Julekalender med værktøj

Julekalender til ham med værktøj, julekalender med værktøj, julekalender til mænd, pakkekalender til mænd, julekalender til voksne, pakkekalender 2020, alletiders gave, pakkekalender 2020, julekalender 2020, årets julekalender til mænd,

Giv handymanden den ultimative decembergave: Wera Værkstøjskalender – julekalender med værktøj! 24 låger stoppet med bits og skrueværktøj med smarte funktioner.

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse.

Hos Alletiders Gave mener vi ikke, at det kun er børnene der skal forkæles fordi det snart er jul. Forkæl din kæreste, mand, bror, søn, far eller en helt anden fantastisk mand i dit liv, med en pakkekalender til ham. Få leveret en færdig julekalender med værktøj til manden direkte til hoveddøren.

Wera julekalender med værktøj 2020

“Der er tre ting, der er vigtige i livet. Den første er at være sød. Den anden er at være sød. Og den tredje er at være sød”. Så nemt er det, i hvert fald hvis man skal tro på, hvad Henry James, kendt for at have skrevet spøgelsesnovellen “Skruen strammes”, har sagt. Kender du en, der er både meget sød og desuden kan lide at spænde skruer? Så har vi den perfekte decemberoverraskelse: Værktøjskalenderen fra tyske Wera! I denne handymanddrøm med 24 låger gemmer der sig bits og skrueværktøj med smarte funktioner. To værktøjshåndtag og 17 forskellige skruebits gør at du efter den her jul er klar uanset hvad der behøver skrues på. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Wera Julekalender 2019

Wera julekalenderen 2019 kombinerer produktnyheder til rigtigt skrue-sjov med gennemprøvede problemløsere i professionel kvalitet. Den nye tværgrebsholder ligger ideelt i hånden. Dens to-komponent-egenskab sørger for et sikkert og fast greb. Tværgrebsgeometrien giver mulighed for en særlig stor momenteffekt. Den integrerede hurtigskifts Rapidaptor-bitholder giver fuld fleksibilitet med hensyn til skrueprofiler og et lynhurtigt, sikkert skift af det anvendte værktøj. Ligeledes ny: Den lille, knobformede Stubbybitholder, som man også kan arbejde med under snævre arbejdsforhold. Den integrerede magnetholder er ligeledes yderst kompakt og giver brugeren det fulde valg – alt efter påkrævet skrueprofil.

Find julekalenderen hos Proshop

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020

SE OGSÅ: Erotisk julekalender 2020

Indlægget Julekalender med værktøj indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!