave vinterbadning, gave til mor, gave til far, gave til farfar, gave til farmor, gave til morfar, gave til mormor, udstyr til vinterbader
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til vinterbader? Så læs med her! For selvom du ikke er vinterbader selv, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der vinterbader. 

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, campist og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave.  I dette indlæg har vi fokus på vinterbaderen og gave til vinterbader.

Vidste du at der findes 115 vinterbader klubber i Danmark og at det vurderes at ca. 25.000 danskere betegner sig som vinterbader? 

Interessen for vinterbadning er stigende i Danmark. Vinterbadning er trendy og det matcher rigtig meget tendenser i det danske samfund, der peger på at vi er begyndt at bruge naturen mere og at vi er begyndt at gå mere op i sundhed og velvære. Vinterbadning er i den grad kommet for at blive. 

Er du på udkig efter en god gave til en vinterbader, så læs med her, hvor vi fra 1. række, med udsigt til havet og de seje lokale vinterbadere, kan berette, hvad en god gave til en vinterbader er. 

Gave til vinterbader

 

vinterbader badekåbe vinterbader morgenkåbe vindtæt badekåbe blå badekåbe varm badekåbe

Vind og vandtæt vinterbadeer badekåbe

Skøn 3 lags badekåbe i quiltet kvalitetsbomuld af den økologiske slags. De 3 lag gør vinterbader badekåben behagelig, men også lun, vandafvisende og lufttæt. Det sidste er næsten det vigtigste på en blæsende dag, hvor det næsten er et størregys at komme op af vandet, end at komme ned i det blå vinterhav. En anden spændende detalje er lufferne der forlænger ærmerne og sikre at inden kolde vinde kommer i nærheden af den kolde fingre. Vinterbader badekåbe er en unisex badekåbe og så kan den selvfølgelig også bruges derhjemme. Luksus badekåbe og klart en anbefaling fra Alletiders Gave redaktionens vinterbadere. 

Find Vinterbader badekåbe hos Vinterbaderen.dk

 

havtaske vinterbader dry bag svøm sikkert redningstaske til vinterbader tow float taske til havsvømning vinterbader

Havtaske til åbent hav svømmer og vinterbader

Havtaske, tow floats eller dry bag er samme ord for det samme produkt. En havtaske har til formål at gøre vinterbader og åbent hav svømmeren synlig i havet. Den er nem at svømme med, hvis den spændes om livet. Den mærkes ikke og flyver blot efter svømmeren. Det andet formål er at den kan indeholde nøgler, mobil mv, så det ikke skal ligge på land, mens der svømmes. Sidst men ikke mindst, giver den opdrift, hvis man holder fast i den og dermed giver den svømmeren et hvil, hvis det er nødvendigt. 

Find en havtaske hos Watery

 

badehætte vinterbader gave til vinterbader

En badehætte til vinterbader

En badehætte til vinterbader er et godt bud på en forholdsvis lille og billig gave til vinterbaderen. En badehætte er oplagt til dage hvor vinterbaderen ikke ønsker at få dyppet håret ned i det kolde vand. Det kan være på meget kolde dage, på blæsende dage, på dage hvor vinterbaderen skal cykel hjem, eller videre til et andet sted, efter en tur i havet. Badehætter findes i alt fra engangsbadehætter til badehætter der øger svømmehastigheden. Til en vinterbader er alle badehætter oplagte som gave.

Find et stort udvalg af badehætter til vinterbaderen hos Watery

 

badedragt vinterbader gave til vinterbader badetøj til vinterbader

Badedragt til vinterbader

Alt badetøj og badedragter er heldigvis brugbart til vinterbadning. Men er gavemodtager en vinterbader, så bader hun mere end de fleste og en ekstra badedragt, eller en ny badedragt er altid oplagt til badenymfen der bader i al slags vejr. En badedragt til vinterbaderen er en gave der viser at gave afsender kender til gavemodtagerens sport/fritid og så er en badedragt til vinterbaderen altid et sikkert hit. 

Find et stort udvalg af badedragter hos Watery

 

aktivitetsur vandtæt aktivitetsmåler gave til vinterbader

Vandtæt aktivitetsur til vinterbaderen

Det er ingen hemlighed at vi her på redaktionen er glade for aktivitetsure, der måler dagens aktivitet. Aktivitetsure er før blevet forbundet med skanketure, i dag er et aktivitetsur forbundet med et ønske om at holde styr på dagens aktivitet. Et vandtæt aktivitetsur er en skridttæller med ur, der måler puls, søvn, aktivitet – inkl. svømning. 

Find aktivitetsuret hos Sportsbuddy

 

termokop gave til vinterbader termokrus vinterbader alletidersgave

Termokop eller termokande som gaveidé til vinterbaderen

Efter en skøn dyp i det kolde vinterhav, findes der ikke noget bedre end at komme op og få varmen med en kop varm kaffe eller the. Og selvfølgelig en sludder med de andre vinterbadere. Fra en vinterbader til dig der vil give en gave til en vinterbader: Dette er et sikkert hit! Termokopper fås i mange størrelser og modeller og der er ikke en bestemt model der er bedre som gave til vinterbaderen, end andre. Hermed er gaveidéen givet videre.

Find et stort udvalg af termokrus hos KitchenOne

 

vinterbader badesko gave til vinterbaderen badesko til vinterbader

Badesko til vinterbader

Det kan være ujævnt at komme fra land til vand. Der kan være ujævne, glatte og ru overflader på trapper og broer. Netop derfor er et par badesko oplagt som gave til en standhaftig vinterbader. Badesko til voksne kan bruges året rundt. De viste badesko er af mærket Aqua Sphere og har tilnavnet “BeachWalker”

Find badesko til vinterbader hos Watery

Fandt du en god gave til vinterbaderen?

 

LÆS OGSÅ: Gave til Mormor / Farmor

LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar

Find flere badedragter hos Badeklar

LÆS OGSÅ Toilettasker i skind

 

Indlægget Gave til vinterbader indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

6 Responses

 1. 11/09/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader […]

 2. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader […]

 3. 11/25/2020

  […] mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, husejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave, er det vigtigt at huske […]

 4. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: Gaveideer til vinterbaderen […]

 5. 03/23/2021

  […] SE OGSÅ: Gaveideer til vinterbaderen […]

 6. 07/01/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader […]

error: Content is protected !!