Julekalendere til mænd 2019

julekalender til mænd 2019, julekalendere til mænd 2019, julekalender til ham 2019, julekalender til hende 2019, pakkekalender til ham 2019, adventskalender til ham 2019, julekalender til mænd 2019, pakkekalender til mænd 2019, adventskalender til mænd 2019, voksen julekalender 2019, voksen adventskalender 2019, voksen pakkekalender 2019, pakkekalender til voksne 2019, adventskalender til voksne 2019, julekalender til voksne 2019, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2019, julekalender med chokolade 2019, økologisk julekalender 2019, julekalender med alkohol 2019, julekalender med værktøj 2019, julekalender med voksen slik 2019, julekalender til kæreste 2019, julekalender til manden 2019, julekalender til morfar 2019, julekalender til farfar 2019, julekalender til far 2019, julekalender til voksen søn 2019, julekalender til kammerat 2019, julekalender til ham der har alt 2019,

Hvilken julekalender skal du vælge at manden i dit liv med. Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til mænd 2019.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til mænd 2019.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, mand, far, bedstefar, ven, kollega eller en anden mand du holder af med en af disse Julekalendere til mænd 2019:

Julekalendere til mænd 2019

Popcorn julekalender til mænd

Du hader pebermyntestokke. Bolsjemassen sætter sig fast i tænderne. Og hvilken sliksadist opfandt egentlig vederstyggeligheder som ischokolade?! Nej, glem det traditionelle juleslik – for dig er det kun gourmetpopcorn, der gælder! I denne popcorn-julekalender gemmer der sig en pose med dit yndlingsslik bag hver luge. Man kan vist godt sige, at nedtællingen til juleaften bliver bedre end nogensinde!

Hvad mener du om popcorn som Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder eller måske Say Cheese! med uimodståelig cheddarsmag? Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalendere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med Værktøj

I denne handymanddrøm med 24 låger gemmer der sig bits og skrueværktøj med smarte funktioner. Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed!

Find julekalenderen med værktøj hos Coolstuff

 

Strømpe julekalender 2019

At skifte strømper hver dag er en tommelfingerregel, der gælder hele året. Men midt i julepostyret er det nemt at glemme selvfølgelige ting – pludselig har du hængt dine svedige sokker op på hylden og er kommet til at stoppe alle familiens julestrømper ned i træningstasken. Med vores flotte strømpekalender bringer du orden i strømpekaosset og får et nyt par strømper på fødderne hver dag frem til jul. Perfekt til dig, som vil være den nisse, der tripper rundt med farveglade fødder i decembermørket!

Ikke helt uventet indeholder denne julekalender til mænd 24 æsker med et par strømper i hver. Stribede, prikkede eller mønstrede – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag! Perfekt til dig, der kan lide at ryste sokkerne, plus at du signalerer til dine kære, at du jo faktisk skifter strømper hver dag på trods af julestresset!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Man Stuff julekalender 2019

Kalenderen indeholder alt, hvad man kan ønske sig til sin mandlige kropshygiejne; neglebørste, sæber, shampoo, barbercreme, fodfil og tandbørste. Ja der er endda en badebombe til den, der elsker at lave sit eget lille hjemmespa! Så vær en rigtig mand og tæl dagene ned til jul ved hjælp af en rigtigt maskulin kalender fyldt med “man stuff”.

Find den hos Coolstuff

Flæskesvær julekalender 2019

Bag ved de fireogtyve luger gemmer der sig poser med perfekt sprøde og veltillavede flæskesvær i spændende smage. Måske bliver den mildt pebrede Black Pepper din favorit, eller også føler du, at du er kommet til flæskesværshimmeriget, når du du forsyner dig med en bid Pigs In Blankets, som ifølge producenten giver smagen af baconsvøbt grisekød til flæskesværene. Med andre ord, svinegodt!

