Julekalender til par 2020

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl din bedre halvdel med en julekalender til par 2020, på den måde får I begge glæde af julekalenderen i december.

Julekalender til par 2020 dækker både over julekalendere du kan dele med din partner og julekalendere som du kan forære til et par du holder af.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. En julekalender kan både være til en enkelt person, men det kan også være en dele julekalender.

Giv en julekalender til par til et par du kender, som du ønsker skal have lidt ekstra glæde i december.

Simply Chocolate Chokoladejulekalender Til To

Saboterer skænderierne om chokoladekalenderen julestemningen? Beskyt julefreden med Simply Chocolates store Chokoladekalender Til To! Hver låge indeholder naturligvis to stykker – og som bonus har kalenderen nogle ekstra låger for at forgylde nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Wally & Whiz vingummi 2020 til par

Dansk julekalender (til 2) fyldt med gourmet vingummi og lakrids (+2 smagsprøver). Her er en af årets absolut smukkeste og lækreste julekalendere -nemlig den fra Wally & Whiz. Særligt for denne kobber-kalender er, at hver skuffe indeholder hele 2 flowpacks, hvilket gør den særdeles dele-venlig. Oplagt til par. 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

FAMILIE-JULEKALENDER Wally & Whiz vingummi 2020

Dansk FAMILIE-julekalender fyldt med gourmet vingummi og lakrids (+ GRATIS smagsprøver). Her er en af årets absolut smukkeste og lækreste julekalendere -nemlig den fra Wally & Whiz. Særligt for denne FAMILIE-KALENDER er, at den indeholder 24 full-size bøtter med vingummier og lakridser. Med andre ord er der rigeligt til at hele familien kan gå ombord i lækkerierne hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Summerbird Chiffoniere julekalender 2020

Den ikoniske jule-kommode er her igen – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. Udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 440 g. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn.

Find den hos Delikatessehuset

Xocolatl par julekalender 2020

Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Dette kan være alt fra Xocolatls fyldte chokolader, over dragéer og stykker af chokolade. Herudover er der et lille juleeventyr med. Del kalenderen med en du holder af – eller bliv dobbelt så forkælet i december.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker Par julekalender 2020

I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Del derfor de skønne dessertchokolader med en du har kær, eller nyd to stykker om dagen. Anker Chokolade er nemlig specialister i at kombinere sødt, surt, salt og bittert. Bare fordi noget traditionelt er koblet med det salte køkken, betyder ikke at Anker ikke bruger det i sin chokolade. Find derfor forskellige krydderurter som et finurligt og smagfuldt twist i samråd med marcipan, nougat og ganache. Firmaet bag årets julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find den hos Kundetbedste.com

Sv. Michelsen par julekalender 2020

Julekalenderen indeholder 2 stykker dessertchokolade bag hver låge – altså nok til deling. Denne delekalender indeholder klassiske dessertchokolader lavet på fairtrade kakao. Alle Sv. Michelsens produkter er desuden håndlavede.

Find den hos Kundetbedste.com

Kærlighedskalender til Par

Fyld en hel måned med kærlighed og hygge! Denne romantiske kalender har 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Hver luge giver forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen!

Find den hos Coolstuff

Daring December – julekalender for par

Fyr op under lidenskaben i december med denne julekalender til par! Hver låge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter, som er lidenskabelige, sexede og udfordrende – perfekt inspiration til at udnytte, når I kryber ned under dynen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Amorelie Luxury Erotisk Julekalender

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 8800 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Orion Erotisk Julekalender

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! December bliver årets hedeste måned med denne erotiske Julekalender, som indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham. I de 24 låger gemmer der sig massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 2300 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Amorelie Erotisk Julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Amorana Classic desire julekalender

Dette er en luksuriøs, eksklusiv og erotisk julekalender for både ham og hende. Den indeholder 24 overraskelser fra eksklusive mærker såsom Womanizer, We-Vibe, Loovara og Bijoux Indiscrets. Tingene bag lågerne varierer og tæller blandt andet massageolier, sexlegetøj, tilbehør og undertøj. Sammen med julekalenderen medfølger der også en brochure med information om produkterne samt ideer til, hvordan man kan bruge de forskellige produkter.

Dette er en fantastisk gave til parret eller kæresten. Julekalenderen indeholder heller ikke noget avanceret grej, hvorfor du selv som nybegynder kan få glæde af produkterne.

Find den hos Partyking

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020

SE OGSÅ: Alkohol julekalender 2020

 

Indlægget Julekalender til par 2020 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!