Julekalender til par 2021

julekalender til par 2021, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021, julekalender 2021, pakkekalender 2021, julekalendere 2021, pakkekalendere 2021, alletiders gave, gaveinspiration, fræk pakkekalender til par, lækker pakkekalender til par, fræk julekalender til par 2021, adventskalender til par 2021, voksen julekalender 2021, romantisk julekalender 2021, erotisk julekalender 2021, romantisk pakkekalender 2021, erotisk pakkekalender 2021, dele julekalender 2021, dele pakkekalender 2021, julekalender for 2, pakkekalender for 2, pakkekalender til par 2021,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl din bedre halvdel med en julekalender til par 2021, på den måde får I begge glæde af julekalenderen i december.

Julekalender til par 2021 dækker både over julekalendere du kan dele med din partner og julekalendere som du kan forære til et par du holder af.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. En julekalender kan både være til en enkelt person, men det kan også være en dele julekalender.

Giv en julekalender til par til et par du kender, som du ønsker skal have lidt ekstra glæde i december.

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Rød Lakridseriet julekalender for 2

Denne julekalender fra Lakridseriet er fyldt med lakrids, vingummi og karameller med forskellige smage fra Lakridseriet. Der er til to personer under hver låge.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

 

24 Days of Rum – Julekalender 2021

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Forkæl et par du holder af med denne lækre luksus julekalender for 2 eller giv den til en der bare ikke kan få nok af chokolade. Husk på det er også helt okay at forkæle sig selv op til jul! Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Delikatessehuset

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Chokolade Julekalender til par

Lækker chokolade julekalender til par fra Sv. Michelsen. En skøn julekalender som du kan nyde med din bedre halvdel eller forkæle dine forældre, bedsteforældre eller gode venner med. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker chokolade. Kalenderen indeholder ca. 510g chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Nord

Wally and Whiz – BIG Julekalender

Gå ikke på kompromis med størrelsen – julekalender med 24 fullsize bøtter. I alt får gavemodtageren eller dig selv 3 kg lækker vingummi. Alle bøtter er naturligvis med forskellig smag. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Kærlighedskalender til Par

Fyld en hel måned med kærlighed og hygge! Denne romantiske kalender har 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Hver luge giver forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen!

Find den hos Coolstuff

Daring December – julekalender for par

Fyr op under lidenskaben i december med denne julekalender til par! Hver låge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter, som er lidenskabelige, sexede og udfordrende – perfekt inspiration til at udnytte, når I kryber ned under dynen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med julekalendere til par 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2021

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2021

SE OGSÅ: Alkohol julekalender 2021

 

Indlægget Julekalender til par 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!