Find den hos Coolstuff

Porsche julekalender 2019

Få biler er blevet så ikoniske som klassikeren Porsche 911 fra 1965, og du er nok ikke den eneste, der i al hemmelighed drømmer om at få lige netop sådan en bil i julegave. Nu er det jo lidt svært (og dyrt!) at arrangere, men med denne officielle Porsche-adventskalender bygger du din helt egen Porsche 911 i miniformat. Du får desuden et flot samlerobjekt, som du kan have stående fremme året rundt! Udover modelbilen i samlesæt-format med bundplade indeholder kalenderen også et lydmodul, der afgiver den originale lyd fra en Porsche 911-motor, plus et hæfte fyldt med nørdet baggrundsinfo om den klassiske model. Julekalenderen er helt klart den ultimative gave til bilelskeren, der drømmer om at få sin egen Porsche 911, og vil med garanti øge julestemningen i december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Volkswagen julekalender 2019

Sig “Volkswagen” og “1960’erne”. Så går tankerne direkte til det ikoniske folkevognsrugbrød “Bulli” T1! Den delte forrude, den hvide farve, der går fra taget og ned over fronten og andre klassiske detaljer gør denne minibus til manges absolutte favorit. Det er kun få forundt at eje en selv, men med denne officielle Volkswagen-Julekalender bygger du din egen Bulli T1 i miniformat. Du får desuden et flot samlerobjekt, som du gerne vil have stående fremme året rundt!

Ud over en modelbil som byggesæt med baseplade indeholder kalenderen desuden et lydmodul, som giver originallyden fra en Bulli T1-motor fra sig, plus et hæfte fuldt spækket med nørdet baggrundsinfo om den klassiske model. Julekalenderen maksimerer garanteret hjulstemningen i december for både unge og gamle bilelskere, der kan lide det ikoniske folkevognsrugbrød!

Find den hos Coolstuff

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender fra lakridseriet

Kæmpe julekalender fra Pr-chokolade fyldt op med lækkerier fra Lakridseriet i flot sort æske. ulekalender fra Lakridseriet. Kalenderen indeholder alt det bedste fra Lakridseriets smage fra hele verden. Hos Lakridseriet har man været rundt i verden og lade sig inspirere af forskellige storbyer. Derfra kommer navnene på lakridserne. Deres lakrids er med mange spændende smage og sammensætninger, både salt, sødt, stærkt, mildt og cremet.

Find den hos Maggies

 

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Find julekalenderen hos Wistore

Lakrids By Bülow

Johan var af sin mor blevet opdraget til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget, han kunne leve af. Det skulle være noget, skabt med hjertet og for Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke bare når det kom an på slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse. Hverken mere eller mindre.

OBS! Julekalenderen kommer i begrænset oplag – så det er med at være hurtig hvis du vil have fat i årets Johan Bülow julekalender.

LAKRIDS BY BÜLOW FAMILE JULEKALENDER 2019

Nu kan hele familien få glæde af de lækre lakrids produkter fra Lakrids by Bülow. Denne december skal hele familien nemlig have chancen for at opleve alle smage og teksturer fra den lækre lakrids-verden. Hele familien kan glæde sig til en lækker julerejse gennem en verden af knasende overraskelser, søde fristelser og glimtende kugler. Mens i sammen tæller ned til juleaften og nyder juledagene, bliver dagene fyldt med barnlig glæde, hvor der hver dag kan åbnes en ny låge med en velsmagende overraskelse. 

Overraskelserne er pakket forsvarligt ind, da Lakrids by Bülow igen i år har valgt en bæredygtig emballage til deres julekalender. Det består af 50 % genbrugt plastik og 50 % Biofoil brugt i indpakningen og dertil bæredygtigt papir.

Find den hos Kitchenone

Har du nogensinde set julemanden uden skæg? Nej, det har vi heller ikke, og nu kan vi afsløre hemmeligheden bag julefars flotte hvide skæg. Det er ikke den ensidige grødkost, der får stubbene til at vokse frodigt, men omhyggelig skægpleje! Naturligvis skal du tilbyde en skægbærer, du holder af, samme luksus – den her adventskalender er fyldt med plejende skægolie, som fikser julemånedens flotteste skæg!

Julekalenderen fra The Bearded Man Company er fyldt med skægolie, som rækker hele december! Skægolien kommer i behagelige og anderledes dufte, såsom sort kaffe, bergamot og krydret rom – altså alt andet end den der kedelige standard-aftershave! Olien blødgør skægget og giver det både næring og en smuk glans. Desuden går den hurtigt ind i huden uden at fedte og modvirker kløe og irritation i skægbunden.

Sid ikke fast med skægget i postkassen, når julemåneden nærmer sig – forkæl en skægbærer, du holder af, med en adventskalender til skægget!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Wally and Whiz julekalender – grøn

Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne flotte og rigtig populære julekalender fra Wally and Whiz!
Bag hver låge gemmer der sig en pose af de populære gourmet vingummier. Der er 12 forskellige varianter i kalenderen, så du får virkelig prøvet hele det populære repertoire fra Wally and Whiz.

Selve kalenderen er i en flot jule-grøn farve, og har 24 skuffer. 
Du kan efterfølgende gemme den flotte kasse og genbruge til f.eks. pakkekalender eller som en dekorativ juleudsmykning.

Find julekalenderen hos Noru

Wally & Whiz julekalender 2019

Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne flotte og rigtig populære julekalender fra Wally and Whiz!
Bag hver låge gemmer der sig en pose af de populære gourmet vingummier. Der er 12 forskellige varianter i kalenderen, så du får virkelig prøvet hele det populære repertoire fra Wally and Whiz. Selve kalenderen er i en flot bourgogne rød farve, og har 24 skuffer.

Find den hos Noru

Wally & Whiz medium julekalender 2019 – guld

Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne flotte og rigtig populære julekalender fra Wally and Whiz – her i medium størrelse!
Bag hver låge gemmer der sig en stor pose af de populære gourmet vingummier. Der er 12 forskellige varianter i kalenderen, så du får virkelig prøvet hele det populære repertoire fra Wally and Whiz.

Find julekalenderen hos Noru

Luksus Wally & Whiz julekalender

Skal du forkæle dine kollegaer på kontoret – eller er I bare kæmpe fans af gourmet vingummi derhjemme?
Så skal du skynde dig at få fingre i denne luksus julekalender fra Wally and Whiz! 24 låger med hele æsker vingummi bag. Her får du både alle favoritterne, samt nogle helt nye smagsvarianter. Der er simpelthen noget for enhver smag! Selve kalenderen kommer i en smuk julegrøn æske med det flotte juleprint på. Og du kan efterfølgende genbruge den store æske til en pakkekalender næste år.

Find den hos Noru

Estate kaffe julekalender

Denne julekalender fra Estate Coffe lader dig tælle ned til jul med en styrkende kop espresso i næven, og vi kan næsten love, at julepostyret vil føles lidt mere håndterbart i år!

Bag hver låge i kaffekalenderen gemmer der sig en kaffekapsel, som passer i Nespresso-maskiner. I alt får du tolv forskellige kaffesmage med forskellig intensitet, fylde og sødme, og her er der både espresso- og lungo-varianter. At tælle ned til jul med en kaffe-julekalender gør, at du har en rygende kop af din livseliksir at se frem til hver dag frem til jul! Forkæl en kaffeelsker du kan lide med denne varmende julekalender, eller und dig selv fireogtyve låger med velsmagende espresso!

Find den hos Coolstuff

Kapsel julekalender Tassimo

Lad dig inspirere til nye smagsoplevelser og få en pause fra julestress med Kaffekapslens Tassimo-julekalender.
Kaffekapslens unikke julekalender til Tassimo er sammensat af diverse specialiteter, som nøje er udvalgt blandt vores favoritter. Bag de 24 låger gemmer der sig dagligt en ny smagsoplevelse, som pirrer nysgerrigheden, helt fra man slår øjnene op om morgenen, og som vil give overraskelser og inspiration til fremtidige favoritter. På bagsiden af dagens låge, finder du et sjovt citat så du kan starte dagen med et smil.
Gør nedtællingen til jul til noget særligt for dig selv, eller en du holder af, med Kaffekapslens julekalender til Tassimo.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Nespresso

Med Kaffekapslens unikke julekalender til Nespresso® gøres nedtællingen til juleaften til noget helt særligt. Hver låge gemmer på en ny kaffekapsel med kvalitetskaffe, som både vil vække nysgerrighed og inspirere til nye favoritter. Bag på dagens låge finder du et sjovt kaffecitat, som vil med garanti vil give anledning til at starte dagen med et smil.
Forkæl dig selv, eller en du holder af, og få unikke kaffeoplevelser i den søde juletid, med Kaffekapslens julekalender til Nespresso®.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Dolce Gusto

Den unikke julekalender fra Kaffekapslen er nøje sammensat blandt vores Dolce Gusto favoritter, så du får kvalitet og inspiration, til nye oplevelser med din Dolce Gusto maskine. Julekalender en skabt til dem som er nysgerrige og søger ny inspiration til fremtidige favoritter blandt Dolce Gustos mange specialiteter. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse i form af en ny daglig smagsoplevelse – hver dag frem til 24. december. Når du åbner dagens låge, kan du på bagsiden dagligt finde et nyt sjovt citat, så du kan starte dagen med et smil.

Pakken indeholder en oversigt over indholdet, så du nemt kan notere dig, hvis du har fundet en ny favorit, som skal tilføjes indkøbskurven næsten gang du skal have fyldt Dolce-Gusto lageret.

Find den hos Kaffekapslen

Vin julekalender 2019

Det er med spænding, at vi nu kan løfte sløret for dette års store julekalender-nyhed. Julekalenderen med 24 små flasker vin. Pakket i den smukkeste, sjoveste og mest elegante kalender-kasse vi længe har set!! 24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Den ultimative julekalender for vin-elskeren. -Og det siges jo, at ét glas vin om dagen skulle være sundt!

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Gin julekalender 2019

Imellem disse gin er 24 nøje udvalgt, til at være repræsenteret i dette års julekalender. Bag lågerne er rør med 2 cl gin i hver. For at få info om dagens gin, kan du besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Find ud af om din gin er bedst ren – med en tonic – eller noget helt tredje. En oplagt gaveidé til de som elsker gin.

Find julekalenderen hos Maggies

Rise Rom julekalender 2019

Nyhed Kalender kun med Rise Rom Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find julekalenderen hos Maggies

Rom julekalender 2019

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find julekalenderen hos Maggies

Whiskey julekalender 2019

Whisky julekalenderen 2019 fra Mac Y. Som importør af whisky har Mac Y mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekelender. Find info om hver 2 cl whisky bag lågen, ved at følge med i den online julekalender. Så kan du hver dag lære noget nyt om din yndlings spiritus – og finde inpiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

Find julekalenderen hos Maggies

Julekalender med Rom

En håndlavet julekalender for voksne bestående af 24 x 30 ml flasker med premium rom.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom.

Find julekalender med Rom hos Smageklubben

Gin & Tonic julekalender

Den ultimative julekalender for voksne ginfinados bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin samt 24 x 200 ml matchende tonic.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin, 24 matchende tonicvand samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin. 

Find julekalenderen hos Smageklubben

Gin julekalender

Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin.

Find Gin julekalender hos Smageklubben

En adventskalender er en variant af gavekalenderen. Der er en gave for hver søndag i advent. Typisk er gaverne større end dem, der anvendes i gavekalendere. Hos Smageklubben har de lavet flere gode bud på en lækker adventskalender til voksne.

Smageklubbens adventskalender Mixkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Ginkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Gin.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Ginkassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Whiskykassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Whiskykassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Romkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Romkassen adventskalender hos Smageklubben

Julekalender til Sofakartofler

Præcis som en almindelig julekalender indeholder julekalenderen til sofakartofler 24 låger, men bag hver låge i denne kalender finder du tre fysiske aktiviteter i stedet for stykker af chokolade. Vælg en af aktiviteterne og lav den i løbet af dagen. Eftersom decemberstressen er betydelig, har hver dag både kortere og mere tidskrævende øvelser. Træningskalenderens øvelser passer til de allerfleste, uanset om du er en rigtig sofakartoffel eller en lidt mere veltrænet sofakartoffel. Du kan enten anvende kalenderen selv eller sammen med din partner eller din træningskammerat. Og når januartrætte tabere slæber sig af sted til fitness første uge i januar, er du allerede i gang med en ny træningsrutine, som varer betydeligt længere end deres fortærskede nyårsløfter!

Find den hos Coolstuff

Growers Cup Te Julekalender 2019

Den store succes fra 2018, er igen i år blevet lancere, så alle te elskerne også kan få en varm december månede. Te julekalender indholder 25 breve med et udvalg af de lækreste te fra Growers Cups sortiment. Du får ikke kun varmen i den kolde juletid, men du får også en udsøgt smags oplevelse. Teen er lavet på de bedste økologiske produkter, som du kan nyde hele december måned. I hvert brev får du 2 kopper dejlig te. 

Find den hos Coolshop

Te Julekalender med 2 x 24 tebreve

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa. Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Find den hos Wistore

H.C. Andersen julekalender 2019

En fantastiske H.C. Andersen Chokolade Julekalender fra den danske chokolade producent Konnerup & Co. Julekalenderen er en sød historisk julekalender formet som en bog, og når du åbner den kommer 24 små låger frem, hvor du finder én lækker flødechokolade i hver. Chokoladen har en dejlig kraftig og god smag, hvor kvaliteten kommer tydeligt kommer frem.Denne skønne julekalender byder op til hyggelige fortællinger om eventyr og gode smagsoplevelser, for både til børn og voksne.Julekalenderen er i en smuk blå farve med glans, og lavet i en kraftig æske. På æsken finder du fine H.C. Andersen motiver.

Find julekalenderen hos Noru

Hotel Chocolat julekalender 2019

Så er det snart tid til, så småt at forberede julen – og med denne fantastiske chokolade julekalender fra Hotel Chocolat, kan det ikke gå helt galt. Julekalenderen har 24 lækre lyse kvalitets chokolader, formet som små søde figurer. En sød og meget smagsfuld julekalender, som vil glæde både børn og voksne,Bestil julekalenderen nu, og vær sikker på at denne skønne julekalender pryder hjemmet il jul.

Find julekalenderen hos Noru

Summerbird økologisk julekalender 2019

Julekalender fra Summerbird – med økologisk luksus-chokolade. Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele, hvis man er sådan en type. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Julekalender for to fra Aalborg Chokoladen

Håndlavet kvalitetschokolade med 48 stk. blandet chokolade. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker lækkert chokolade, så du let kan dele med ham eller hende som du holder af.

Find den hos Recreation styling

Sukkerfri julekalender fra Aalborg Chokoladen.

Chokolade julekalenderen uden tilsat sukker er pakket med 5 forskellige varianter af lækkert chokolade. Julekalenderen indeholder en låge med et stykke sukkerfri chokolade til hver dag i 24 dage.

Find julekalenderen hos Recreation styling

Luksus julekalender med chokolade fra Aalborg Chokoladen

Årets luksus julekalender fra Aalborg Chokoladen indeholder 24 stk. eksklusivt og håndlavet blandet chokolade i forskellige smagsvarianter. Altsammen noget som enhver vil elske at blive forkælet med igennem december.

Find julekalenderen hos Recreation Styling

Karamelleriet julekalender 

Årets smukkeste rød-glitrende julekalender. Den er dekorativ og anderledes og så er den fyldt med Danmarks lækreste håndlavede karameller! Både de populære flødekarameller i flere varianter, de hårde klippestykker, syrlige frugtkarameller, og flødekarameller drageret i et tykt lag belgisk chokolade 

…PST: Der gemmer sig to stykker bag hver låge, så i virkeligheden kan man jo dele…hvis man er sådan en type 🙂

Find Karamelleriet julekalender hos Delikatessehuset

Listen med julekalendere til mænd 2019 opdateres løbende

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder

SE OGSÅ: Gaver til pakkeleg under 50 kr.

Indlægget Julekalendere til mænd 2019 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!